2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سنه قوربان باجی     خیلی دعام کن.روزای آخر انتظاره ان شاءالله شنبه خوش خبرباشم براتون &nb ...

ان شااالله عزیزم🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدلم تو رو خدا نباز خودتو حتما دلیل مشکل دار شدن نیس. ان شاالله همه چی خووب پیش میره. ۱۰۰۰ صلوات ...

فاطمه جان قربونت برم شرمنده ام می‌کنی انشاالله خدا دعاهای شما رو میشنوه و برام معجزه می‌کنه انشاالله روزهای خوشم همون چند روز محدود نمیشه فدات شم خواهر بازم برام دعا کن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیززز دلم مامان رقیه جانم  قربونت برم من آخه نگران نباش مامان خانمی..استرس برات سم‌هااا جان د ...

تمنا جون ممنونم فدات شم انشاءالله که اونطوری که میگی باشه منو شرمنده می‌کنی خدا دلت رو شاد کنه به حق امام جواد دامنت با این انتقالت سبز بشه و بیای بگی مثبت شدی ..قربونت برم خیلی التماس دعا دارم و درماندم🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

مباااااااارکه عزیزم 😍😍😍❤️❤️همین الان اومدم سلیت ببینم چیشد جواب گرفتی😘🥰بسلامتی عزیزم خیلی برات خوشحالم انشاالله دوران بارداریت و به خوبی بگذرونی 🌹💖😍❤️😘🥰

رقیه جان برای نی نی های نازت آیه الکرسی و صلوات خوندم انشالله که خدا محافظ شونه و اتفاقی نیافتاده.&n ...

عاطفه جان منو شرمنده لطف کردی انشاالله خدا از زبونت بشنوه انشاالله خدا بخاطر دعاهای شما بازم برام معجزه کنه ..قربونت برم الهی خیلی زود دامنت سبز بشه مامان بشی به حق بزرگی خدا و امام جواد 🤲🤲🤲

تمنا جون ممنونم فدات شم انشاءالله که اونطوری که میگی باشه منو شرمنده می‌کنی خدا دلت رو شاد کنه به حق ...

عزیزم هممون برات از ته دلمون دعا کردیم یکم اروم باش بسپار به خدا انشاالله که چیزی نیست 🌹🤲❤️

فاطمه جان قربونت برم شرمنده ام می‌کنی انشاالله خدا دعاهای شما رو میشنوه و برام معجزه می‌کنه انشاالله ...

ان شاالله عزیز دلم ان شاالله. دست هممون ب دعاست ان شاالله بازم خوش خبر میای . میای میگی قلب کوچولوشم داشت میزد😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

الهییییییییی شکر. خییییلی برات خوشحالم عزیزم. ان شاالله ب سلامتی تا اخر🤩

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم، مبارکت باشه به سلامتی ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مامان خانم حالت بهتره؟ آروم شدی عزیز دلم؟ ببین اگر قرار بود خدای نکرده اتفاق بدی بیفته بتات خیلی افت ...

سحر فقط با دل پاکت و قلب مهربونت برام دعا کن می‌دونم خیلی به خدا نزدیکی یعنی خیلی التماس دعا دارم بگو خدا برام یه بچه ببخش بگو بازم برام معجزه کنه ..سعی میکنم آروم باشم ولی همش گریه ام میگیره دست خودم نیست 😔😔😔

سلام عزیز دلم مبارک باسه مامان شدنت هزاران هزار مرتبه شکر  

الهی این۹ماه بهترین روزهای عمرت وشیرینترین لحظات باشه برات.

خیلی دعام کن.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

خداروشکر عزیزم هزار مرتبه شکر انشاالله سالم بگیری بغلت نی نی(ها)رو به حق حضرت علی اصغر..برام دعا کن خواهر التماس دعا دارم

ان شاالله عزیز دلم ان شاالله. دست هممون ب دعاست ان شاالله بازم خوش خبر میای . میای میگی قلب کوچولوشم ...

انشاالله انشاالله قربونت برم🤲🤲🤲