2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
عزیزم متاسفانه همه مون کرونا گرفتیم...  من یه کم ریه هام درگیر شدن اما شکر خدا بهترم....

سلام انا جون  خوبید؟بلا بدور انشاالله بزودی بهتربشید شماواکسن زدید ؟دوز چهار باید زد؟

سلام دوستان من امروز روز 6 انتقالم یک درد عجیب میزنه به ساق پام میگم نکنه خونم داره لخته میشه چمیدون ...

سلام عزيزم آب زیاد بخور 

کمی در حد چند دقیقه آروم تو خونه قدم بزن 

این دردها رو هم به فا ل نیک بگیر اکثرا داشتیم و مثبت شدیم 

انشالله شما هم مامان خانمی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها هاجون ماه قبل از شروع سیکل ivfچی کار میکنن .چه ازمایش ها و داروهایی معمولا میدن .من شنبه دیگه م ...

سلام گلم 

روز سوم پریودی باید از دخیره تخمدان بدید همسرتون آزمایش بده برای مقدار و جهش و... اسپرم و یک سری آزمایشات و چکاپ روتین که دکتر مینویسه 

اگر سابقه سقط، یا کاهش بتا هم قبلا داشتی حتما اطلاع بده که آزمایشات ایمنی و انعقادی رو برات بنویسن 

دوتا جنین‌های من که بی بود گریدشون ، هردو بلاست شدن و انتقال دادن برام...

زی زی اول صبح ی سوال ذهن منو مشغول کرده😂

چطور تا ۱۹ هفته متوجه بارداریت نشدی؟ ب اینکه پریود نمیشی و شکمت بزرگ میشه شک نکردی؟یا حالت تهوع اینا

خدااا قبلی بااسترس داد بهت اینو ببین چجوری نزاشت اصلا بفهمی🥰🥰

خدا حیرتون بده ک جواب دادید بخدا دل تو دلم نبود از ساعت ۴صبح تا الان همش استرس اینو داشتم ک نکنه این مشکل فقط از من بوده باشه 

مرسی از پاسخگوی همگی الهی خدا بهترین نعمتها رو در زندگیتون سرازیر کنه🙏