2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دیگه بنده خدا بدجور دست و پاش بسته میشه برای خرید سیسمونی طفلی گناه دارن😁

چقدرم گرون شدن وسایل سیسمونی ..یه وجب لباس بچه کمتر از ۳۰۰ ، ۴۰۰ نیست..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

اااای جااانم. قدمش پر خیر و برکت ان شاالله😍 ان شاالله زودی ب سلامتی بیارینش خونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خيليم عالي😅زود تو فك كنم اخر٦ ماهگيه😀اتفاقااااا اينجوري براي خودشونم راحتتر ميگذره يهو يه زمان ...

اره..سختیش برام همون سه ماه اول بود که از تهوع داشتم جون می دادم سر کارم میرفتم..اون موقع نیاز به کمکشون داشتم واقعا .اما خب دونستنشون هم فایده ای نداشت چون من ازشون خیلی دورم و یه شهر دیگه ام..

یه نوه ی آماده تحویلشون میدم بدون دردسر و استرسی 🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلامت باشه گلم دیدی گفتی انتقال سوم ... مرسی از انرژی خوبت انشالله به سلامتی روزای اخرو سپری کنی ...

ممنون عزیزم ان شالله.

ان شالله بارداری راحتی داشته باشی

ان شالله بزودی قسمت بقیه  دوستام 😍

خدایا شکرت
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

وایی گل دختری بالاخره اومد اصلا نگران نباشیا چون  ivfهستی و حساسیت بالاست بخاطر اون دختری رو بردنnicuواگرنه حالش خوبه خوبه ایشالله ۵تا ۸ روز دیگه میدن ببری تا اخرعمر کنارهم به خوشی زندگی کنید

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم دورت بگردم مبارک باشه خودت ناراحت نکن انشاالله خیلی زود خوب میشه و میارن پیشت و دلت شاد و آروم ...

عزیزم نگران نباشیا استرسم نداشته باش تو مثبتی صددر صد لطفا سر دعاهای روزانه ات منم دعاکن نی نی هام دوقلو باشن وسالم هر روز دعام کن لطفا

به نیت همه ی دوستانم تو این تایپیک ۱۰۰ تا حمد خوندم انشالله اونایی که هنوز مامان نشدن این لذت شیرین رو بچشن اونایی هم که مامان شدن انشالله موفقیت بچه هاشونو ببینن

عزیزم برا منم میشد.... اما هر چه بهتر تزریق بشه احتمالش کمتر میشه....  اما خوب ۹ ماه تموم هر ...

اره هرکاری میکنم کبودمیشه.به رونم تاحالا نزدم نمیدونم کجامیزنن.هم اینکه دکترگفت شکم بایدبپرسم ببینم میشه رونم بزنم.خیلی ممنون عزیزم

به نیت همه ی دوستانم تو این تایپیک ۱۰۰ تا حمد خوندم انشالله اونایی که هنوز مامان نشدن این لذت شیرین ...

خیر ببینی عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم متاسفم ... 💔 گلم ضخامت آندومتر از روز چهاردهم که پروژسترون شروع میشه دیگه تقریبا ثابت م ...

ممنون عزیزم هم بخاطر راهنماییتون هم بخاطر دعاتون ..انشالله شماهم نی نی نازتونو بسلامتی بغل بگیری عزیزم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
 منم همین زمان رو مثل شما رنج کشیدم با بند بندوجودم خوب میفهم چی میگی عزیزم  از خدا ...

ممنون عزیزم ..خیلی سخته ..روحیه داغون و ناامیدی و شرمندگی در برابر همسرم ک من نتونستم براش بچه بیارم..و سخت تر از همه چیز اینکه بچه بزرگ خونه هست  زودتر از همه ازدواج کرده و داداش و خواهرا بعد از اون ازدواج کردن و بچه دار شدن ولی 😢وا ز همه بدتر اینکه وقتی یادم میاد ک با چه شور و شوقی ب مامانش گف ما هم داریم میریم دنبال کارای بچه ..مامانش زد توی ذوقش گف شما دیگه بچه گیرتون نمیاد 😢شوهرم هیچی نگف ی لبخندی زد رفت مامانشو گرف بغلش گف کی این حرفارو زده ک تو هم تکرار میکنی ..فک میکنم چقد دل شوهرم بزرگ بود ک نتونست از دست مادرش ناراحت بشه ولی مادرش چقد راحت دل بچشو شکست ..کاش سنمون هم اونقد بالا بود ک مادرشوهرم اینجور راحت دل بشکنه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

ای جانم مبارک باشه گلم خدا برات حفطشون کنه چشم و دلت روشن ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤