2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست
فکر نمیکنم جایی که من هستم چنین مرکزی پیدا بشه ولی باز میرم دنبالش

یعنی تو شهرتون فیزیوتراپی نیست؟!!! تو هر محله کوچیکی هم بری عین بقالی فیزوتراپی زدن😂

اول برو دکتر ارتوپد ، یا با اسنپ دکتر خیلی راحت تره ، بگو برات فیزیوتراپی یه عضوی بنویسه ، مثلا لگن ، برو مرکز فیزیوتراپی بگو برات روی رحم فیزیوتراپی انجام بده

سلام عزیزم خوبی من سر دخترم چند روز اینجور بودم چنان حرکت پاهاش رو تو واژنم حس میکردم از ترس میشستم ...

سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو این هفته از بارداری با وجود دو قل خطرناکه دنیا رو سرم خرابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو ا ...

عزیزم استرس نداشته باش 

ان شاالله که چیزی نمیشه 

کاربر آریل مجبور شدن سرکلاژ رو باز کنن بخاطر باز شدن دهانه رحم، خداروشکر هم خودشون هم بچه‌ سالمه

عزیزم استرس نداشته باش  ان شاالله که چیزی نمیشه  کاربر آریل مجبور شدن سرکلاژ رو باز کنن ...

توی چند هفته بودن بخدا خیلی زور داره بعد از 16 سال با اون همه بدبختی باردار بشی بعدش اینجوری دنیا رو سرت آوار بشه چ مراقبتایی انجام بدم  

توی چند هفته بودن بخدا خیلی زور داره بعد از 16 سال با اون همه بدبختی باردار بشی بعدش اینجوری دنیا رو ...

عزیزدلم میدونم الان چقدراسترس دارین 

بسپار به خدا

من از مراقبت ها چیزی نمیدونم استراحت کن و ذکر بگو 

برات آیت لکرسی و حمدشفا میخونم 

برایه منم تو سه تا مرکز و چند جا سنو های مختلف اصلا تشخیص ندادنو مشخص نشد و فقط تو هیسترو فهمیدن

سلام پروانه جان  خوبی؟

تازگی هیسترو کردی یا پارسال قبل انتقال اخرت؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام گلم الان 21 هفته هستم سه روزه بیمارستان بستری هستم دهانه رحمم کمی باز شده دکتر میگه سرکلاژ تو ا ...

سلام عزیزم

ان شاء الله با استراحت بخیر میگذره

اگر میتونید یه خروسی چیزی قربونی کنید

هر روز صدقه بدید اگرچه اندازه پول یک نان

به نیت سلامتی امام زمان

از اقا امام زمان میخوام نی نی ها رو سلامت تو بغلت بذاره

امشب ان شاء الله خاصه برات دعا میکنم

هر روز سه تا قل هوالله بخون صدتا استغفار کن دعای توسل بخون 

حتما تحت نظر یه پریناتولوژ خوب باش

توکلت به خدا باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خواستی دوباره پانکچر شی بازم گونال استفاده کن حتما قبل پانکچرت و قبل انتقال هم فیزیوتراپی رحم انجام ...

عزیزم گونال بهتره یا پرگووریس؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک داشتم ولی بی کیفیت بودن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مثل فیزیوتراپی برای بقیه اعضای بدنه ، منتها روی رحم انجام میشه اگر بیمه تکمیلی دارید ، برید ارتوپد ...

نتیجه میده عزیزم؟بریم فیزیوتراپی دیگه نمیخواد خودمون با روغن سیاهدونه ماساژ بدیم دیگه درسته؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم گونال بهتره یا پرگووریس؟من با پرگووریس ۵ تا تخمک داشتم ولی بی کیفیت بودن

به نظرم فقط به جوابدهی بدن به دارو ربط داره اصلا به دارو نیست بعضی بدن ها با پرگوریس خوبن بعضی با گونال بعضیم با سینال