2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میگم مدیکور حساس برای زیر ۱۲,,البته جنینت،۵روزه اس باید مدیکور هاله بندازه الهی خدا برات معجز ...

سلام بچه ها،مدیکور مثبت کاذب نداره ؟؟؟ من دیروز روز ۱۱ بعد hcg بود، ظهر بی بی زدم همون لحظه هاله ضعیف دیدم ک خشک شد واضح تر شد!تو عکس دیده نمیشه ، بنظرتون بهش اعتماد کنم ؟؟ اینم بگم قبلا ک hcg  زده بودم تا روز ۸ اثرش میرفت بی بی هاله هم نمینداخت 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
نسرین جون من کی برم آزمایش بدم؟توزودرفتی مرکزقبول میکنه؟

اره عزیزم قبول میکنه فقط باید بتات بالا باشه من بتای مجددمو روز ۱۴ رفتم انجام دادم لکه بینی هم داشتم زنگ زدم رویان گفتم گفت پاشو بیا سونو روز ۱۴ انتقال رفتم برا سونو ساک

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام بر همگی  لطفاً برای منم دعااا کنین امروز روز ۱۲ انتقالمه. روز ۸ بی بی چک گذاشتم منفی شد ب ...

سلام عزيزم مبارکت باشه نه اثر دارو تا اون موقع نمیمونه 

روز هشت زود بوده زدی شاید بتا پایین بوده ولی اگه هاله داده حتما مثبتی مبارکت باشه و به سلامتی انشاالله 

سلام بچه ها،مدیکور مثبت کاذب نداره ؟؟؟ من دیروز روز ۱۱ بعد hcg بود، ظهر بی بی زدم همون لحظه هاله ضعی ...

سلام عزيزم اعتماد کن مدیکور به قول دوستان الکی هاله نمیندازه 

مبارکت باشه 

با ادرار اول صبح بزن فردا مجددا مطمئنن پر رنگ تر شده 

سلام عزيزم اعتماد کن مدیکور به قول دوستان الکی هاله نمیندازه  مبارکت باشه  با ادرار اول ...

واقعا 🥺 خدا از دهنت بشنوه ،کاش بشه !! چون اینماه قرار شد پریود شدم برم واس شروع سیکل ای وی اف 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام عزيزم مبارکت باشه نه اثر دارو تا اون موقع نمیمونه  روز هشت زود بوده زدی شاید بتا پایین بو ...

نهه متاسفانه هیچ هاله ای ننداخته بود کاملا منفی شد.دیگه بی بی چک نمی‌زنم تا روز سه شنبه که وقت آزمایشمه.امیدوارم که مثبت سه دیگه جنین ندارم.قبل انتقال سه جلسه لنفوسیت زیر جلدی و یه بارم داخل رحمی شدم.

راستش به بی بی چک اعتمادی ندارم .

لطفاً براااام دعااااا کنین.خیلی محتاجم.

واقعا 🥺 خدا از دهنت بشنوه ،کاش بشه !! چون اینماه قرار شد پریود شدم برم واس شروع سیکل ای وی اف 

انشالله که طبیعی بارداری عزيزم 

بازم تکرار کن البته با ادرار اول صبح و فردا که بتا افزایش پیدا کرده باشه 

سلام گلم صبحت بخی. بتاي روز 14 که رفتی برای سونو چند بود؟  

سلام صبحت بخیر عزیزم خوبی؟ 

من دارم پریودمیشم قشنگ... دلدردهام ولکه بینی ام شروع شد... بنظرت بازشروع کنم برای پانکچریانه دیگه؟ اینهمه دارو عوارض داره

نهه متاسفانه هیچ هاله ای ننداخته بود کاملا منفی شد.دیگه بی بی چک نمی‌زنم تا روز سه شنبه که وقت آزمای ...

نا امید نشو دوست خوبم انشالله که مثبتی و این روز های تلخ به پایان میرسه 

توکل کن به خدا و منتظریم با بتاي خوب و بالا خوشحالمون کنی 

انشالله که طبیعی بارداری عزيزم  بازم تکرار کن البته با ادرار اول صبح و فردا که بتا افزایش پیدا ...

ممنون عزیزم از انرژی خوبی ک دادی ،حتما فردا صب تکرار میکنم 🥰

سلام صبحت بخیر عزیزم خوبی؟  من دارم پریودمیشم قشنگ... دلدردهام ولکه بینی ام شروع شد... بنظرت ب ...

سلام مهربون جونم صبح زیبای تو هم بخير گلم 

انشالله که خیراگه ذخیره خوبی داری آره وگرنه خودتو خوب تقویت کن بدنت کمی جون بگیره 

کمی انرژی بگیری روحیه خوبی داشته باشی اقدام کن 

تو این راه نباید نا امید بشی عزيزم 

من سختی هایی کشیدم که اگه بگم زار زار برام گریه میکنی 

ولی رفتم هنه میگفتن آنقدر دارو خطرناکه گفتم میرم آنقدر می م تا بشه 

همسرم میگفت نمیخواد میریم سرپرستی بچه ای رو به عهده میگیریم 

همه و همه میگفتن خودتو به کشتن میدی ولی من رفتم 

تو هم همت کن برو انشاالله که مامان میشی