2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

دخترا ریپلی کنید اسم پروفایلتان بگین من پیداتون کنم.لاتین؟فارسی؟ 

نگران نباشین حتی اسم وفاملتون هم اومد مهم نیست.

من الان رفتم زدم میتونم ویرایش کنم اسمممو

باز امتحان کن

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
😔😔 ان شاالله سلامت باشین .فقط پس یه اعلام حضور کنین چرا بازم امتحان کن 

صبح پيام گذاشته بودم احتمالا نديدى

وگرنه من خودم با نبودن طولانى مدت خيلى مخالفم ك اينجا هم گفتم كسى اگر نمخواد بياد تاپيك ى اطلاعي بده از قبل ك كسى مگران نشه

مرسى ك بيادمونى😘😘ميشه ى عكس بفرستى ببينم از كجا بايد تغيير داد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عناب تازه اومده سعی کنید روزی چهار پنج تا برخوردید خیلی مفید 

اینجا هم براتون کپی کردم 

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

از آنجا که میوه عناب خواب آور است برای کاهش استرس و اضطراب و آرامش اعصاب در بارداری موثر می باشد.
-با استفاده از خواص عناب می توان حالت تهوع و استفراغ و دردهای شکمی در دوران بارداری مانند درد زیر شکم در بارداری را برطرف کرد.
-برای از بین بردن ضعف و بی حالی دوران حاملگی : https://niniban.com/fa/news/192970 از خواص عناب در این دوران بهره مند شوید.
-آنتی اکسیدان و ویتامین آ و ث و همچنین پتاسیم موجود در میوه عناب برای مادر باردار بسیار مفید و مهم می باشد.
-تمیز بودن خون در دوران بارداری بر روی زیبایی جنین : https://niniban.com/fa/news/192712 تاثیر کمی گذارد و عناب یک تصفیه کننده خون و دفع کننده سموم از بدن برای این امر می باشد که از خواص عناب در بارداری محسوب می شود.
-برای پیشگیری و رفع فشار خون بارداری عناب بخورید و از فواید آن بهره مند گردید.
-برای حفظ سلامت و رشد عمومی جنین مصرف عناب بسیار مفید می باشد.
-در روایت های متعدد از ائمه ذکر شده است که مادر باردار در ماه دوم بارداری خود هر روز صبح بر روی دو عدد عناب سوره توحید بخواند و ناشتا میل کند.
ما نصب کردیم ۳نفر بیا تا گروه بشیم  مثل وات اپ فقط شماره ها نمی‌افته عکس وصدا فیلم میفرستیم

عزیزم منو‌پیدا کن سارا ارجمند ،من تو رو جستجو‌کردم پیدات نکردم اسمتو‌فارسی نوشتی یا انگلیسی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم شک نکن مثبتی منم پاهام یخ بود یه کاربر تازه ازمایش داده بود مثبت شد به من همین حرفو زد آخرم در ...

پس من مثبت نیستم چون اصلا یخ نکردم تازه گرمم هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ب فا ل نيك بگير اكثرا ك مثبت شديم همين جور بوديم

اااا پس من اینجوری نیستم که 😔 همتون پاهاتون یخ بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

الان متوجه شدم براى آى او اس(آيفون) امكان ويرايش نيست

پاكش كردم با ى سيم كارت همسرم نصب كردم

ب اسم فريناز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان عناب تازه اومده سعی کنید روزی چهار پنج تا برخوردید خیلی مفید  اینجا هم براتون کپی کردم& ...

عههه پريروز رفته بودم مطب دكتر تو مسير ديدم اما نميدونستم خوبه