2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره واسه ساک باید بتات بالای ۲۰۰۰ شد بری ولی اونا واسه قلب میگن ۱۰ روز بعد بیا

بتاى من روز ١٧    ٣٠٢٥ بود اما خب ديگه قانونشون اينه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو واژینال کردی؟

اره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نگران نباش..دو روز چیزی نیست..منم هشت هفته و یه روزم بود که بهم گفت هشت هفته..نگران شدم چرا یه روز ع ...

نگران نيستم ميدونم طبيعيه 

ان شاالله بقيه باردارى تو راحت بگذرونى و زودتر گزارش بدى براى سيسمونى🤣🥰😍

من بودم ب مادرم میگفتم اما اگه میبینی ب کسی میگه نگو 

مامانم نميگه ولى بابام ميفهمه بابام نميتونه طاقت بياره

ديگه اين ده روزم صبر ميكنم يا شايدم چند روز ديگه بگم

چون اينقدرم اصرار دارن ك بريم شهرمون پيششون

از عيد همش امروز و فردا كرديم😂😂😂

سینافکت که ترس نداره عزیزجان حالا پروژسترون و اچ ام جی که عضلانیه و تو باسن باید زده بشه آره اولش یک ...

سلام عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت الهی آمین 🤲 الهی که شما هم بسلامتی بارداری راحتی داشته باشی و نی نی ناز و بسلامتی بغل بگیری.چقدر قشنگ صحبت کردی.دقیقا درسته. چی بگم خواهر یه چیزی بگم بخندی من به حدی ترسو هستم که از شستن مرغ عاجزم😅😞😞 میپزم ولی نمیتونم تمیز کنم تکه کردن که اصلا در موردش فکر هم نمیکنم 🤦🤦حالا فکر کن بخوام به بازوی خودم تزریق کنم🙆🙆🙆از خودم بدم میاد که اینقدر بی عرضه ام😞😞😞

عزیزم روز چند زدی؟  من انتقال دومم که منفی بود روز ۵ زده بودم اما بتام روز از 14 سیکل زیر یک ب ...

آنا جون روز انتقال اوويترل تزريق كردم ك توش hcg داره حالا نميدونم بايد از كي بيبي بزنم ك واقعي باشه🙈

بسلامتی عزیزم فک کنم ۳ روز دیگه میرفتی قلب هم می دیدی من ۶ هفته دو روز قلب و دیدم دو روز قلبش تازه ج ...

شوره ديگه دكتر خودش وقت داده بود چاره نداشتم

البته فكر ميكردم ميبينم

ولى فكر كنم دستگاه سونوش تجهيز نيست اونقدرا شايد اگر همين امروز سونو بيرون ميرفتم ميديدم

چون ده روز ديگه سونو بيرون گفت برم

من ۲۸۰ خریدم عزیزم. ببین بزن گوگل داروکالا بعد توی واتساپ یا توی اینستا پیام بده بهشون زنگ نزن زنگ ب ...

عزیزم واتساپ پیام دادم دارو کالا خارجی نداشت 

اسم دومی رو میگی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دخترا خوبین.رفتم سونو به لطف خدا ودعای شما انتقالم شنبه شد. فقط هرجا میریم اچ سی جی نداره.کجا ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله دو هفته دیگه خبر بتای تپلتو میدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم رفتم سونو یه کنجد دارم انشاءالله این لحظه رو سایر دوس ...

عزيزم مباركت باشه چشمت روشن

قلبشو ديدى؟؟

سن بارداريتو چندوقت زدن؟

ممنون عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم رفتم سونو یه کنجد دارم انشاءالله این لحظه رو سایر دوس ...

ای جوووونم خداروشکر مبارک انشالله که صحیح و سالم بغلش بگیری و لذت ببری 

خدایا شکرت 

سلام ب همگی خوبین قشنگهاااا🤗🤗 میگم ی سوال...استرادیول روی پریود تاثیر داره؟،،،، من که خوردم خیلی ...

عزیزم فکر کنم بی تاثیر نباشه اما بازم از دکترت بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com