2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست

سلام

کسی تا حالا از روش درمان ذخیره کم تخمدان با سلول های بنیادی خون قاعدگی استفاده کرده، دکتر به من گفت انجام بدم، شما با این روش آشنایی دارین کسی بوده که انجام داده باشه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خوبین کسی با تخمک اهدایی نتیجه گرفته

کدوم مرکز یا بیمارستان یا دکتر خوبه برای اینکار

هر کی میدونه لطفا جواب بده 🙏🙏🙏❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

انشاالله پیدا می‌کنه فکر کنم لوازم تحریر پیدا بشه نمی‌دونم بازم من فردا میگردم می‌خوام وقتی فسقلیا ر ...

سلام عزیزم ، من از لوازم التحریر فروشی خریدم ۳۵ تومن . ۲ صفحشو رنگ کردم حس خوبیه . راستی دی جی کالا هم مدلای خیلی زیادی داشت 

سلام خانوما خوبین کسی با تخمک اهدایی نتیجه گرفته کدوم مرکز یا بیمارستان یا دکتر خوبه برای اینکار ه ...

برو مرکز مام فقط هزینه هاش زیاده بعد اون ابن سینا هزینه هاش کمتره نسبت به مام 

سلام خانوما خوبین کسی با تخمک اهدایی نتیجه گرفته کدوم مرکز یا بیمارستان یا دکتر خوبه برای اینکار ه ...

سلام گلم من تخمک اهدایی بودم الان خدا رو شکر دوقلو باردارم من شیراز کلینیک دکتر رستمی بودم

سلام کسی تا حالا از روش درمان ذخیره کم تخمدان با سلول های بنیادی خون قاعدگی استفاده کرده، دکتر به م ...

این روش ابن سینا انجام میدن واسه کسایی جواب میده که پریود میشن.از خون قاعدگی سلول جدا میکنن تزریق میکنن  تخمدان.میگفت از پی آر پی بهتره.

وای خدای من مبارک باشه  خدا برات حفظش کنه 😍😙

ممنون عزیزم 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خداروشکر عزیزم چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم ،من احتمالا آخر ماه انتقال دارم بهش فکر میکنم استرس میگیرم

سلام عزیزم مممنونم انشاءالله که خیر باشه برات 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام‌من چند روز که سایت نبودم . الان اومدم خیییلی خوشحال شدم . خدا رو شکر عزیزم .‌مبارکت باشه . انشا ...

سلام عزیرم ممنونم انشاءالله 

انشاءاللهخدا دامن همه منتظرارو سبز کنه بحق امام حسین