2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان گلم.من فردا آزمایش دارم.باوجود اینکه امیدی ندارم به مثبت بودنش.انگاری عادت کردم هربار ناامید بشم.ودیگه جنینی هم ندارم😭

ازتون می‌خوام اگه اشکال نداره برام یه صلوات بفرستید.شاید خدا بخاطر دلهای پاک شما یه گوشه چشمی به حاله دلم انداخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم.من فردا آزمایش دارم.باوجود اینکه امیدی ندارم به مثبت بودنش.انگاری عادت کردم هربار نا ...

سلام پروانه جون دیگه بی بی نزدی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه دیگه آخه همون یکی که زدم حتی هاله نداشت

اشکال نداره ناامید نباش ان  شاءالله مثبت بشی گلم.امیدت به خدا باش.

اگر لایق باشم نمازصبحم دعات میکنم.خدا خودش نظرکنه   

سلام دوستان گلم.من فردا آزمایش دارم.باوجود اینکه امیدی ندارم به مثبت بودنش.انگاری عادت کردم هربار نا ...

چقدر سخته بغض و اشک مامانم رو دیدم بخاطر اینکه بیبی چکم منفی شد و گفتم امیدی به مثبت شدن آزمایش ندارم.کاش میمردم و ناامیدیش رو نمیدیدم

چقدر سخته بغض و اشک مامانم رو دیدم بخاطر اینکه بیبی چکم منفی شد و گفتم امیدی به مثبت شدن آزمایش ندار ...

عزیزم ناامیدنباش چقدر بودن بی بی منفی وبعد بتا مثبت شد.خدا دل خودت ومادرتو شادکنه.

سسلام دوستم..خدا رو قسم میدم ب مهربونی و کرمش فردا ب بهترین شکل ممکن دلت رو شاد کنه با یه بتای عااالبییی..

برات آیه الکرسی خوندم..خدا پشت و پناهت باشه انشالله 💚💚💚🤗🤗🤗🍀🍀🍀

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مامان‌رقیه جون‌ناراحت‌ نباش ایشالا‌که‌ چیزی‌نیس. استرس واست‌اصلا‌خوب‌نیس ایشالا دفعه بعد که آز‌ دادی ...

مهراوه جان قربونت برم انشاالله برام خیلی دعا کن بگو خدا برام معجزه کنه بچه ام رو برام نگه داره ..خدا بچت رو برات نگه داره

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی قربونت برم خدا بزرگه بخدا برات دعا کردم اگه لایق باشم خدا بزرگه انشاالله خوشحالمون کنی بیای بگی ...

انشاالله عزیزم خدایا دعای دوستان عزیزم رو اجابت کن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم خیلی ممکنه بتای اولت رو اشتباه کرده باشن و این دومی بتای واقعی باشه آرامش خودتو حفظ کن، هرچند ...

انشاالله مامان سوفی قربونت برم خدا از زبونت بشنوه خواهر ..خدایا برام معجزه کن .. انشاالله شما هم دامنت خیلی زود سبز بشه مامان بشی بیاد بغلت من هر روز دعاتون میکنم