2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بسپار بخدا منم سنم کم بود شرایط رحم اینا عالی ولی سومین بار مثبت شدم دقیقا دفعه ای که هیچ امید ...

خدا رو شکر به امید خدا منم ادامه میدم نمیخوام وقفه بندازم، فقط الان برای انتقال دوم چه تفاوتی داره ازمایش خاصی اضافه میکنن لاپرا و اینا انجام میدن؟ بالاخره باید یه فرقی بین انتقالا باشه که شانس بیشتر بشه دیگه اگه میخولس همینطوری بگیره که گرفته بود 

لباس چه سایزی بگیرم چن تا ؟ 

عزیزم سرهمی زیاد نخر بیشتر تیشرت شلوار بخر سایز صفر دو سه دست بیشتر نگیر پوشیدنش سخته واسه بچه بیشتر یک و دو بگیر من سرهمی های دخترم اصلا اندازش نشد بپوشم با اینکه سایزشون بزرگ بود 

لباس زیاد نخر عزیزم بچه زود بزرگ میشه لباسا کوچیک چند دست بگیر بیشتر بزار دنیا اومد ببریش بخری براش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت منم خوبم شکر  اگر بهت بگم در مورد دوران بارداری هیچ اطلاعاتی ندارم باور میکنی 🙈 ولی ا ...

چرا باور نکنم من خودم دقیقا فقط تا اون هفته ای که هستم بلدم الان 😂😂 از اولم اینطور بودم ایشالا باردار شدی همه رو میگم بهت 😘

نه من ۴۰۰۰ میزنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم شکمی با واژینال حدود ۵ تا فرقشه آره ممکنه بچه خودشو کشید بالا سرکلاژ هم بی تاثیر نیست ولی استر ...

چشم عزیزم 😘سرکلاژ چنان زهرچشمی ازم گرفت که جم نمیخورم کلا 😅😅

ما ک دوقلوییم سایز صفر بخریم ؟پوشک 

عزیزم سایز صفر پوشک اصلااا نخر من برا دخترم از اول سایز دو گرفتم 

یک بگیر بچه هرچقدر هم ریزه باشه سایز صفر خیلی کوچیکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا رو شکر به امید خدا منم ادامه میدم نمیخوام وقفه بندازم، فقط الان برای انتقال دوم چه تفاوتی داره ا ...

والا تو مرکز ما که واسه دومین انتقال کار خاصی نمیکردن اگه دوتا سه تا منفی داشتی اونوقت ازمایش مینوشتن

من بعد انتقال دوم خودم گفتم برام ازمایش ایمنی و انعقادی بنویسه با سونو هیسترو

عزیزم سرهمی زیاد نخر بیشتر تیشرت شلوار بخر سایز صفر دو سه دست بیشتر نگیر پوشیدنش سخته واسه بچه بیشتر ...

سارا جون من عاشق سرهمیم همیشه دلم ضعف میرفت میدیدم بچه ای ک سرهمی تنشه 🥰

سارا جون من عاشق سرهمیم همیشه دلم ضعف میرفت میدیدم بچه ای ک سرهمی تنشه 🥰

منم بخاطر همین کلی خریدم ولی بجز یکی بقبه رو نتونستم بپوشم.😊دو دست بیشتر نخر بزرگ بخر کوچیک نخر

حق با تو بود رفتم پیش ماما عفونتم جدی بود اموکسی ۵۰۰ داد با یه انتی بیوتیک دیگه میترسم رو شیردهی ...

خدا رو شکر که متوجه شدی. درمان میشه زود. در مورد انتی بیوتیک از دکتر کودکان حتما بپرس، شاید این هفته که اموکسی سیلین میخوری بهتر باشه به بچه شیر خشک بدی. چکآپ رو جدی بگیر چون پای سلامتی خودت وسطه.

خانوما یه سوال خواهشا نریزید سرم قضاوت نکنید 🤦‍♀️😂 یه موقعا که اینطوری بی دلیل خوب پیش نمیره اوضاع ...

من یادمه سر همین موضوع دوجا رفتم اینقدر راجبش خونده بودم. یجا رفتم گفتش اره چله داری و فلانه با خاک و نمیدونم چی غسل کن و این حرفا.چقدر واسه جمع کردن خاک از تو قبرستون فلاکت کشیدیم منو شوهرم چه گریه ها که نکردم یه دعا داد همش به سینت وصل باشه دوتا دعای دیگه تو گوشیتون بذارید همیشه همراهتون باشه. بعدشم گفت اگر باردار بشی باید هرماه بهت دعا بدم وگرنه بچت سقط میشه🤕یجا دیگه هم رفتم همین حرفو زدو خلاصه چندماهی این دعاها همراهمون بود تا اینکه یشب به شوهرم گفتم بیا یکاری کنیم پاشیم بریم یجا اب روان پیدا کنیم این دعاهارو بندازیم بره مگه دیوونه ایم به خدای بالاسرمون ایمان نداریم که میخوایم اینارو همیشه همراهمون کنیم خلاصه پا شدیم رفتیم و هرچی دعا بود انداختیم اب روان بخدا که کلا سبک شدیم همونجا قسم خوردیم هرگز سمت این چیزا نریم و فقط و فقط توکل کنیم به خدا اگر بهمون داد که داد اگرم نداد حتما صلاح نمیدونه یا وقتش نیست. اینارو خیلی خلاصه گفتم. بنظرم سمت این چیزا نرو مگه همینا بهم نگفتن‌اگرم حامله بشی باید هرماه دعا بگیری وگرنه بچت سقط میشه پس چطور خدا خودش بچه هامو حفظ کرد و صحیح و سالم گذاشت تو اغوشم. فقط و فقط و فقط تلاش خودتو توکل به خدا همین بقیه حرفا باد هواست❤️🥰

خداياشكرت....❤️ 
چرا باور نکنم من خودم دقیقا فقط تا اون هفته ای که هستم بلدم الان 😂😂 از اولم اینطور بودم ایشالا بار ...

مرسی فدات انشالله 😘

ولی من فک کنم باید ۶۰۰۰ بزنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...