2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

ان شالله بحق ناله هاي دل خانم رباااااب،بحق ٦ ماهه امام حسين گل دخترت به زودي زود با سلامت كامل ترخيص بشه وبريد خونه🤲

سلام فردا میرم سونو ضخامت برام دعا کنین تو رو خدا میگن ضخامت بیشتر از ۱۱خوب نیس دعام کنین زیاد نباشه

ان شالله همه چي عالي پيش ميره و اين انتقالتون ختم ميشه به فرزندان سالم و صاااااالح😍🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زودی بهش میگم..سوپرایز میشه😅😅

خوب خيليم عالي😅زود تو فك كنم اخر٦ ماهگيه😀اتفاقااااا اينجوري براي خودشونم راحتتر ميگذره يهو يه زماني ميگي كه فقط يك سوم راه مونده چشم بهم بزننن ان شالله وقت زايمانته

آره قربونت برم برام دعا کن و انرژی بفرست دست پر برگردم شهرم و خانواده ام خوشحال کنم خیلی ذوق دارن و ...

چشم حتماااا بشرط لياااااقت بيادت هستم خيلي🤲

منتظر خبراي خوب شمااا و كوثر جون و لي لي جون و زهره جون و ساغر جونم هستيم 

سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

سلام عزیز دلمممم، الهی که به حق محسن زهرا هم خودت و فرشته کوچولو در سلامت کامل باشید و هرچه زودتر نی نی رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری. برای سلامتی خودت و نی نی ۵ تا آیت الکرسی و یه دور تسبیح صلوات می‌فرستم عزیزم، ان شاالله زودی هر دو در آغوش هم از بیمارستان مرخص میشید گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات عزیز دلم چقد محبت داری 🥺❤️

عزيزمي

بخداااا نزديك ازمايش دوستان ميشه قشنگ استرس ميگيرتم

ان شالله همتووووون خوش خبر بااااشين و خوشحاليمون روز به روز تكميل تر و خيالمون راحتتر بشه به اميدخدااا

چشم حتماااا بشرط لياااااقت بيادت هستم خيلي🤲 منتظر خبراي خوب شمااا و كوثر جون و لي لي جون و زه ...

قربونت برم مرسی انشاالله 🤲🤲😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

@مامانو_سوفی    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام محمد باقر ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی ک به زودی زود به حرمت امام باقرع حاجت روا بشی عزیزم🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

واااااااااااای خداااای من. خدایا شکرررررت😍😍😍 خیییییییلی خوشحالم برات عزیزم. اشکم درومد از ذوق.

الهی ب سلامتی تا اخر عزیزم🤩🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
٩٨ روو خيلي بد ميدونن؟؟ من سر پسرم ٩٨ بود تا رنج ٩٩ دقيقااااا مرز😑دكترم آخ هم نگفت خيلي راحت امپول ...

وای جدی میگی چقدر بهم استرس دادن این دوسال. الانم  چیزهای قندی نمیخورم ترجیح  میدم بجاش برنج بخورم سیر بشم. البته من متفورمین هم میخورم ولی زیاد قندمو پایین نمیاره. 

خدایا شکرت
قندتون98 بوده انقد پرهيز داشتين؟🥺 من غذاخور نيستم كلاااافقط تو شيردهي و بارداري اولم خيلي سالم خور ...

من ۱۰۵ بودم دوسال رژیم و دکتر غدد بودم راستش بنظر خودم خیلی سخت میگرفتن چون خواهرم با همین قند باردار شد مشکلی نشد. بهداهشت هم گیر میداد پزشک بارداری یخوده راحتتر گرفت گفت بهداشت نرو الکی استرس میدن گفت بتا بزن قندت خوبه. ولی من با رژیم این قند و دارم وگرنه میپره  بالا😀 الان ترسبدم زیاد بره بالا چیکار باید بکنم دراین مورد چیزی بهم نگفت

خدایا شکرت

ان شالله بسلامتی بچه رو میاری خونه. تبریک میگم عزیزم برای دوستم ۸ ماهه اومدن خیلی سختی کشید ماشالله الان  بچه های خوشگل و شیطون بلایی شدن😍

خدایا شکرت