2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام خوبی ؟پسر نازت خوبه ؟ماشالله جون یادت میاد لرزش جنین داشتی ؟خیلی زیاد جنینم لرزش داره چون پیچ خ ...

سلام عزیزدلم خوبیم بخوبیت 

والا لرزش جنین نداشتم اصلا من 

گرفتگی شکم منظورت انقباضه؟

انقباض اگه منظورته منم خیلی زیاد داشتم ولی چون بدون درد بود دکترم میگفت طبیعیه مشکلی نیست 

ولی اگه درد داری کمر طبیعیه ولی شکم نه تایم بگیر اگه دردات منظمه حتما برو بیمارستان ان اس تی بده چون علائم زایمانه ولی اگه نامنظم باشه فقط باید تحمل کنی 

بند ناف چنددور پیچیده عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر پسر منم خوبه شکر ۲ سه روزه دل پیچه هاش شروع شده اذیته بچم  علائم کولیک چیه سارا؟  ...

ماشالا جونم سلام خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه شکرخدا؟؟ دلم واست تنگ شده بود راستی اسم گل پسرتو چی گذاشتی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کولیک رو که اکثر بچه ها دارن دل پیچه داده شکمش نفخ داره زور میزنه گریه میکنه پاهاشو سفت میکنه دختر م ...

عه پسر منم دقیقا همین علائمو داره یعنی کولیکه پس؟

شما برا درمانش چیکار میکنی؟ بچه خیلی اذیت میشه طفلی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم بزار یک ساعت کامل بخواب جذب شد بعد برو خودتو کامل بشور  نزار بیشتر از یک ساعت بمونه  ...

همون کارومیکنم ولی بازم موادش که میادبیرون مالیده میشه میسوزونه.انقدخودموخاروندم که دیگه داره زخم میشه😬

سلام دوستان مادرم همیشه میگه خدا دعای قلبی رو که شکسته زود اجابت میکنه با قلب پر از دردم برایه تمام دوستانی که انتقال دادن ارزو میکنم جوابشون مثبت بشه و مثله من دست خالی نباشن 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه خدارو شکر  . عزیزم یه سوال . شما چند ماه قبل از انتقال آسپرین ...

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم  

من از زمانیکه رفتم تو سیکل انتقال عزیزم یعنی از روز ۲ پریودیم که داروهای انتقالو شروع کردم آسپرینم شروع شد سیکلمم کوتاه بود پاپیون جون روز ۲۰ پریودیم انتقالم بود

من خونه شیاف داشتم. شیاف ۴۰۰ فرتیژست . اکتوژست داشت بگیری بهتره. چون سابقه هماتوم داری بنظرم میشه دو ...

ممنون عزیزم برا راهنماییت ولله فعلا شکرخدا قط شده ازهمون دیروز ظهر دیگه لک نداشتم ولی دیشب همسرم شیاف آورد همون فرتیژست ۴۰۰ یه بسته جلدش زرد رنگه چقدم الکی گرون شده!!! گفتم خونه داشته باشم شاید لازم شد 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام صبحت بخیر عزیزم خوبی؟  من دارم پریودمیشم قشنگ... دلدردهام ولکه بینی ام شروع شد... بنظرت ب ...

سلام خواهر حالتو میفهمم میدونم هییییچ حرفی نمیتونه دلتو اروم کنه ولی از خدا میخوام بهت ارامش بده منم همین که بیبیم منفی شد مطمین شدم که دیگه منفیه حالا باز انشالله خدا برات معجزه کنه

نه عزیزم همسرم خییییلی خوبه واقعا تلاششو برای مادر شدن من کرد از لحاظ روحی هم خیلی داره منو متقاعد ...

@مهربون21     استرس گرفتین بخاطر اینه که به روز آزمایش نزدیک میشین منم یادمه یهو اینطور شده بودم من هیچ  علائم خاصی نداشتم. آزمایش نتیجه دقیق رو مشخص می کنه. ان شالله که با بتای تپل  میاین. 

خدایا شکرت
ماشالا جونم سلام خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه شکرخدا؟؟ دلم واست تنگ شده بود راستی اسم گل پسرتو چی گذاشتی؟

سلام عزیزدلم خداروشکر ما خوبیم بخوبیت شما چطوری؟ در چه حالی؟ 

عزیزدلمی منم دل تنگت بودم نیکاد جونم اسمش محمدطاها عزیزم 

همون کارومیکنم ولی بازم موادش که میادبیرون مالیده میشه میسوزونه.انقدخودموخاروندم که دیگه داره زخم می ...

عزیزم خب چرا فعلا رکتال نمیذاری تا این سوزش وخارشت قطع بشه ؟

سلام عزیزدلم خداروشکر ما خوبیم بخوبیت شما چطوری؟ در چه حالی؟  عزیزدلمی منم دل تنگت بودم نیکاد ...

الهی شکررر انشالله همیشه خوب و خوش و سلامت باشین ای جاانم چه اسم قشنگی نامدار باشه انشاالله😍 اتفاقا منم این اسمو دوس دارم چندباری درموردش باهمسرم صحبت کردم 

منم سلامتی امروز روز ۹ انتقالم البته روز انتقالو حساب نکردم دوتا جنین بلاست انتقال دادن برام وقتایی که شیر میدی به گل پسرت برام دعا کن

ممنون عزیزم برا راهنماییت ولله فعلا شکرخدا قط شده ازهمون دیروز ظهر دیگه لک نداشتم ولی دیشب همسرم شیا ...

خواهش می کنم اره بسته ایی ۵۰ شده من شیاف نگه داشتم بعد قطع امپول هم چندتا امپول نگه داشتم یوقت مثل اونبار شد سریع بتونم اقدام کنم. انشالله لک لانه گزینی بوده عزیزم

خدایا شکرت