2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
توی قسمت پروفایلت قسمت ویرایش پروفایل تغییرسون بده منم الان  اول اسم و فامیلم رو زده بودم رفتم ...

نه نميشه هركار ميكنم

بودم راديس جان اما ى سرى پيام ها روح و روانم رو بهم ميريزه بخاطر همين فقط ميخونم ى روزهايى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كوثر جان نميدونم اون اوايل ك من باردارشدم بودى يا نه منم همين خس رو ب خونه م داشتم تا مثبت شدم فكر ...

افرین

یادته به شما هم گفتم نکن خواهر من😂

به خدا که پادشاهی کنید 

بعدا دلتونم بخواد واسه این تمیزکاری ها ممکنه فرصت پیدا نکنید. یا خسته باشید و نتونید.

انرژی تونو بذارید برای بعد به دنیا اومدن نی نی 

الهی قسمت همه چشم انتظارها

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
كوثر جان نميدونم اون اوايل ك من باردارشدم بودى يا نه منم همين خس رو ب خونه م داشتم تا مثبت شدم فكر ...

ن نبودم رفتی کافه جشن تولد رو میدونم 😅

اره واقعان هیچی مهم تر از بچه نیست امروز دیوانه شدم اصلن موهام هم ریزش گرفته کف خونه سرامیک همه چی ریخت و پاش بعد گفتم خوب یه تمیز میکنم بلا از همه دور باشه بعد ناهار هم ظرف بشور و گاز پاک کن خواهر درد گرفت زیر شکمم انقدر ترسیدم فقط از خدا کمک خواستم دیگه هیچ کاری انجام نمیدم شوهرم بدونه منو میکشه هیچی بهش نگفتم از ترسم خداروشکر تازه بهتر شدم هی خودمو چک میکردم خدانکرده خونریزی چیزی نگرفته باشم هووف  

نه نميشه هركار ميكنم بودم راديس جان اما ى سرى پيام ها روح و روانم رو بهم ميريزه بخاطر همين فقط ميخو ...

😔😔 ان شاالله سلامت باشین .فقط پس یه اعلام حضور کنین چرا بازم امتحان کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزيزم ى كم بهم ريخته م  و بعد از پيام هيوا هم كمردرد شدم حالا استراحت كردم ى كم بهتره خ ...

خداروشکر که خوبی الان هر پیام بدی رو که میخونیم واقعان من یه شوک بهم دست میده خدا به دل همه آرامش بده 

رو اون آدمک بزن زده ویرایش پروفایل برو عوض کن اسمتو 

وقتى ميزنم ميرم قسمت ويرايش فقط تغيير وضعيت رو داره ك تغيير بدم در حال اقدام يا داشتن فرزنده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من زمانى ك نصب كردم اشتباهى اسم و فاميل خودم رو وارد كردم بخاطر همين ك نتونستم تغييرش بدم ديگه ازش ا ...

تغییر دادنش خیلی راحته که 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه نميشه هركار ميكنم بودم راديس جان اما ى سرى پيام ها روح و روانم رو بهم ميريزه بخاطر همين فقط ميخو ...

اشکال نداره اسمت بگو پیدات کنیم شماره نمی‌افته گلم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

@rahas7731s    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم .امیدوارم اگه باردار هستی به سلامت این دوران رو طی کنی اگرهم نه بزودی زود به خواسته قلبیت برسی و مادر بشی 🌷🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خداروشکر که خوبی الان هر پیام بدی رو که میخونیم واقعان من یه شوک بهم دست میده خدا به دل همه آرامش بد ...

مرسى عزيزم

الهى آمين❤️

بچه ها من پاهام یخ کرده  زیر پتو ام    

من گرم و خارج از پتو .ولی کلا زیر پتوام ولی پاهام اصلا یخ نمیکنه