2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نگران نباش استرسم نداشته باش روز سوم هم میتونی بری خیلی از دکترا مثل مثلا دکتر من روز سوم هرسری دارو ...

ممنون عزیزم نه خداروشکر استرسم برطرف شد واسه قرص 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من از ۷ هفته قطع شد آمپول پروژسترون جاش ی شیاف اضافه شد الان هر ۱۲ ساعت ی شیاف دارم فک کنم قرار ...

سلام گلم خوبی ؟نی نی خوبه ؟هنوز استراحتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهم ای وی اف انجام دادین ؟؟ میشه بگین علایم اولیتون چی بود ؟

سلام عزیزم واقعا ب علایم نیس من اون سریا که منفی میشدم علامت داشتم ینی درد زیر دل حتی تهوع این سری که مثبت شدمم داشتم 

به خاطر پروژسترونه که مصرف میکنیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام خانوما  کسی بوده بین شما با اسپرین دچار لکه بینی بشه؟ دکترم گفت سریع اسپرین رو قطع کن ولی ...

لکه بینی رو اکثر ماها تو همین هفته ها داشتیم هرکاری دکترت میگه انجام بده ایشالا قلب کوچولوشم میبینی 

سلام گلم خوبی ؟نی نی خوبه ؟هنوز استراحتی ؟

سلام استاره جون ممنون عزیزم خودت چطوری ؟ 

منم خوبم خداروشکر 

اره دکتر گفت باید استراحت باشم بعد سرکلاژ دیگه منم کلا استراحتم 

میگم سونو طول سرویکس شکمی با واژینال چقد فرقشه ؟ 

پری روز برام ی سونو نوشته بود ک بعد سرکلاژ بیشتر بخاطر وضعیت جنین چک بشم طول سرویکس شکمی رو برام زده ۳۷ ینی با سرکلاژ میره بالا؟ قبل سرکلاژ واژینال ۲۷ بودم 

نمیدونم شایدم بخاطر استراحته 

خدا خیلی بزرگه، چرا خودت رو ناراحت میکنی. دوباره تلاش کن. ان شااله که خدا به بزرگیش خودش کمکت میکنه. ...

حق با تو بود

رفتم پیش ماما

عفونتم جدی بود

اموکسی ۵۰۰ داد با یه انتی بیوتیک دیگه

میترسم رو شیردهی تاثیر بزاره

😉

وا امتحان نکرده مگه میشه نظر قطعی داد .شما دکترت رو عوض کن یا به دکتر بگو برام‌ prp رو امتحان کن .از ...

نمیدونم چرا بی معطلی رفت سراغ رحم اجاره ای ، اون روز آخرین وقت رفتم که دکتر میخواست بره شاید خسته بوده. 

نه استردایول خارجی و نه پچ استرادیول هیچکدومش امتحان نکردم

میخوام دیگه دکتر شهرستان نرم اول ماما خیلی با بداخلاقی جواب میده و دوما دکتر همیشه نیست

رادیس من چند ساله داخل رحمم درد میکنه دکتر ivf که میرم میگه چیزی توی سونو نشون نمیده ولی پارسال یک سونوگرافی بیرون مرکز رفتم گفت یک فیبرم نشون داره میده خودم احساس میکنم یک چی توی رحمم است که درد میکنه شاید اون مانع میشه ضخامتم رشد نکنه، بجای دکتر خودم دکتری  میکنم😆

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ماما میگه prp برای تو جواب نمیده چون ضخامتت بالاتر از ۵ نمیره نمیدونم راست میگه یا نه

به نظر من مرکزت رو عوض کن بیا تهران کم هزینه نکردی این مدت وقتی نتیجه بگیری ب رفت و امدشم میرزه

به نظر من مرکزت رو عوض کن بیا تهران کم هزینه نکردی این مدت وقتی نتیجه بگیری ب رفت و امدشم میرزه

حتما عوض میکنم چون اگه  دوباره پیشش توی شیراز پانکچر کنم آخر سر هم میگه رحم اجاره ای 

ممنونم 😍😘😗

سلام عزیزم ، فرتیل سی ام خوردی ؟ من یادمه انتقال اخرم ضخامتم بالا نرفته بود استرادیول خارجی ، فرتیل ...

نه عزیزم فرتیل سی ام نخوردم

ضخامتت چند بود که با اینا بالا رفت ماله من بالاتر از ۵ نمیره