2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
چیکار کنم خانوما یکم تب دارم بدنمم درد میکنه  فردا انتقال دارم. انتقال ندم؟ میخواستم اصلا ب ...

از مرکزتون بپرس ولی من یادمه فرم ک پر میکردم آنفولانزا و کرونا رو نوشته بود داشتید کنسل میشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من ازمایش دادم بتام ۱۶۷ بود بنظرتون خوبه؟دکترمم تا شنبه نیس جواب بده . جنینام بلاست بود ...

سلام عزیزم. مبارک باشه. خیلیم عالیه. ساروگیتم روز 13 بتاش 150 بود همون روز یه خانم بهم گفت بتا پایینه. من چقدر نگران شدم جالبه سونو که داد خدا رو شکر دوقلو باردار بود

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سابقه داشتی اندومترت نره بالا ؟والا برا من راحت رفت بالا اخه تازه تا سه ماهم خوردم خارجیش ک‌خیلی میش ...

نه تا حالا اصلا نرفتم برای انتقال ‌ تجربه ای از هیچکدومشون ندارم .  خب خدارو شکر . اره خیلی میشه فکر کن بسته ای ۵۰۰ تومنه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام‌عزیزم به سلامتی انشاالله که جنینات همشون کیفیت عالی داشته باشن،  فکر کنم خدایی نکرده مثلا ...

اها خیلی ممنون عزیزم 💜

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانم پس منتظر دو تا نی نی ای.جنسیتشون رو میدونی؟؟؟

آره خدا رو شکر. نه هنوز. تو ان تی دکتر گفت مشخص نیست. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من زیاد از بحثای ژنتیکی سر در نمیارم خیلی پیچیده هست ولی یه جا خوندم نوشته بود که اگر پدر و‌مادر هرد ...

انتقال اولم که منفی شد 

ولی میدونی من سنم خیلی کم بود و هیچ تجربه ای نداشتم اصلا هیچی نمیدونستم فقط تا ۱۴ روز استراحت مطلق کردم و سعی کردم غذاهایی با طبع سرد بخورم و ببخشید یوبس نشم.

حالا ما آزمایش کاریو تایپ رو دادیم ولی نمیدونم چرا حسم میگه از نظر ژنتیکی هیچ مشکلی نداریم هم خودمون هم جنین هام

انشالله که حسم درست باشه 😁

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=257099759]بغض که نگووووو😭😭منم ریختم به هم،همش فکر و خیال دارم،دلم میخواد یه دستگاه سونو داش ...

وای منم اینقدر استرس دارم که نگووو. اصلا باورم نمیشه همش میگم یعنی بلاخره منم مامان میشم. زمان اینقدر برام سخت میگذره. 

نه تا حالا اصلا نرفتم برای انتقال ‌ تجربه ای از هیچکدومشون ندارم .  خب خدارو شکر . اره خیلی میش ...

معمولا اول ایرانی میدن اگه جوری باشی ک ضخامتت خوب بالا نره خارجی میدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها من ازمایش دادم بتام ۱۶۷ بود بنظرتون خوبه؟دکترمم تا شنبه نیس جواب بده . جنینام بلاست بود ...

سلام مبارک باشه عزیزدلم خیلی خیلی ام عالی ایشاا... بارداری خوبی رو پشت سر بزاری