2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام عزيزم خدا رو هزااااااار مرتبه شكررررر 🤲🤲 به سلامتي و مباركي ان شاالله 🤲🌹

عزیزم سن بارداری رو چطوری حساب کنم؟پنجم مرداد انتقال دادام ۱۵پریودم بود جنینم سه روزه بود؟

اینو سونو برادیدن جنین اینم کی برم؟؟؟

شنبه هم ازمایش دوممه که ببینم عددش بالاتر رفته؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنونم عزیزم انشاءالله بزودی زود قسمتت بشه بحق همین ماه قسمت همه منتظرا 

سلام عزیزم ب فکرت بودم ببینم مثبت شدی یا نه تبریک میگم مادر شدنت رو ان شاالله کل بارداریت رو به سلامتی بگذرونی و بارتو راحت زمین بذاری ان شاالله قسمت تک تک بچه ها 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ب فکرت بودم ببینم مثبت شدی یا نه تبریک میگم مادر شدنت رو ان شاالله کل بارداریت رو به سلام ...

قربونت عزیز انشاءالله 

انشاءالله قسمت همه منتظرا

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم سن بارداری رو چطوری حساب کنم؟پنجم مرداد انتقال دادام ۱۵پریودم بود جنینم سه روزه بود؟ اینو سون ...

چهار هفته و پنج روزته وایسا پنج هفته و یکی دو روز برو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چهار هفته و پنج روزته وایسا پنج هفته و یکی دو روز برو 

واقعا از روز پریود حساب میشه گلم چطوریه 

عزیزم تیکرت مبارک باشه خیلی برات خوشحالم انشاالله همه چی به خیروخوشی پیش بره و همیشه دلت شادولبت خند ...

ممنونم رزیتا جان ایشالا طبیعی باردار بشی نخواد بری انتقال  🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیز دلم رفتم الحمدالاه شکر خدا مثبت شدم منتظر شنبه هستم ازمایش دومی بدم گلم 

عزيزم الهى شكرررررر

مباركت باشهههه يادته چقدر گفتم فقط توكل كن بخداااا

تو و زينب واقعا اينبارو با توكل پيش رفتين شد

الهى هزاران بارشكر ك ى جنينت شد چشم و چراغ خونهت

ان شاالله باردارى خوب و سالمى داشته باشى و سلامت بياد بغلت😍😍😍💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیز دلم رفتم الحمدالاه شکر خدا مثبت شدم منتظر شنبه هستم ازمایش دومی بدم گلم 

مبارک باشه دوست خوبم برا ما دعا کنید علائم چی داشتی دکترت کی بوده

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

خداروشکر 🤲تبریک میگم .امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی 🤲🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@پاپیون__سفید    

سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی خیلی زود به خواسته قلبیت برسی و مامان یه گل پسر ناز بشی ❤😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها فریناز کجاست دو روز من نبودم اصلا صدام نزده  حالش خوبه تبریک هم نگفت

عزيزم ديروز من تو صفحه هاى قبل احوالتو پرسيدم فقط نتونستم اسمتو تگ كنم

از ديشب سرشبم گوشى دست نگرفتم😍😍😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم رزیتا جان ایشالا طبیعی باردار بشی نخواد بری انتقال  🤲🤲🤲

تيكرت مبارك عزيزم

ان شاالله ب تبريك اخرش برسه😍

بچه ها فریناز کجاست دو روز من نبودم اصلا صدام نزده  حالش خوبه تبریک هم نگفت

خداروشکر 🤲تبریک میگم .امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی 🤲🤲😍

الهى الهى الهى ان شاالله به همين زودى ها تبريك خودتو بگيم بحق امام حسين🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

واقعا از روز پریود حساب میشه گلم چطوریه 

براى من دكترم از روز پريود حساب كرد

سونو ان تى هم با روز پريودم يكيه