2777
2789
عنوان

حافظه کم بچه کلاس اول

105 بازدید | 14 پست

سلام 

دخترم امسال کلاس اوله خیلی حواس پرتی داره وکم حافظه است هرچه درسش میدم اصلا یاد نمی گیره اگه یاد میگیره هم بعد از چند دقیقه یادش میره کسی درمان وراه حلی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت نگیر منم پسرم کلاس اوله ایقد عصبیم میکنه موقع  درس و مشقا ک دو بار زدمش 😔🥺بعدشم در حد مرگ پشیمون شدم ولی ب حدی عذابم میده دست چپم بی حس شده و کتفم تیر میکشه العان بهتر شده یکم طول میکشه راه بیفتن ،مثلا دو هفته پیش اصلا بلد نبود جمله های نا مرتب رو‌مرتب کنه امشب مثل بلبل مینوشتشون و جدول دوستی رو حفظ کرده،یکم زمان میبره بیفتن رو غلطک 

منم دختر کلاس اولی دارم

کم حافظه نیستن طفلکا هنوز براشون درس جا نیفتاده.

من که خیلی با معلمه در ارتباطم‌همشم‌شاکی که چرا مثلا ب و م رو‌قاطی میکنه مثال مینویسه سَبو میخونه سَمو.معلمش تحربه 19ساله تدریس کلاس اول داره میگه نگران‌نباش تازه ۱ماهه خوندن و نوشتن یاد گرفتن هر چی دامنه لغات و‌حروف بیشتر بشه بهتر میشه واقعا هم همینجوره.

شمام بی خیالش که بشی میبینی پیشرفت کرده.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

هر چی کلمه و حرف و لغت یاد گرفته تا الان همه رو نوشتم چسبوندم‌به سرامیکای آشپزخونه قشنگ تو چشمش 

املا که میگم مثلا مسموم صدا کشی میکنه اگه نتونه بنویسه میره میگرده از رو‌دیوار پیداش میکنه میاد مینویسه دیروز با معلم صحبت کردم گفت روش خوبیه به چالش میکشی ذهنشو همون که باید کلمه مسموم بگرده خودش میشه یه نوع یادگیری.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
تا آخر آذر ماه همینن..فقط جدول دوستی بگیر از لوازم التحریر...پرینت بگیر..مرتب کار کن ببینه و بخونه

تامی تونم باها کار میکنم جدول ترکیب خیلی کار میکنم یه وقتایی بلده ویه وقتایی یادش میره

منم دختر کلاس اولی دارمکم حافظه نیستن طفلکا هنوز براشون درس جا نیفتاده.من که خیلی با معلمه در ارتباط ...

من خیلی توفکرشم وسواس گرفتم واعصابم همیشه داغونه موقعی که درسش میدم خیلی قاطی میکنه مثل حرف م یه بارمستقیم نگفت م یاد میگه یا ب