2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
اصلا خیلی راحته عضلانی عمیقه منم اصلا همسرم تو عمرش آمپول نزده بود وبی چندتا فیلم دید و تمرین کرد خو ...

خیلی ممنونم عزیزم.انشاالله آزمایشم مثبت شه بقیه رویجوری حلش میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان مادرم همیشه میگه خدا دعای قلبی رو که شکسته زود اجابت میکنه با قلب پر از دردم برایه تمام ...

انشالله عزیزم چیکار میکنی باز میری 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
نا امید نشو دوست خوبم انشالله که مثبتی و این روز های تلخ به پایان میرسه  توکل کن به خدا و منتظ ...

خییلی مممنونن بابت. دلگرمیتون.

انشالله که مثبته و بی بی چک اشتباه نشون داده شاید زود زدم روز هشت زده بودم.براام خیلی دعا کنیا تو الان مامانی و به خدا نزدیکتری.

یاااخدااا چقدرزیاد عزیزم😵😵😵خیلی سخته واقعامیفهمم خداروشکرنتیجه شودیدی وای اینطورگفتی یه انرژی عج ...

اره عزيزم من خیلی سختی کشیدم خیلی دارو گرفتم 

خیلی اذیت شدم 

ولی کم نیوردم چون به وجود خدا و حکمتش و معجزش ایمان داشتم 

تو هم کمی به خودت برس با قدرت ادامه بده 

اره عزيزم من خیلی سختی کشیدم خیلی دارو گرفتم  خیلی اذیت شدم  ولی کم نیوردم چون به وجود خ ...

چشم عزیزم منم والله به معجزه خدا ایمان دارم وگرنه ادم اصلاسرپانمیشدکه... ازغصه میمرد

بمیرم برات خواهر التماس دعا

بچه هامن روز ۹ انتقالم اگه باروز انتقال حساب کنم جنینامم بلاست بوده به نظرتون بی بی بزنم البته روز ۶ امپول hcg زدم

نه عزیزم هنوز اثر امپول هست روز11یا12بزن انشالله مثبت بشی وشادمون کنی

انشالله راستی شما ادامه بدیا باتموم قدرت بروجلو سری بعد مامانی 

از دیروز انگاری ترشح هام خیلی آبکیه چطور متوجه بشم کیسه ابه؟ یا ترشح معمولی؟

بعد از خالی کردن مثانه ، به جلو خم شو چند تا سرفه کن اگر ترشح آبکی خارج نشد کیسه اب نیست.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه ها کسی بوده که بعد لنفوسیت تراپی انتقالش مثبت باشه؟؟؟؟

تو مرکز ما یه خانومی بعد لنفوسیت طبیعی باردار شده بود. من خودمم لنفوسیت کردم ولی متاسفانه نتونستم هنوز انتقال بدم‌ .

ان شاالله شمام خوش خبر باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱