2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046060 بازدید | 684498 پست
ممنون نه جنین ندارم

عزیزم ناراحت نباش دوباره پانکچر کن 

منم این ماه قرار بود پانکچر کنم ولی وضعیت شوهرم خوب نبود دارو سه ماهه دادان 

توکل بخدا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
زی زی اول صبح ی سوال ذهن منو مشغول کرده😂 چطور تا ۱۹ هفته متوجه بارداریت نشدی؟ ب اینکه پریود نمیشی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اول صبحی یاد من افتادی!!!!! 

حالت تهوع و ویار اصلاااا نداشتم کلا،، پریودمم چون نامنظمه و زیاد برام پیش اومده که دیر به دیر پری بشم برام عادی بود... شکمم هم یکم بزرگ شده بود ولی نه اونقدر که شک کنم، شوهرم دو سه باری بهم گفت چرا انقدر شکمت بزرگ شده نکنه حامله ای🤣🤣البته اون به شوخی میگفت منم میگفتم خودتو مسخره کن شکم خودت خیلی خوبه😁😁😁😁😆😆😆😆😜😜😜

مامانم و خواهرامم یه بار بهم گفتن شکمت چرا انقد بزرگ شده یکم ورزش کن چه خبره آخه من ناراحت میشدم میگفتم دلم میخواد شکمم بزرگ باشه چیکارِ من دارید آخه🥴🥴🤭🤭🤭

بعد 19 یا 20 هفته یهو شکمم خیلیییی بزرگ شد و اومد جلو دیگه تقریبا تابلو شدم واقعا قبلش همه فکر میکردن چون بچه شیر میدم، غذا زیاد میخورم برا اونه...

آره واقعا همه میگن هرچی حرص خوردی سر اولی اینو یهو نصف راه و رفتی اصلا نفهمیدی کی گذشت... 

انشاالله خودتم تا یه هفته دیگه با بتای مثبت بیای و خوشحالمون کنی واقعا لحظه شیرینیه وقتی جواب آزت و میگیری و مثبته اصلا حس و حالت غیرقابل وصفه انشاالله خودت اون لحظه رو تجربه میکنی میفهمی با تمام وجودت من چی میگم🤲🤲🙏🙏🤩🤩🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اون عکسی ک قبل انتقال نشون میدن بعد از انتقال توی رحم رو میگم بدون میکروسکوپ با دستگاه سونو

عزیزم  انتقال درد داره عزیزم چطوریه چند ساعت بعد میتونی بری دسشوی 

من بر ا پانکچر که رفتم ب هوش که اومدم رفتم سرویس  هر ده دقیقه ی بار میرفتم بس که سرد بود و استرس داشتم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نه اون عکسی ک قبل انتقال نشون میدن بعد از انتقال توی رحم رو میگم بدون میکروسکوپ با دستگاه سونو

اهان نه بمن بعد انتقال چیزی نشون ندادن فقط موقع انتقال تو مانیتور دیدم بچه ها رو کشید تو سرنگ☺️😁اوردن انتقال دادن ،

ممنون نه جنین ندارم

عزیزم انقدددر زود ناامید نشوووو دوستم

خیلی کم پیش میاد انتقال اول مثبت بشه

ایندفه با اطلاع و آمادگی بیشتر برو جلو..کل آزمایشات و...

انشاالله این دفه حتماااااا مامانی

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم  انتقال درد داره عزیزم چطوریه چند ساعت بعد میتونی بری دسشوی  من بر ا پانکچر که رفتم ...

هرکی یجوره ولی برای اکثرا درد نداره برای من که درد انچنان نداشت دودقه ایم تموم شد استرس سمههههه سم انقدر اسنرسی نباش ایت الکرسی بخون صلوات بفرست اروم باش 

دوستان متاسفانه منفی شدم😭😭😭😭 میخواد بشه میخواد نشه

قوی باش عزیزم 

منم اسفند سال گذشته انتقالم منفی شد ، ادیبهشت انتقال مجدد داشتم ،و مثبت شد ، به امید خدا انتقال بعدی مادری 

ولی حتما ورزش و پیاده روی تو این فاصله فراموش نشه 

بادکش رحم هم انجام بده

هرکی یجوره ولی برای اکثرا درد نداره برای من که درد انچنان نداشت دودقه ایم تموم شد استرس سمههههه سم ا ...

اره بعد انتقال میتونی پا شی 

منم ی دونه جنین دارم توکل بخدا 

اره بعد انتقال میتونی پا شی  منم ی دونه جنین دارم توکل بخدا

انشاالله که باهمین یدونه مامان میشی ،بعد انتقال تایساعت باید دراز بکشی بعد مرخصت میکنن من اینجوری بودم حتما از توالت فرنگی استفاده کن

انشاالله که باهمین یدونه مامان میشی ،بعد انتقال تایساعت باید دراز بکشی بعد مرخصت میکنن من اینجوری بو ...

باشه عزیزم ممنون شما مثبت شدی گلم 

من انتقال دومم مثبت شدم عزیزم سری اول ایمنیم بالا بود منفی شدم 

ای جانم خدا برات حفظش کنه 

سری اول بیشتر رعایت کردی یا دوم ببخشید اینقد سوال میپرسم راه رفتن در کل استراحتتون چطور بود 

دوستان متاسفانه منفی شدم😭😭😭😭 میخواد بشه میخواد نشه

😭😭😭

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘