2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
باشه عزیزم هرچی اصلا میگیم منفیه دیگه تو همون روز برو ازمایش .... ایشالا خیر باشه برات عزیزم دردسرر ...

قربونت برم یک دنیاممنونم. الانم که دیگه لکه بینیم زیاد وقشنگ دلردپریوددارم احتمالش هست. 

خیلی دعاکن بااینهمه سختی مادرشدی وباترک سینه شیرمیدی دعاکن منم روزی مامان بشم اصلانمیتونم تصورکنم که یه روزی نشم... 

توباشی دوباره شروع میکنی پانکچر؟؟ موندم اینهمه داروهورمونی و ذخیره کم

سلام مهربون جونم صبح زیبای تو هم بخير گلم  انشالله که خیراگه ذخیره خوبی داری آره وگرنه خودتو خ ...

سلام قربونت برم مامان خوشگله😍😍😍خوبی؟ تهوع نداری؟ 

من ذخیرم کمه1هست. تو چند بار پانکچر شدی؟ من دوبار. 

اره میخوام تقویتی شروع کنم. 

خداییش ادم ازضرراینهمه دارومیترسه منم کیست سینه دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا میترسم همسرم بزنه.خخخخ.حالا برم دکترببینم اون چی میگه.ای خداااااا

اصلا خیلی راحته عضلانی عمیقه منم اصلا همسرم تو عمرش آمپول نزده بود وبی چندتا فیلم دید و تمرین کرد خودش برام زد الان اینقد خوب میزنه اصلا نمیفهمم کی میزنه خخخ دستش سبک شده کبودم نمیشه آره با دکترت مشورت کن انشاالله به سلامتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام خانما. من سه سال پیش این کاربری رو درست کردم وقتی میرفتم رویان تهران برای میکرو آنا هیچوقت پست نزاشتم ولی الان چنتا کامنت دیدم که اومدم بهتون بگم هیچوقت ناامید نباشین همتون مادر میشین مطمئن باشین همونطور که حتی دکترهای رویان تهران به من گفتن بچه دار نمیشی پولت هدر نده و البته من دوبار میکرو کردم و هردو منفی. اما بعدش معجزه شد و طبیعی باردارشدم و الان دخترم چهارده ماهشه. فقط خواستم بگم هیچوقت ناامید نباشین

اصلا خیلی راحته عضلانی عمیقه منم اصلا همسرم تو عمرش آمپول نزده بود وبی چندتا فیلم دید و تمرین کرد خو ...

من خودم برا خودم میزنم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام خانما. من سه سال پیش این کاربری رو درست کردم وقتی میرفتم رویان تهران برای میکرو آنا هیچوقت پست ...

عزیزم خدا دخترت و برات نگه داره تا خدا نخواد برگی از درختی نمیوفته همش ب اون بالایی بستگی داره 

قربونت برم یک دنیاممنونم. الانم که دیگه لکه بینیم زیاد وقشنگ دلردپریوددارم احتمالش هست.  خیلی ...

مگه با وجود دارو هم امکان پریودی هست تو هنوز پروژسترون مصرف میکنی نمیتونی پریود شی ک بازم فردا اصلا برو ازملیش اگه هم نبود ناامید نشو ادامه بده فقط اگه خواستی بری سیکل پانکچر ژل رویال طبیعی بگیر هر روز ناشتا بخور 

عزیزم خدا دخترت و برات نگه داره تا خدا نخواد برگی از درختی نمیوفته همش ب اون بالایی بستگی داره 

ممنونم عزیزم ایشالله شما هم به سلامتی زایمان کنی.همه ی دکترها به من گفتن بچه دارشدنت غیرممکنه من و همسرم هردو مشکل کروموزومی داشتیم و ازدواجمون هم فامیلی. همه ی دکترا گفتن اصلا جنین سالم برات تشکیل نمیشه. ولی شد من خواستم فقط به کسایی که اینجا ناامیدن یه امیدی بدم امیدوارم دامن همه ی منتظرا سبز بشه😘

من خودم برا خودم میزنم 😅

دیگه من جرات نداشتم خودم بزنم🤣🤣به شوهرم اکتفا کردم اون بزنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون قربونت برم اینجور که پیش میره به ازمایش نمیرسم عزیزدلم انگارپریودمیشم دلدرد ولکه شروع توکل بخ ...

من همچی رو اماده کرده بودم برای پانکچر مجدد جون بهم گفته بودن جنین هات قوی نیستن. حداقل تا زمانی که وقت داشتم میخواستم تلاشم رو بکنم.

خدایا شکرت
سلام قربونت برم مامان خوشگله😍😍😍خوبی؟ تهوع نداری؟  من ذخیرم کمه1هست. تو چند بار پانکچر شدی؟ ...

من شش بار پانکچر شدم 

ذخیره هفت دهم هستم 

آره استراحت کن خودتو تقویت کن 

محکم و با قدرت ادامه بده 

سلام خواهر منفی بود پری جونم تشریف فرما شدن

ای بابا این دکترا اصلا کارشونو خوب انجام نمیدن دوستمم منفی شد میری مام اینسری؟هزینه هاشو پرسیدی مامو

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همچی رو اماده کرده بودم برای پانکچر مجدد جون بهم گفته بودن جنین هات قوی نیستن. حداقل تا زمانی که ...

ای جان عزیزم اره اون لحاظ درست میگی... کاردیگه نمیشه کردجزتلاش ودعا

خدای بزرگ نظرلطفشوبکنه بهمون

من شش بار پانکچر شدم  ذخیره هفت دهم هستم  آره استراحت کن خودتو تقویت کن  محکم و با ...

یاااخدااا چقدرزیاد عزیزم😵😵😵خیلی سخته واقعامیفهمم خداروشکرنتیجه شودیدی

وای اینطورگفتی یه انرژی عجیبی گرفتم واسه ادامه دوباره فقط دعاکن خدابچه بده وضررنده این داروها