2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستان شما پنیر ماست و شیرو دوغتون و پاستوریزه استفاده میکنید یا محلیم استفاده میکنید؟کلا لبنیات محل ...

من شیر و ماست رو فقط محلی.

الان یه مدته پنیر و کره هم سعی میکنم محلی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا اومدم بهمسرم بگم بره بخره راحت شدم ولي حتمااا بايد بگم بخره تو خونه بااااشه سر پسرمم منيزيم هيدرو ...

من مشگل یبوست رو از اول داشتم تا الان

فقط شربت لاکسی جواب میده

😉

دوستان شما پنیر ماست و شیرو دوغتون و پاستوریزه استفاده میکنید یا محلیم استفاده میکنید؟کلا لبنیات محل ...

من پنیر پاستوریزه

شیر و دوغ و ماست محلی

پنیر محلی نمکش زیاده

ولی مگه میشه آب دوغ خیار رو با ماست پاستوریزه درست کرد؟حال نمیده

😉

بچها دیشب خواب میدیدم رفتم حرم امام رضا فقط برای خودمو و بچهای این تایپیک دعا میکردم تو خواب هم به ی ...

زیارت همتووون قبول باشه ان شاالله.

ببینین هموون دیشب با من اومدینا😍😍😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
☘️☘️☘️ من سرما خوردم 😭😭 یعنی نمیتونم این هفته برم دکتر؟؟؟ رفتم دکتر گفت سرماخوردگیه قرار این هف ...

عزیزم اگه سرما خوردی نرو تو سیکل انتقال.دکتر من اینجوری گفت

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خوبم خدا رو شکر، الان خیلی بهترم الحمدالله 🤲🌹 بله عزیزم شکر خدا خوب بود عملم، تا دیشب یکم اذیت بو ...

الهییی شکر ان شاالله که همه چی عاااالی پیش میره برات عزیزم.

یادمه چیکا جون هم اوایل یکم اذیت مید ولی شکر خدا بهتر شد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بعد از بارداری اصلا محلی نباید استفاده کرد با وجود اینکه پاستوریزه ها هیچ خاصیتی ندارن😖😖

شیرپاستوریزه بوی وایتکس میده😣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من پنیر پاستوریزه شیر و دوغ و ماست محلی پنیر محلی نمکش زیاده ولی مگه میشه آب دوغ خیار رو با ماست ...

چطوری؟؟؟

مگه نمیگن محلی نباید استفاده کرد

دکترتون چیزی نگفتن؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
میشه قبول کنی درخواست دوستیمو بفرستم برات 

شرمنده عزیزم ندیده بودم. الان قبول می کنم.

سونوی قلب اصلا نگفت ضربان قلب رو ولی فکر کنم هرچی سن بارداری بیشتر میشه ضربان قلب میاد پایین، اوایلش ...

اهااا ممنونم😍الان ازمايش غربالگري مرحله دو هم دكترت نظرشه بري؟؟من دكتر پسرم قبول نداشت فقط سونو انومالي رو رفتم ولي فروتن رو نميدونم

زیارتت قبول خانم گل  التماس دعای خیر   حاجت روا برگردی عزیزم

ممنووووونم عزیزم. ان شااالله حاجت روایی هممون❤️

من منفی شدن بچه ها خیلی اثر بد روم گذاشته اصلا انگار دیگه حوصله اومدن تاپیک ندارم

منم خیلی دیروز حالم بد شد و بشدت استرس گرفتم.هم واسه دوستان خیلی ناراحت شدم.هم اینکه خودم فردا باید آز بدم.دیشب هم خواب خوبی ندیدم.تپش قلب دارم از دیروز

زيارتتون قبووووووول و حاجت روا برگردي ان شااالله💋🥰🙏

ان شاالله گلم. ان شاالله با دعاهای شما.

خدا تو دلی گلتو حفظ کنه عزیزم❤️❤️