2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فقط میتونم بگم خدا رو شکر به خاطر معجزه اش.  ان شااله به سلامتی این حس خوب نصیب تمام دوستان این ...

خدا رو شکرررر خیلی خیلی شکر ان شالله تا آخر بارداری رو عالی سپری کنی و همه چی رو به راه هست

بالاخره سه بار باردار شدی و ...بهت امیدی بود بازم.من که همونم هیچ.فقط یکبار اونم اولین اقدام که خیلی سال پیش بود و مشکوک هم بودم به بارداری 

همسر من تازگی مورفو صفر شده

الهی توکل به تو 
قربونت عزیزم روز چند سیکل امپول زدی؟ معمولا اگه اوایل سیکل بزنی پریودی عقب می افته  این امپول ...

ن روز سوم سیکل زدم . آره طبیعیه .‌ولی خب دوماه و نیمه که پریود نشدم احتمالا بیشتر از سه ماه طول نمیکشه

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دوتا فکر کنم فاکتور اتوایمنی تیروئید هست. Tak مربوط به تیروگلوبولین میشه و tpo هم مربوط به تیروپر ...

من تیروییدم نرماله ولی خب tpo دوبرابر رنج ازمایشگاه بود . با ۶ ماه پردنیزولون مصرف کردن نیومد پایین ولی با ۳۰ روز هیدروکسی کلروکین اومده تو رنج . مرسی عزیزم . انشالله بارداریتو بسلامت بگذرونی 

آزمایش دادم بتا 98بود گفت شنبه تکرار کن امروز شد 14روز انتقال دادم با همون روز انتقال.  خوبه دو ...

تبریک میگم عزیزم  جنین چند روزه انتقال داده بودی؟ بعد علایم داشتی تواین مدت انتقال؟

سلام سوسن جان خیلی انتقال راحت بود کلا ۳۰ ثانیه‌طول کشید ۳ تا برام انتقال دادن ۲ تا a یدونه b ایشالا ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله چهارده روز دیگه خدا دلتو با یه بتای عالی شاد میکنه😍😍😍 برات ایه الکرسی میخونم خدا جنین حفظ کنه

من تیروییدم نرماله ولی خب tpo دوبرابر رنج ازمایشگاه بود . با ۶ ماه پردنیزولون مصرف کردن نیومد پایین ...

من چند سال پیش که آزمایش دادم tpo ام ۵۰۰ و خورده ای بود ولی هیچ دکتری تا حالا بهم دارو براش نداده 

جالب شد برام شما براش دارو میخوری

من امروز رفتم آزمایش هورمونی دادم اگه بالا بود بگم بهم همین ها را بده؟

خدا رو شکرررر خیلی خیلی شکر ان شالله تا آخر بارداری رو عالی سپری کنی و همه چی رو به راه هست بالاخره ...

عزیزم شما هم لطف خدا می بینی من این سالها که درگیر بچه دار شدنم این سایت شخم زدم

چقدر این ور اون ور خوندم تحقیق کردم واقعا همه زوج ها با یه روش درمانی

بالاخره نتیجه گزفتندمطمئن باش شما هم صاحب فرزند می شید

دخترا شما می دونید میشل اوباما همسر باراک اوباما هم هر دوتا دخترش اول از لطف خدا داره بعد با ای وی اف

تو کتابش نوشته

صبر کنیم توکل کنیم خدا میده صحیح وسالم اش میده

ناامید نباشید

شادی صدام کنید
من چند سال پیش که آزمایش دادم tpo ام ۵۰۰ و خورده ای بود ولی هیچ دکتری تا حالا بهم دارو براش نداده&nb ...

آره اگه بالا بود باید دارو بخوری . ببین من رنج آزمایشگاه اولین بار ۱۶ بود برامن ۳۲ بود . ببین داروش پردنیزیولون ۵ هستش . حالا با دکترتم مشورت کن