2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
منم از رقیه خبر ندارم گوشیش خرابه فقط اومد گفت رفته سونو قلب همه چی خوب بود شکرخدا

خداروشکر سالم بود وقلبشم دید.خیلی نگرانش بودم.

راستی فاطمه چی شد دوقلو داشت.دکتر متوجه نشده بود*الان چطوره وضعیت نی نی هاش؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جوابمو ندادی گلم  بچه اش خوبه؟

عزیزم دوستمون و ریپلای کردی نه من و 😁ولی اره دخترشو اتفاقا خیلی درشت و هیکلی بود هیچ مشکلیم نداشت دوستمم همینطور بود دخترش سالمه سالم 

چشم عزیزدلم حتما .دوباره پیگیر کارات شدی؟دکتر رفتی؟

ان شاءالله این سیکلم باید برم .هفته آینده بتونم برم وضعیتم ببینه واینکه دلیل خاصی داشت نشد؟پی آر پی هم بگم بهش.

راستی لیلا آی وی آی جی قبل انتقال تزریق کردی چند تاشیشه؟

عزيزدلمممم مباركهههه خداياشكرت طبيعي باردار شدى😍😍😍 اگه اشتباه نكنم خيلى مشكل سرراهت بود براى ان ...

ممنونم گلم 

عقب ننداختم من ۱ و ۱۳ تیر پریود شدم البته این سابقه نداشتم که توی یک ماه دوبار پریود بشم باز از دیشب لکه بینی دارم بی بی گذاشتم هاله انداخت

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ان شاءالله این سیکلم باید برم .هفته آینده بتونم برم وضعیتم ببینه واینکه دلیل خاصی داشت نشد؟پی آر پی ...

حالا پی ار پی ام بامشورت دکترت امتحان کن ببین چیمیگه انشاالله که اینسری حتما حتما جواب میگیری ، اره من سه تا شیشه یه هفته قبل انتقال زدم سه تا بعداز مثبت شدن سه تاام یکشنبه باید بزنم حالا نمیدونم این اخریش میشه یا یبار دیگه ام دارم دکتر گفت تا سه ماهگی باید بزنم

حالا پی ار پی ام بامشورت دکترت امتحان کن ببین چیمیگه انشاالله که اینسری حتما حتما جواب میگیری ، اره ...

.ان شاءالله با دعای دوستای عزیزم.

عزیزم دوستمون و ریپلای کردی نه من و 😁ولی اره دخترشو اتفاقا خیلی درشت و هیکلی بود هیچ مشکلیم نداشت د ...

خدا براش حفظش کنه 

منم با این هاله بی بی چک ان شاالله فردا میرم بتا میدم 

محتاجم به دعاهاتون

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

@alaae    

@مااااهك١١٤

خاله تون و خواهرزاده تون بهترن؟

ماهك جان شما از صبح نيومدى ى خبر از اون فرشته كوچولو بده بهمون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
جدی؟ دیگه بچه اش سالمه؟

آره بابا الان بچه ١٢-١٣ سالشه و شكرخدا سالم و خوشگل

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم گلم  عقب ننداختم من ۱ و ۱۳ تیر پریود شدم البته این سابقه نداشتم که توی یک ماه دوبار پری ...

ان شاالله ك خدا معجزه ش رو نشونت داده

صبح قبل رفتن باز بيبى چك بذار

قبلشم ى نذري بكن😍😍