2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیروز انتقال دادم   گاهی استرس میاد سراغم گاهی نه   اووووه تا ۱۵ روز دیگه

@شکوهنده    

عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم

الهی  با همین نی نی ها مامان بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ان شاالله ك خدا معجزه ش رو نشونت داده صبح قبل رفتن باز بيبى چك بذار قبلشم ى نذري بكن😍😍

واسه فردا بی بی چک ندارم

با این هاله ان شاالله میرم بتا میدم ببینم وضعیتم چطوریه

۱۵ روز و ۱۵ روز پریود میشم 

از خدا  بهترینا میخوام   برای شما و دوستای گلم توی این تاپیک 

محتاجم به دعاهای همتون

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها  ازمایش بتا ۲۰۲بود روز ۱۴  الان روز ۱۶ شده۳۴۳ دوبرابر نشده چرا؟

عزیزم نگران نباش خانمی ک با من انتقال داده و مثبت شده بود روز 13 انتقال بتاش 44 بود امروز ک میشد 23 انتقال شده بود 400 کیسه آبشم تشکیل شده بود

عزیزم نگران نباش خانمی ک با من انتقال داده و مثبت شده بود روز 13 انتقال بتاش 44 بود امروز ک میشد 23 ...

مگه نمیگن تا بتا ب ۱۵۰۰ و بالاتر نرسه کیسه اب تشکیل نمیشه😢😢

من امروز موعد ازمایشم بود ینی۱۶روز بعد انتقال

واسه فردا بی بی چک ندارم با این هاله ان شاالله میرم بتا میدم ببینم وضعیتم چطوریه ۱۵ روز و ۱۵ روز پ ...

عزیزم الان عکس چک بی بی دیدم چقد خوشحال شدم انشالله بحق امام رضا که بارداری فردا با خبر خوش بیایی

@alaae     @مااااهك١١٤ خاله تون و خواهرزاده تون بهترن؟ ماهك جان شما از صبح نيومدى ى خب ...

سلام عزیزم. ممنونم از احوال پرسیت عزیزم❤️❤️

شکر خدا امروز می گف نسبت ب دیروز بهتره. ولی چون شدیده دکتر گفته چند دوره باید دارو مصرف کنه. متاسفانه داروهاشم نمیتونه زیاد بخوره میگه حالم بد میشه.  الهی ک همه مریضا شفای عاجل نصیب شون بشه. و تن و بدن و روح و روان هیشکی مریض نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱