2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام خانما. من سه سال پیش این کاربری رو درست کردم وقتی میرفتم رویان تهران برای میکرو آنا هیچوقت پست ...

اااای جااان دلم مبارکت باشه عزیزم.

الهیییییی ک قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه که بزودی زود پیامای خوشحالی شونو بذارن اینجا😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ایشالله شما هم به سلامتی زایمان کنی.همه ی دکترها به من گفتن بچه دارشدنت غیرممکنه من و ه ...

قربون عظمت خدا برم😭😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اااای جااان دلم مبارکت باشه عزیزم. الهیییییی ک قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه که بزودی زود پیامای خوش ...

خیلی ممنونم عزیزم من چندساله میام نی نی سایت و همیشه ای تاپیک دنبال میکردم و با مادر شدن هر کدوم از کاربرا ازته دلم خوشحال شدم چون خودم همه ی این روزا رو گذروندم وقتی دکترا همشون گفتن بچه دارشدنت غیرممکنه برو دنبال جنین اهدایی افسرده شدم تو اوج افسردگیم این کاربری رو درست کردم اون روزا از خیلیا سرکوفت میشنیدم به خاطر همین اسم کاربریم گذاشته بودم مظلوم😄ولی بعد ده سال طبیعی باردار شدم و دخترم به دنیا اومد. امروز پست یکی از کاربرا رو دیدم که ناامید بود و بعد چند سال پست گذاشتم شاید بتونم یکی رو امیدوار کنم. ببخشید زیاد حرف زدم شاید بعدا یه تاپیک بزنم و از اون ده سال و بچه دارشدنم بگم.امیدوارم همه منتظرا به زودی دلشون شاد بشه و دامنشون سبز بشه

برو یه شورت تمیز و خشک بپوش خودتم‌حسابیخشک کن .  سرفه بزن چندتا ببین خیس میشه ؟

عوض کردم نوار بهداشتی گداشتم انگار دیگه چیزی نیومد ولی گفتم یکم استراحت کنم برا اطمینان

خدایا شکرت
سلام خانما..از عوارض امپول پرژسترون سینه بزرگ میشه ایا ؟؟میگم جای امپولا میخاره خیلی چیکار کنم کلافه ...

جای امپول و حوله گرم یا کیسه ابگرم بذار

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خیلی ممنونم عزیزم من چندساله میام نی نی سایت و همیشه ای تاپیک دنبال میکردم و با مادر شدن هر کدوم از ...

ااای جااان دلم. خیییلی کار خوبی کردی عزیزم. واقعا اینجور پیاما نور امید میتابونه تو دل هممون😍❤️

الهی من قربونت برم تک تک حرفات حرفای منه. خیلی خستم میدونی واسه کیستم باید طولانی مدت بمونم تا نوبت ...

سلام سارا جون، تنها نیستی منم اینجوریم اینجا همه منتظرا  همینجورین،منم مرده متحرک شدم، آرزوی مرگ دارم، منم حوصله مهمونی، زنگ زدن و... به هیچکسو ندارم باهمه به جز خونه مامانم قطع رابطه کردم، یه آدم دیگه شدم... اینجا خیلی ها حداقل به درمان امید دارن ولی من هیچ امیدی ندارم امیدی به خودم به بدنم به دکترا ندارم. انگار به ته خط رسیدم  

ببخشید انقدر نا امید کننده حرف میزنم ،پریودم اعصابم به هم ریخته ،فقط اینجا منو درک می کنند.

عوض کردم نوار بهداشتی گداشتم انگار دیگه چیزی نیومد ولی گفتم یکم استراحت کنم برا اطمینان

خب خدارو شکر . اگه با سرفه لباس زیرت خیس بشه حتی در حد نم دار شدن از کیسه آبه 

راستی این حالتها یکم عادیه ها . من خیلی پیگیر شدم اون موقع حتی فکر کردم شاید عفونت باشه که نبود . اخرشم  دکتر گفت عادیه  

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم   من از زمانیکه رفتم تو سیکل انتقال عزیزم یعنی از روز ۲ پریودیم که ...

خدارو شکر عزیزم.‌مرسی گلم .‌آخه من از آذر ماه دارم آسپرین میخورم الان یکم مریض شدن دکتر آسپرینمو قطع کرد گفت یکماه قبل سیکل انتقال بخور . من فکر کردم دیره . خب خیالم راحت شد . 

خدای من خدای معجزه هاست .