2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
من زیاد از بحثای ژنتیکی سر در نمیارم خیلی پیچیده هست ولی یه جا خوندم نوشته بود که اگر پدر و‌مادر هرد ...

عزیزم حالا با توجه به این صحبتها اگه یکیمون آزمایش ژنتیک بدیم‌ کافیه یا هر دو‌باید بدیم 

من شوهرم آزمابش کاریوتایپ رو‌داده‌ولی خودم ‌نه ، لازمه منم بدم ؟ 

البته اینم بگم‌که تخمکهام پوچ‌ میشن برای خودمو‌ به این‌خاطر میگم که بدم یا نه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی برام کامل توضیح دادی . والا من خودمو کشتم ۲ بار رفتم مشاوره ژنتیک مرکز نا ...

شما هم‌خودت هم‌ شوهرت ازمایش کاریوتایپ ‌رو ‌دادین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره ۴ تا ۷ تا داشتم ۳تاشو اوردن بیرون یکیش از بین رفت دوتاشو انتقال دادم

سلام عزیزم من ساعت نه باید استرادیول میخوردم یادم رفت بخورم اومدم خونه دوستم اشکال نداره ظهر بخورم؟ روزی ۲ تا باید بخورم

نگرانم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
ان شاالله  خودت خیلی دعا کن مستجاب میشه دعا کن غذاخور هم باشن اذیتت نکنن☺من دیوونه شدم از بس ب ...

مرسی عزیزم ان شاالله هم غذا خور هم مریض نشن اینا رو اعصاب مادره 

ان شاالله دختره نازت هم ب غذا خوردن میوفته دو لپی میخوره

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اخه دیگه انقد زود  بیمارستان دولتی اینجوری نبودم تو اتاق بستریه چیه اونجا بهوش اومدم  ول ...

منم ابن سینا بودم همون ریکاوری صدام زدن بهوش اومدم دز داروشون پایینه

سلام عزیزم من ساعت نه باید استرادیول میخوردم یادم رفت بخورم اومدم خونه دوستم اشکال نداره ظهر بخورم؟ ...

من دکترم میگفت تا شب باید این دز و بخوری حالا فرق نمیکنه چجوری ولی روتایم بخوری بهتره یه ساعت اینور و اونور چیزی نیس 

ولی دمت گرم چقدر زود امپول و زدی تست کردی 😅

نه گلم باردار نیستم نه درد هم نداره  جوش هم نداره نمیدونم اولین باره اینجوری میشه استرس گرفتم

عزیزم اول برو یه دکتر سونو انجام بده خیالت راحت شه دکتر هم جراح عمومی باید بری

سلام دوستان خوبین؟ 

من الان میخوام واکسن هپاتیت ب بزنم اشکالی نداره برای  کارهایivf ؟؟؟ چند روز دیگه میخوام وارد مرحله ivf شم تداخلی چیزی نداره دکتر بگه چرا زدی؟؟باید زودتر میزدی؟؟