2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان از پیام های تبریک و ابراز همدردی هاتون صمیمانه متشکرم. ببخشید تک تک ریپلای نکردم چون از صفحات ...

ینیا این دکترا بدتر خدای استرس دادنن بخدا .انشاالله که خیره ملینا جان نگران نباش🤲😍❤️🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما همیشه برای همه دعای خیر کردی انشاءالله هزار برابر اون دعاها به خودت برگرده ، همش تو فکرتم ...

ممنونم مامان ماهک عزیزم انشاالله خدا صدات رو بشنوه قربونت برم خیلی در حقم لطف میکنی منم دلم به دعای شما خوش کردم انشاالله خدا یبار دیگ برام معجزه کنه خدایا سپردم به خودت ناامیدم نکن دلخوشیمو ازم نگیر ..تو بخشنده ای برام ببخش 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سحر ببین چی شد 😭😭😭😭 رفتم آزمایش دادم بتام از ۸۴۲ اومده به ۹۹۰ سحر من چیکار کنم تو رو خدا برام ...

مامان‌رقیه جون‌ناراحت‌ نباش ایشالا‌که‌ چیزی‌نیس. استرس واست‌اصلا‌خوب‌نیس ایشالا دفعه بعد که آز‌ دادی حسابی میره بالا ما همه واست دعا‌ میکنیم🤲🤲🤲

نه هنوز هم نزدم ولی یه دونه میزنم واسه یادگاری

ای جانم ان شاءالله سالم وسلامت باش.  

من وسمیرا هم دعا کن.بگو خدایا زینب .سمیرا.زینب سمیرا مثبت بشن ايشالا   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها به لطف دعاهای شما و آئمه اطهار  مثبت شدم،واقعا از  لطف و مهربونی همتون ممنون ...

ای جانممممم

خداروهزاران بار شکرررر😍😍😍😍

واقعا خوشحال میشم وقتی از تو لیست انتظار اسم هاتون خط میخوره💚💚💚

خدایا شکر 

ان شاالله قسمت بقیه منتظرااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم