2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
خانوما من بی بی چکم دیروز با هاله مثبت شد امروزم یکی زدم رنگش بیشتر شد رفتم آز منفی زده بدون تیتر دا ...

انشالله که مثبته 

عزیزم خود دکترتون گفت اینقد زود ازمایش بدین ؟ 

خانوما من بی بی چکم دیروز با هاله مثبت شد امروزم یکی زدم رنگش بیشتر شد رفتم آز منفی زده بدون تیتر دا ...

ای جااااان، ان شاءالله که مثبه عزیزم، می خوای فردا آزمایش تیتر بتا بده اونجوری بهتره

ولی اگه بی بی مثبت شده و پررنگتر از دیروز بوده بعید می دونم آزمایش منفی بشه.

توکل به خدا کن ان شاءالله حاجت روا شده باشی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که مثبته  عزیزم خود دکترتون گفت اینقد زود ازمایش بدین ؟

نه شنبه موعد آزمایشمه چون بی بی امروز زدم از دیروز پر رنگ تر شد رفتم آزمایشگاه دولتی آز دادم گفتم فقط مثبت و منفی میخوام جوابش گرفتم نوشته منفی

سلام عزیزم والله من که هنوز نرفتم ولی نرخ امسال تخمک کشی یا ۱۳ گفت یا ۱۴ فکر کنم ۱۳ گفتن تعیین جنسیت ...

سلام.

یعنی هر جنین تقریبا ۳ تومن برای تعیین جنسیت؟

یعنی فقط پی جی اس؟

از نرخ پی جی دی اطلاع ندارین؟

شما فقط برای تعیین جنسیت دارین ivfانجام میدین؟

یا دلیل دیگم داره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

احتمالا زود آزمایش دادی 

حتما تیتر بده چون هنوز خیلی زوده مشخص نمیشه

مبارک باشه به نظرم حتما ازمایشت مثبت میشه

نه شنبه موعد آزمایشمه چون بی بی امروز زدم از دیروز پر رنگ تر شد رفتم آزمایشگاه دولتی آز دادم گفتم فق ...

انشانه که به حق امام زمان مثبتی عزیزم ، مثبت و منفی برا سن بالای بارداریه بتا بده حتما مثبتی مبارکه قشنگم🧡🧡

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه شنبه موعد آزمایشمه چون بی بی امروز زدم از دیروز پر رنگ تر شد رفتم آزمایشگاه دولتی آز دادم گفتم فق ...

عزیزم بایدتیتربدین دیگه که عددبیفته

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

الان ی بی بی دیگه بزن ببین بازم مثبته اگه مثبته برو دوباره ازمایش بده- تیتر بده حتما

[QUOTE=259245792]خانوما من بی بی چکم دیروز با هاله مثبت شد امروزم یکی زدم رنگش بیشتر شد رفتم آز منفی زده بدون تیتر دا ...[/QUOTE

ان شاء الله که مثبته. برای آزمایش هنوز زوده،  همون روز شنبه برو و حتما هم آز تیتر بده. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌