2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
خيلي ناراحت شدم بابت تصادفتوووون  خداروشكر كه بخير گذشته ان شالله بسلامت برگردين عزيزم

قربونت برم❤️❤️🤗. شرمنده تو رو خدا ناراحتتون کردم. ان شاالله سلامتی همه مسافرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزممم ان شالله بهترينااااا در انتظارته فرداااااا با يبتاي عالي مياي

الهی آمین عزیزم.امیدوارم شمام بارداری و زایمان راحتی داشته باشی❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
به خداا خدا نخاست

شما بچه اولته عزیزم قبلنا خیلی تو سایت میدیدمت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها فرتیل سی ام  ۶۰ تا میدم سیصد بیرون بیشتر  قیمتش چون انتقالم عقب افتاده انقصاشم تا اخر شهریوره هر کی خاست بگه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ان شالله كه دكترت همزمان با اينسري پريوديت حضور داره و همه چي عالي پيش ميره خودت چي شرايطشووو نداري ...

نه عزیزم نمیتونم خودم تنها برم

معجزه جون و دوست های تاپیک دعاهام کنید که همه چی خدا برام جور کنه و باردار بشم که دو ماه دیگه ۳۹ سالم میشه 

منم برای بچه های تاپیک دعا میکنم که همه به خواسته ها و آرزوهای قشنگشون برسند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چطوری؟؟؟ مگه نمیگن محلی نباید استفاده کرد دکترتون چیزی نگفتن؟

زیاد روی نمیکنم.بعد هم از جای مطمینی تهیه میکنم.

دکتر تغذیه که اوایل گفت فقط پاستوریزه

ولی خب یه عده میگن نگهدارنده داره

ادم مونده چکار کنه

😉

عزیزم اگه سرما خوردی نرو تو سیکل انتقال.دکتر من اینجوری گفت

😭😭😭

دلیلشو‌میدونی؟؟

اینقدررر اعصابم خورده که نگو‌،یعنی من این ۲-۳سالع سرما نخوردم همین الان باید سرما میخوردم😭😭😭

زیاد روی نمیکنم.بعد هم از جای مطمینی تهیه میکنم. دکتر تغذیه که اوایل گفت فقط پاستوریزه ولی خب یه ع ...

همون دیگه 

پاستوریزه نگهدارنده داره و محلی هم میگن ویروسهایی ک توی شیر هست با جوش دادن از بین نمیره و برای سلامتی جنین خطر داره

ولی من با همه بدیهاش پاستوریزه رو ترجیح میدم چون از این ویروسها باید ترسید

مخصوصا تب مالت دور از جون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم