2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بسلامتي عزيزم تقريبااااا نصف راهووو رفتي💪🏻❤️🤲

آره قربونت برم برام دعا کن و انرژی بفرست دست پر برگردم شهرم و خانواده ام خوشحال کنم خیلی ذوق دارن و همش زنگ میزنن..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فقط عزیزم طرف چپ چه جوری تزریق میکنی چون با دست راست راحتره به نظرم ، با دست چپ هم میتونی تزریق کنی ...

منم با دست چپ سختم بود اما الان با دست چپ راحت ترم

امپول رو مثل کلاه قرمزی میگیرم تو دستم🤣🤣🤣

بعدم راحت تر میشه فشار داد و تزریقش کرد🤣🤣

امیدوارم بدونی کلاه قرمزی چطور تو اون فیلم سینماییش تزریق کرد😄

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من برای بار دوم انتقالم منفی شده ..سیزده ساله ک ازحق  مادرشدن محروم شدم ..چقد التما ...

منم همین زمان رو مثل شما رنج کشیدم با بند بندوجودم خوب میفهم چی میگی عزیزم 

از خدا میخوام طوری خوشحالت کنه اشک شوق بریزی الهی به حق امام حسین دامنت سبز بشه وامسال پایان انتظار باشه

آره قربونت برم برام دعا کن و انرژی بفرست دست پر برگردم شهرم و خانواده ام خوشحال کنم خیلی ذوق دارن و ...

رقیه جان هفته دوم راحت تر میگذره ب نظرم

چون اون استرس اولیه ت کم شده

الهی الهی بحق پنج تن ک حسابی با شکم پر برگردی خونه

از اون پر پراااا

مثه نسرین و چیکا و mairagg

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فقط عزیزم طرف چپ چه جوری تزریق میکنی چون با دست راست راحتره به نظرم ، با دست چپ هم میتونی تزریق کنی ...

طرف راست و خیلی راحت میزنم اما چپ سختتره ولی خوب اونم میزنم یکم دستات راه بیوفته اکیه فقط سرنگ و تست کن ک روون باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

عزیزم دورت بگردم مبارک باشه خودت ناراحت نکن انشاالله خیلی زود خوب میشه و میارن پیشت و دلت شاد و آروم میشه و شیر خودت میدی به نی نی ..منم براتون یه دور صلوات میفرستم زودتر حال هردوتان خوب شع🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نگران نيستم ميدونم طبيعيه  ان شاالله بقيه باردارى تو راحت بگذرونى و زودتر گزارش بدى براى سيسمو ...

مرسی گلم.انشالله شما هم یه بارداری عالی و راحت داشته باشی🤲🤩🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

عزیزم قدم گل دخترت مبارک🧿🧿🧿

نگران نباش چند روز نگه میدارن مرخص میشه زود

دختر دوست منم ی هفته بود و خیلی خیلی با حال خوب مرخص شدن هردو😍😍

برکت و رحمت رو ب خونه ت میبری ب زودی😍😍😍

طرف راست و خیلی راحت میزنم اما چپ سختتره ولی خوب اونم میزنم یکم دستات راه بیوفته اکیه فقط سرنگ و تست ...

سرنگ رو اینجور 👍🏻 فرو کنی و تزریق کنی خیلی راحته برای دست چپ😁😁😁

به زودی بهش میگم..سوپرایز میشه😅😅

دیگه بنده خدا بدجور دست و پاش بسته میشه برای خرید سیسمونی

طفلی گناه دارن😁

سلام عزیزم

قدم نو رسیده مبارک

ان شاء الله نی نی زودی روبراه میشه و میاریش خونه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
رقیه جان هفته دوم راحت تر میگذره ب نظرم چون اون استرس اولیه ت کم شده الهی الهی بحق پنج تن ک حسابی ...

انشاالله قربونت برم بمب انرژی مثبت هستی الهی این دعاهای خوبت برگرده به زندگیت و همیشه شاد و سلامت باشی .. انشاالله دلم به دعاهایی که برام میکنید قرص .. انشاالله خدا بخاطر دل این همه خانم های بارداری و شیردهی که برام دعا کردن به منم رحم کنه و منم مادر شم انشاالله سبز شدن دامن همه ی منتظرا