2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
تورو خدا اگه اذیتتون کردم سوال زیاد پرسیدم خدایی نکرده استرس دادم بهتون از تک تکتون حلالیت میخوام‌.

عزیزم خودتو اذیت نکن یکم خودتو جمع وجور کن ب خودت فرصت بده ولی ناامید نشو بازم ادامه بده خیلی از بچه ها چنبار پانکچر شدن چند بار انتقال دادن تا مثبت شدن تو نا امید نشو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فریناز جون دقیقتر گفتن درسته من فعلا تازه امروز ازمایش،دادم و فعلا تا ظهر نتیجه مشخص میشه. همم ...

عزیزم انشالله جواب مثبت میگیری ولی من علاوه بر سرما یه تیر میکشه یه متر میپرم❤

اولین بار

خب پس چرا اینقدر زود ناامید شدی

نسرین جون بار ششم مثبت شد

ب نظرم اول از همه چیز رو استرست کار کن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
پس چرا برای من انتقال میدادن من نقطه دیدم یعنی یه گردی🤔🤔

🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
از تک تکتون ممنونم.انشاله اونایی که باردارین بچه هاتون صحیح و سالم بغلتون بگیرین و اونایی که منتظرین ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

انشاءاللن دفعه بعد مثبتی 

دیگه جنین داری 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
منم 

واقعا؟؟؟

چ جالب اما من خط دیدم

تورو خدا اگه اذیتتون کردم سوال زیاد پرسیدم خدایی نکرده استرس دادم بهتون از تک تکتون حلالیت میخوام‌.

عزیزم این چ خرفیه 

ما همه اینجا همو درک میکنیم و کنار هم بودن دلگرممون میکنه

ان شاالله با تلاش بیشتر پیش برو

منم دوتا گردالو چندسلولی دیدم 😁☺️🥰

نه اون عکسی ک قبل انتقال نشون میدن

بعد از انتقال توی رحم رو میگم بدون میکروسکوپ با دستگاه سونو