2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
ممنون بابت تبریک هاتون چقدر دوست دارم واقعی باشه ولی عقلم میگه آزمایش رو قبول کن-چون زیاد پیش اومده ...

خواهربروازمایش تیتربده امروز،وقتی پررنگ ترشده خب یه چی هس دیگه،جفت بی بی چکایه مارکه درسته؟جنین بلاستم احتمال گرفتنش بیشتره اخه،امیدوارباش،انشاالله باخبرای خوب میای خوشحالمون میکنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهربروازمایش تیتربده امروز،وقتی پررنگ ترشده خب یه چی هس دیگه،جفت بی بی چکایه مارکه درسته؟جنین بلاس ...

یعنی اینجور مواقع دلم میخواد ادرسشونو داشته باشم خودم به شخصه برم دست و پاشونو ببندم ببرم ازمایشگاه حداقل خیال خودم راحت بشه😒😒😒هی میگیم برو تیتر بده هی بازم بحث میکنه😠😠😠

خداياشكرت....❤️ 
وای چیکا جون این حرف اش درسته  ما ای وی اف هستیم عزیزم ازمایش مون باید تیتر بتا باشه

نی نی قشنگمون حالش چطوره؟😍😍الهی که صحیح و سالم بغلش کنی مامان خانم مهربون🥰

خداياشكرت....❤️ 
یعنی اینجور مواقع دلم میخواد ادرسشونو داشته باشم خودم به شخصه برم دست و پاشونو ببندم ببرم ازمایشگاه ...

دقیقا هم داره حرص میخوره هم میگه تا شنبه حالا منتظر میمونم من بیشتر حرص خوردم از دستش🥴🥴

راستی عزیزم الهی دوقلوهاتو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍🥰خودتو اماده کن که پوست از سرت میکنن😂😂😂من این ...

ان شاء الله 🤲🤲 ممنون فداتشم . 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دقیقا هم داره حرص میخوره هم میگه تا شنبه حالا منتظر میمونم من بیشتر حرص خوردم از دستش🥴🥴

میترسم باز منفی بشه هی بگم حالا شاید تا شنبه که موعد خودش بود باید صبر می‌کردم واسه اون میگم وگرنه کی دوست داره تو سردرگمی بمونه

اگه بی بی چک ها مثبت نمیشد شاید صبر می‌کردم -وقتی مثبت شدن دستام و کل بدنم میلرزید و با گریه از خدا ...

با اینکه حس و حالت رو تجربه نکردم ولی کامل درکت میکنم 

میدونم آدم اون لحظه از خوشحالی چ حالی میشه 

ای کاش حداقل عکس بی بی چک ها بود 

فردا مارک مدیکور بگیر بهتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میترسم باز منفی بشه هی بگم حالا شاید تا شنبه که موعد خودش بود باید صبر می‌کردم واسه اون میگم وگرنه ک ...

عزیزم تیتر قطعا مشخصه اگه پایین باشه که منفیه بالا هم باشه که دوباره شنبه تکرارش میکنی حداقل از سردرگمی در میای

یعنی اینجور مواقع دلم میخواد ادرسشونو داشته باشم خودم به شخصه برم دست و پاشونو ببندم ببرم ازمایشگاه ...

وااااای منم خیلی استرس گرفتم براش .به خدا اشکم در اومد 

لعنت به بی بی چک

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میترسم باز منفی بشه هی بگم حالا شاید تا شنبه که موعد خودش بود باید صبر می‌کردم واسه اون میگم وگرنه ک ...

بعدشم چرا شوهرت متوجه نشه به هر حال بچه اونم هست و اونم شریک مشکل ات هست پس باید بدونه بهش بگو ی بی بی چک مدیکور برام بخر بیار بزار ان شالله مثبت بود بگو پاسو بریم ی ازمایشگاه معتبر تیتر بدم