2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

زمانی ک جنینم رو برام انتقال دادن توی ‌مانیتور نشونم داد دقیقا ی خط بود ک من پیش خوذم میگفتم چرا جنین رو ندیدم فقط اون مایعی ک باهاش تزریق شد رو دیدم

اما ظاهرا از اول خطه جوجه هامون😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شدم یکی و دوروز دیگه باید قطع کنم 😐😐 چقدر نظرها متفاوت  آسپرین نمی‌خورم فعلا چون دوروز خ ...

اره تو گفتی برا من و کم کرده من تعجب کردم نظرا متفاوته حالا کاش تا اون موقع شباف هم کم کنه اسپرین هم وایسا اول داروهاتو کم کن بعد بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانما، من ۱۵ هفتم تموم شده رفتم تو ۱۶ هفتگی، امروز میتونم برم برای سونو آنومالی؟

عزیزم الان یا هفته دیگه باید بری آزمایش برای غربالگری دوم...بعد از اتمام 18 هفته هم بهتره بری برای سونوی آنومالی

بهترین زمان سونوی آنومالی از 18 تا 22 هفتست... 

اکرم جان من از قبل انتقال دو تا اسم انتخاب کردم یه دختر یه پسر  بخدا آنقدر مطمئن بودم به دوتا ...

ان شاالله عزیزم سالم بیان بغلت اصل کاری همینه ،💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

از تک تکتون ممنونم.انشاله اونایی که باردارین بچه هاتون صحیح و سالم بغلتون بگیرین و اونایی که منتظرین به احترام حضرت علی خدا دامنتونو سبز کنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
دوستان متاسفانه منفی شدم😭😭😭😭 میخواد بشه میخواد نشه

عزیزم خیلی ناراحت شدم هرکی منفی میشه واقعا از ته دلم براش ناراحت میشم.ناامید نشو عزیزم مااز حکمت خدا بی خبریم انشاالله که طبیعی بارداربشی و دیگه این مراحل و طی نکنی عزیزم 🌹🌹❤️