2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
نه نداد بهم . من تازه شش هفته و شش روزمه جنسیت خیلی مونده تازه قلبش و دیدم عزیزم😅

عه خونريزي كه تو اين هفته ها شايع تره من فكردم ان تي رفتي😅🤦🏻‍♀️

خداروشكر كه هفتت پايينه فكركردم تو ١٢ هفته خونريزي داري

تو اين هفته هااا خيلياااا دارن و شايع هستش ان شالله كه زودي قطع بشه و رفع نگراني بشه برات عزيزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله كه بخواسته قلبيت برسي و صحيح و سالم بغل بگيريشون تو حرفااا بجاريت بگو بعضي دكترا خيلي ...

مرسی عزیزم باز الان بهتر شده برگشت ب تنظیمات کارخانه 🤣🤣نمیدونم والا خواهرش و میگف ت یه سال طول کشید باردار شه  اما راجب خوذش حرفی نزده منم پیش خودم گفتم شاید واقعا مشکل داره نمیدونسته چجوری رفتار کنه حالا خودش میدونست شوهرم یکم ضعیفه واریکوسل عمل کرده اگع چیزی بخواد میپرسه حتما چون خودمم تو این موارد دوست نداشتم کسی اینجوری راهنماییم کنه یا بیاد بحثشو باز کنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مبارکت باشه گوارای وجودت حس قشنگه مادرانگی

ممنونم عزیزم انشاءالله بزودی زود قسمتت بشه بحق همین ماه قسمت همه منتظرا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ایشالا عزیزم دوبرابر میشه نگران نباش  یادمه منم خیلی استرشو داشتم  هی به شوهرم میگفتم ین ...

عزیزم تیکرت مبارک باشه خیلی برات خوشحالم انشاالله همه چی به خیروخوشی پیش بره و همیشه دلت شادولبت خندون باشه

سلام عزیر دلم خیلی ازت ممنونم انشاءالله خدا نی نی رو برات حفظ کنه عزیز دلم 🙏مثبت شدم اصلا باورم نمی ...

وای خدای من مبارک باشه 

خدا برات حفظش کنه 😍😙

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
جنین یزد دارم ولی دیگ نمیرم یزد چون خیلی راه داریم حدود ۱۲ساعت اما تا شیراز فقط نیم ساعت فاصلمونه می ...

عزمزمه منم ازبندرعباس میرم شیراز حدود۷ساعت فاصله داریم 

من ۹تیر تخمک کشی کردم و۱۹تیرپریود شدم الانم منتظرم پریود بشم برم برا انتقال 

دکتر رستمی یعنی بعد از سفری م داشت و برگشت هنوز هیچ مورد منفی نداشته همه مثبتن همه اکثرا هم دوقلو

الان شما زیر نظر دکتر رستمی شیراز هستین  .خوشون انتقال میدن یا همکترانشون

سلام عزیز دلم رفتم الحمدالاه شکر خدا مثبت شدم منتظر شنبه هستم ازمایش دومی بدم گلم 

خداروشکر عزیزم چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم ،من احتمالا آخر ماه انتقال دارم بهش فکر میکنم استرس میگیرم

سلام عزیز دلم رفتم الحمدالاه شکر خدا مثبت شدم منتظر شنبه هستم ازمایش دومی بدم گلم 

سلام‌من چند روز که سایت نبودم . الان اومدم خیییلی خوشحال شدم . خدا رو شکر عزیزم .‌مبارکت باشه . انشالله همه چی براتون عالی پیش بره . انشالله قسمت همه ی منتظرا . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عه اره 🤣 با اون خانوم بودم که میخواست برای دومی اقدام کنه لوله هاش گفتن هیدرو

😂😂😂😂

اکشال نداره عزیز پیش میاد ،، همین پیام که بهم دادی برای اون دوباره بفرست😊☺

مرسی عزیزم ان شاالله  ولی بازم دکتر نازایی برا شوهرم هیچی نداد و گفت مشکلی نداره شوهرت نمیدونم ...

والا نمیدونم چرا بیشتر دکترا مشکل مورفولوژی و اصلا مهم نمیدونن درحالی که همون خیلی وقتا یکی از عوامل طول کشیدن مراحل بارداری میشه و خیلیا برا همین مشکل مجبور به آی وی اف میشن...

برا همسرتون همون ال کارنتین بگیر که خوبه و روزانه بگو یه استکان عرق کاسنی بخوره...

قبل رابطه هم یه لیوان بهش قهوه بده ،، ببخشید ولی شنیدم پوزیشن رابطه هم خیلی در باروری موثره مدل سجده رو یکی از دکترای مجرب تهران توصیه میکرد برای بارداری طبیعی....

انشاالله موقعش که برسه خدا دامنتو به فرزندان سالم و صالح سبز میکنه امیدوارم زمانش خیلیی زود باشه و دلت شاد شه😊🙏🙏🙏