2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوست منم بهش گفتن صددرصد پسره این رفت سیسمونیشو کامل خرید سونو بعدیش رفت گفتن دختره حالا یکی از سونو ...

قبلش ادم يكم راحتتر پذيرش داره ولي بازم اعصاب خوردي داره

ولي فيلم خانم رو ميديدي بنده خدااا معلوم بود تو شوكه دكترش بود يا ماماش ميگفت اقاي پدر گفته نگران سيسموني صورتيت نباش زنه فقط خيره بود به يجااا🤦🏻‍♀️🥴

من بیمارستان بهمن میرم .اره میتونی گویاا ظاهرا دکتر مصطفایی بچه ها ازش راضی بودن و محیطی .بازم از بچ ...

آره دورم اما چاره ندارم باید بیام‌ ، آره نسرین جان با مصطفایی بود شرایطشم تقریبا مثل من بود که راضیه منم با همون ادامه میدم ،ببینیم چی میشه دیگه عزیزم ،فقط فعلا داخل سایت نرفتم ببینم نوبت دهیش چه جوریه میشه از دکتر خاص وقت گرفت یا باید وقت گرفت رفت توی مرکز گفت فلان دکتر رو‌میخوام

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زیارتت قبول  ان شاالله بلا همیشه ازتون دور باشه التماس دعا

قربوووونت برم عزیزم. ممنونم ازت❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من شیر و ماست رو فقط محلی. الان یه مدته پنیر و کره هم سعی میکنم محلی

البته بعد از انتقال لبنیات نخوردم.فقط چند بار صبحانه کره محلی.و یکبار هم پنیر محلی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اهااا ممنونم😍الان ازمايش غربالگري مرحله دو هم دكترت نظرشه بري؟؟من دكتر پسرم قبول نداشت فقط سونو انو ...

والا فقط آزمایش نوشته بود دیگه سونو ننوشته بود ولی بعد عمل گفت ۲ هفته دیگه یه سونو هم بدم که آنومالی نیست فقط کنترل بارداریه، ولی آزمایشش رو باید بدم دو هفته دیگه.

حالا شایدم اشتباه متوجه شدم، گفت خودت نیا به همسرت بگو بیاد مطب دستورات و تحویزات لازم رو بدم، آزمایش هم خونه بیان ازت نمونه بگیرن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوووووبي عزيزم ؟؟؟ وارد سيكل شدي ؟

علیکم السلام معجزه جون من خوبم

خودت و بچه ها خوبن 

هنوز وارد سیکل نشدم .قضیه من مسخره است اینطوریه که ؛ باید منتظر پریود بشم پریود که شدم باید منتظر دکتر بشم 😁😂

این مرکز توی شهرمونه شوهرم میگه مرکز استان  نمیتونم از کار مرخصی بگیرم همرات بیام اینم بدبختی منه☺

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
والا فقط آزمایش نوشته بود دیگه سونو ننوشته بود ولی بعد عمل گفت ۲ هفته دیگه یه سونو هم بدم که آنومالی ...

عاره انومالي ١٨ هفته به بعد

ان شالله كه همه چي عاليه عزيزم😍شيافت رو بيشتر نكرد؟

عاره انومالي ١٨ هفته به بعد ان شالله كه همه چي عاليه عزيزم😍شيافت رو بيشتر نكرد؟

ان شاالله 🤲

نه همون روزی ۲ تا، ولی بیمارستان علاوه بر شیاف ۶ عصر و ۶ صبح آمپول زدن موقع ترخیص هم پرولوتون زدن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم خیلی دیروز حالم بد شد و بشدت استرس گرفتم.هم واسه دوستان خیلی ناراحت شدم.هم اینکه خودم فردا باید ...

الهی ک بحق امام هادی ع خوش خبر بیای گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
علیکم السلام معجزه جون من خوبم  خودت و بچه ها خوبن  هنوز وارد سیکل نشدم .قضیه من مسخره ا ...

ان شالله كه دكترت همزمان با اينسري پريوديت حضور داره و همه چي عالي پيش ميره

خودت چي شرايطشووو نداري تنها بري و بياي؟؟ البته شرايط و مسافتاااا گاهاا زياده من دوستم از كرمانشاه تنهاا ميومد ابن سيناااا  البته اون اي وي اف نكرد مشكل ايمني و انعقادي داشت بچه سقط نيكرد كه دارو دادن خداروشكر حل شد

الهی ک بحق امام هادی ع خوش خبر بیای گلم

الهی آمین.ممنون از دعای خیرت عزیزم.بهترینها واست❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘