2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای منم اینقدر استرس دارم که نگووو. اصلا باورم نمیشه همش میگم یعنی بلاخره منم مامان میشم. زمان اینقد ...

به خدا انقدر خوشحال شدم گفتی دو قلو 

انشاا....به سلامت به دنیا بیان.

می دونی ماها چون اذیت شدیم اینجوری هستیم انگار آدم باورش نمیشه.

شادی صدام کنید
منم ابن سینا بودم همون ریکاوری صدام زدن بهوش اومدم دز داروشون پایینه

😁😁 شما ریکاوری بهوش اومدی 

من تو اتاق عمل 😂 بازم خیلی فرقشه 

حالا که تموم شد مهم نیست انشالله پانچر آخرم باشه و باردار بشم دفعه ی اول 

خیلی امید دارم اینسری خیلی دلم روشنه انشالله خدا دلمو نشکنه 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا اونروز برا دوستم انتقال داده بودن.باینکه گلوش درد میکرد.بنظرم با دکترت مشورت کن باز اونا بهتر م ...

مثبت شد؟

من چیزیم نبود انار خوردم بعدش اینطور شدم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام دوستای گلم وقتتون بخیر من یکم آزمایش بتا دادم منفی بود اما هنوز پریود نشدم چقد طول میکشه تا پری ...

زخامت رحمت رفته بالا دیرو زود داره سوخت سوز نداره پریود میشی گلم

منم انتقال اولم که منفی شد خیلی طول کشید تا پریود شدم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به خدا انقدر خوشحال شدم گفتی دو قلو  انشاا....به سلامت به دنیا بیان. می دونی ماها چون اذیت شد ...

ممنون عزیزدلم. 

یه بار آی وی اف کردم تا هفتم 24 هم رفتم متاسفانه دچار مسمومیت بارداری شدم و نی نیم رو از دست دادم برای همین نگرانیم خیلی زیاده. تا وقتی که تو بغلشون نگرفتم باورم نمیشه. ان شاء الله که این دوران برای هممون به سلامتی و خوبی طی بشه🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها جون امروز برا اولین بار پانکچر شدم ، اوکی بود همه چیز و گفتن یکشنبه صبح بیا برا انتقال

به سلامتی عزیزم چقد خوب انشالله همه چی انقد خوب تا اخر برات پیش بره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍