2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
والا من تا حالا ۶ بار ای وی اف کردم بچه ندارم تا حالا هم مثبت نشدم🥺 مشکل از همسرمه  منم خیلی ...

اشکم در اومد الهی فدات شم انشالله اینبار دوقولو بهت میده خستگیات درمیره😭😭😭😭چندساله ازدواج کردی 

سلام خوبید من رفتم آزمایش پرولاکتین م خوب بود با تیروئید ام ولی آنتی تی پی او خیلی بالا بود ۱۰۰۰ ...

سلام عزیزم منم آنتی تی پی اوم ۲۶۰بود دکترم قبل انتقال تا هفته ۱۰ فک کنم بهم پردنیزولون ۵ داد آزمایش ایمنی ندادم 

ای وی افم مثبت شد لووتیروکسینم که میخوردم 

مامان دوقلوها   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم آنتی تی پی اوم ۲۶۰بود دکترم قبل انتقال تا هفته ۱۰ فک کنم بهم پردنیزولون ۵ داد آزمایش ...

دکتر معصومه یونسی بود یه روز در هفته میومد جهاد دانشگاهی قم ...البته  پانکچر و انتقال با دکترای دیگه بود 

مامان دوقلوها   
سلام عزیزم منم آنتی تی پی اوم ۲۶۰بود دکترم قبل انتقال تا هفته ۱۰ فک کنم بهم پردنیزولون ۵ داد آزمایش ...

دکتر غددم میگفت آنتی تی پی او خیلی مهم نیست اگه عدد تی اس اچت خوب باشه  

مامان دوقلوها   
والا من تا حالا ۶ بار ای وی اف کردم بچه ندارم تا حالا هم مثبت نشدم🥺 مشکل از همسرمه  منم خیلی ...

عزیزم ان شاالله خدا دامنتو سبز کنه درکت میکنم نا امید نشو همیشه ته دلت به خدا بگو میدونم میشه از خدا بخواه کاری نداره براش به تو هم نی نی بده ای وی اف و دکترم وسیله اس ببین دلیل منفی شدن قبلیا چی بوده 

مامان دوقلوها   
اخه دیر انجام دادم ۲۴ تایم پریودیم بود من ۱۹ انجام دادم نمیدونم دیگه دکتر گفته میترسم زودتر برم بتا ...

مبارک باشه عزیزم 

منم دیر انتقال دادم روز ۲۳ سیکلم بود

بیبی هم روز ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ زدم اولیش خط کمرنگ بعدیا یه ذره پررنگ تر بود

توقع بیبی خیلی واضح نداشته باش همین عااااالیه😃😃😃

عزیزم منم پیش استاد بیوس میرم به منم کپسول اثلق و حب حمل و یه چنتا دارو دیگه داده البته من ۴ شنبه ها ...

خیلی خوبه خدا حفظش کنه راستی من یه  پولیپ کوچولو تو رحم و زخم واژنم داشتم خانوم بیوس بهم یه دستور کنجد داد و اسید بوریک و شیاف بنفشه که واژینال برا زخمم استفاده می‌کردم 

مامان دوقلوها   
مبارک باشه عزیزم  منم دیر انتقال دادم روز ۲۳ سیکلم بود بیبی هم روز ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ زدم اولیش خط ...

الهی مبارکت باشه کی انجام دادی الان چندماهته خداحفظش کنه براتون عزیزم چ حس خوبی😍

وای مرسی گل من از این انرژی مثبتت😍😍

الهی مبارکت باشه کی انجام دادی الان چندماهته خداحفظش کنه براتون عزیزم چ حس خوبی😍 وای مرسی گل من از ...

قربونت عزیزم 

تازه امروز سونو شدم ۵ هفته ام یه ذره هم دپرس به خاطر اینکه جنین دیده نشد که خانوما گفتن طبیعیه خیلی زوده هنوز و دلم آروم گرفت.

ولی خیالت راحت وقتی بیبی مثبت شده ازمایش هم مثبته 

منم شرایط مثل شماست دیگه نمیدونم باید چیکار کنم من ۳ بار انتقال منفی داشتم منم تا حالا مثبت نشدم

قربونت عزیزم  تازه امروز سونو شدم ۵ هفته ام یه ذره هم دپرس به خاطر اینکه جنین دیده نشد که خانو ...

ای جوووونم مبارکه انشالله بارداریه بی دردسرو راحتی رو سپری کنه ونی نی و سالم تو آغوشت بگیری عزیز دلم اره هنوز کوچولوهه ایشالله میبینیش عزیزم😍😍😍