2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم باز منفی بشه هی بگم حالا شاید تا شنبه که موعد خودش بود باید صبر می‌کردم واسه اون میگم وگرنه ک ...

عزیزم شوخی میکنم ولی یچیز اینکه تو وقتی بی بی زدی یعنی امادگی هرچیزی رو داشتی که زدی قربونت برم تا شنبه خودت از استرس داغون میشی هی باید بین دوراهی باشی که ایا مثبته ایا منفیه چرا بی بی مثبت شد چرا ازمایش منفی شد این شک و دودلی بیشتر به جونت استرس میندازه خواهرم.

خداياشكرت....❤️ 
کاربر ترسو و چیکا و بهارک جون خییییییلی باحالید ،با حرفاتون خندم گرفت،امیدوارم تا منم انتقال میدم ای ...

عزیززززدلم من چندساله اینجام و پاتوقه منه من یکی یه تنه بهت روحیه میدم تو فقط مثبت شو ننه😍😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم تیتر قطعا مشخصه اگه پایین باشه که منفیه بالا هم باشه که دوباره شنبه تکرارش میکنی حداقل از سردر ...

زنگ زدم آزمایشگاه میگه تیتر بخوای امروز عصر که بدی فردا آماده میشه اگه فردا صبح هم بیای همون فردا آماده میشه پس دیگه الان نمیرم 

میترسم باز منفی بشه هی بگم حالا شاید تا شنبه که موعد خودش بود باید صبر می‌کردم واسه اون میگم وگرنه ک ...

باور کن ان شالله اگه مثبت باشه این استرسی که تو تا شنبه بکشی کلی ضرر داره برا جنین ات ازون گذشته خودتم داغون میشی دختر 

عزیزم شوخی میکنم ولی یچیز اینکه تو وقتی بی بی زدی یعنی امادگی هرچیزی رو داشتی که زدی قربونت برم تا ش ...

درسته فردا دیگه روز دوازده هست اگه مدیکور مثبت شد تیتر میدم .اگه منفی شد همون شنبه میرم آز-توکل به خدا

ببخشید حرص یا استرس دادم بهتون❤️🥰

زنگ زدم آزمایشگاه میگه تیتر بخوای امروز عصر که بدی فردا آماده میشه اگه فردا صبح هم بیای همون فردا آم ...

اون ازمایشگاه نری ها🙂🙂ی ازمایشگاه معتبر برو ان شالله که فردا خوش خبر میای مطمعنم

درسته فردا دیگه روز دوازده هست اگه مدیکور مثبت شد تیتر میدم .اگه منفی شد همون شنبه میرم آز-توکل به خ ...

ما شوخی میکنیم عزیزدلم این حرفا چیه. بنظرم امشب و فرداصبح مدیکور بزن انشالله خیره و خوشحالمون میکنی❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️