2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا نمیتونم ناراحتینو توصیف کنم خیلی سخته عزیزم میدونم ایشاا... دفعه دیگه ماما ...

واقعا از ته دلم دعا میکنم هم شما هم بقیه دوستان که منتظرن به زودی زود مامان بشن این روزای سختو فراموش کنن انشاله انتقال شما هم مثبت میشه و حسابی خوشحال میشیم 

خیلی متاسفم عزیزم یاد خودم افتادم خدا بهت صبر بده😭

حس میکنم ادم وقتی تجربه سقط و درد کشیدن و ... داره تو شرایط من بیشتر استرس میکشه . انشاله حالا که قرار نیست مامان بشم لااقل سر سقطش اون همه اذیت نشم. دلم برای همسرم میسوزه از دیروز انقدر ترسیده بیچاره که من دارم همش بهش روحیه میدم . ۳ سال پیش تو هفته ۱۶ کاملا یهویی بچم متاسفانه سقط شد جفتش دفع نشد کورتاژ شدم و خیلی خیلی اذیت شدیم انصاله برای هیچ پدر و مادری پیش نیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  همسرم عمل کرد من قمم پیش دکتر هومن مختار پور و خیلی عالی بود دی اف آیش از ۲۵ رسید ب ...

عزیزم منم پیش استاد بیوس میرم به منم کپسول اثلق و حب حمل و یه چنتا دارو دیگه داده البته من ۴ شنبه ها که تهران میام میرم پیششون 

حس میکنم ادم وقتی تجربه سقط و درد کشیدن و ... داره تو شرایط من بیشتر استرس میکشه . انشاله حالا که قر ...

الهه جان عزیزم خدا بهت توان وصبرش بده وخیلی زود دلت شاد بشه

برای سقط شروع کن به فعالیت ورزش کن ورجه ورجه کن اصلا بیافت به جون خونه خونه تمیز کن انواع دمنوش از نعنا وپونه تا شوید وزعفران دم کن بخور واینکه برگه تازه جعفری مثل چای دم کن بخور می افتی به خون ریزی بیرون بلشی با احساس دفع خودت می رسونی خونه نمی دونم ممکته خون ریری ات در چه حد بلشه ولی دو سه ساعت پبانگین اش

نه نیازی نیست ۴۰ روز استراحت کنی یه هفته ده روز وسیله سنگین برندار غذای مقوی بخور تقویت شی قاعدتا نزدیکی نداشته باش

شادی صدام کنید
الهه جان عزیزم خدا بهت توان وصبرش بده وخیلی زود دلت شاد بشه برای سقط شروع کن به فعالیت ورزش کن ورجه ...

سلام ممنونم از دعای خیرتون ، واقعا به تجربیاتتون احتیاج دارم مرسی که نوشتین برام . انشاله بهترین ها براتون اتفاق بیافته . عزیزم انشاله نی نی شما سالم بیاد بغلتون 

الهه جان عزیزم خدا بهت توان وصبرش بده وخیلی زود دلت شاد بشه برای سقط شروع کن به فعالیت ورزش کن ورجه ...

من انقدر ترسیدم دیشب به شوهرم گفتم امادگیشو ندارم شیاف پروژسترونمو میزارم فردا حسابی مطلب بخونم با دستام مشورت کنم از بکشنبه نمیزارم . چون کسی نمیدونست باردارم فقط من و شوهرم میدونستیم الان میگم انشاله راحت سقط بشه کسی نفهمه . لطفا بازم چیزی به ذهنتون رسید برام بنویس عزیزم

من انقدر ترسیدم دیشب به شوهرم گفتم امادگیشو ندارم شیاف پروژسترونمو میزارم فردا حسابی مطلب بخونم با د ...

عزیزم من ۴ تا سقط داشتم خدا برای کسی نخواد همه جوره اش تجربه‌کردم

همین هایی که گفتم نترس فقط نترس ممکنه یه هفته طول بکشه بیافتی تو خون ریزی چون با داروها جاش سفت کردی

شادی صدام کنید
سلام به همگی من یازده مهر انتقال داشتم و خدا رو شکر مثبت شد دکترم برای امروز وقت سونو داده به این ...

عزیزم مبارک ات باشه به سلامتی اره عزیزم بری ساک می بینی وجنین تشکیل شده

حتما بیا بهمون خبر بده

شادی صدام کنید
عزیزم من ۴ تا سقط داشتم خدا برای کسی نخواد همه جوره اش تجربه‌کردم همین هایی که گفتم نترس فقط نترس م ...

به لکه بینی وخون ریزی که افتادی هم نترس هم نشین راه برو‌وفعالیت کن تحرک داشته باش بذار باز بشی.

شادی صدام کنید