2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
شاینا پرولاکتین بالا باعث ناباروری و سقط میشه.... اگه خیلی بالا بشه همونطور که دوستمونم گفت از سینه ترشحات میاد.... عزیزم اگه دکترت صلاح میدونه درمان کنی بهتره بهش اعتماد کنی.... نهایت یکی دو ماه این ور و اون ور لااقل بعدا نمیگی کاش عجله نمیکردم..... ممنون انتظار جون... آدی جون عزیزم من نمیدونم زخمت در چه حده!!!! من خودم یه زمانی زخم دهانه رحم داشتم با فریز درمان شد.... پس به نظرم ببین دکترت چیو صلاح میدونه!!!! اگه دکترت گفت باید درمان بشه بهتره به حرفش گوش کنی!!!! در ضمن به این انتظار شیرین به دید خوبی نگاه کن.... عجله نکن!!!! اتفاقا من الان اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا تا الان دو میکرو منفی تو پروندم نبود و ترجیح میدادم همه چیو بررسی کنیم و سریع نرم سر میکرو.... پس عزیزم بسپار به دکترت.... شاپری جون شاید حکمتی هست که نشد بری.... ایشالله به زودی این راه ختم به خیر میشه..... لاله سرخ عزیزم قربونت بشم.... رز جون مامان کوشولو قدم دردونه هات مبارک.... ایشالله بعد نه ماه مستاجری تو دل مامانشون میان میشن چشم و چراغ خونتون.... پس خوبه چسب جنینم داری.... دیگه ایشالله حسابی میچسبن و ولت نمیکنن!!!! مهدیه و مهدیار عزیز نه به خاطر این آی وی اف گفته چون این اصلاح آشناتره!!!! منم وقتی میگم میکرو خیلیا نمیفهمن اما میگم آی وی اف سریع دوزاری میفته!!!! المیرا جون خداروشکر.... عزیزم ایشالله به زودی بتات از اینم تپل تر میشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جانم روز شونزده موعد ازمایش ساروگیتمه البته دکتر گفته یه هفته بعدم معلوم میکنه گرفته یا نه اومدم بگم جز شونزده هم به من اختصاص بدی
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ختم قران نیمه اول آذر 94، مهلت از 1 آذر 94 تا 15 آذر 94: جزء1: mona139521 جزء2: golsa20 جزء3: mona139521 جزء4: ستایش جزء5: مهدیه و مهدیار جزء6: مهرانا جزء7: مهدیه و مهدیار جزء8: گونش جزء9: خزر88 جزء10: leila جزء11: نفس (عضویت:1393/4/11) جزء12: نسیم جزء13: maman arash&ava جزء14: کیانا 66 جزء15: مونیکا جزء16: golsa20 جزء17: جزء18: انتظار جزء19: تورک آنا جزء20: خورشید92 (؟؟؟؟؟) جزء21: قنقلی جزء22: maman arash&ava جزء23: شایلی جزء24: جزء25: adi جزء26: maman arash&ava جزء27: لیدا جزء28: زهرا* جزء29: ارغوان جزء30: negar ********* ختم 14000 صلوات آذر 94 هدیه به حضرت محمد (ص): 1. تورک آنا 500 2. leila پانصد 3. adi هزار 4. ستایش 500 5. نسیم 100 6. مامان تینا 1000 7. مونیکا 1000 8. ممری 1000 9. انتظار 1000 10. آسا 2000 11. مهرانا 500 12. ارغوان 1000 13. زهرا* 2000 14. گونش 500 15. maman arash&ava هزار و چهارصد جمع: 14000 ************** ختم 14000 صلوات آذر 94 هدیه به حضرت فاطمه (س): 1. maman arash&ava هزار 2. مهدیه و مهدیار 1000 3. leila پانصد 4. زهرا* 500 5. انتظار 500 6. شایلی 1000 جمع: 4500
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جون من تازه عروسی کرده بودم دهانم زخم شده بود بعد دکتر بهم چنددوره پماد وآخر آنتی بیوتیک داد گفت فریز نکن الانم که بخاطر نازایی دکترم عوض کردم اون نمیدونم نظرش چیه اما اونجا که رفتم عکس رنگی بندازم اونم گفت فریض نکن بعد خوب نیست با دارو وپماد زخمشو برطرف کن حالا فکر کنم. ا پماد ودارو مثل سری پیش برطرف کنم دعا کن ولی خیلی پماد استفاده میکردم به طوری که کلافه شدم آخرش دکتر بهم گفت بهتر از فریضه ولی خدارو شکر خوب شدم راستی من آخرین بار که پیش دکی قبلیم میرفتم گفت به دهانه رحمت زخم نرسیده فکر کنم تازه زخم شده با پماد برطرف بشه انشالاه
سلام آناجون دعاکن برام دلم بدجورگرفته
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم انا جون یعنی در کمترین زمان جواب ادمو میدی
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام به همه و شبتون به شادی من دیروز رفتم پیش دکتر و رفتم تو سیکل برای ماه بعد انتقال دارم و چون دفعه قبل ضخامت رحمم به اندازه مطلوب نرسید با استرادیول دکتر گفت تو سیکل جدید دارویی می زاره منو و الان ا س ا و متفورمین و فولیک اسید و سوپرفکت داده تا پریودی بعدی برم داروی جدید و ایشالا اگرضخامت رحمم اوکی بشه انتقال بدم .....
خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
سلام دوستای گلم من امروز رفتم سونو روز 9 سیکل بود گفت ضخامت 6/3 گفت خوبه استرادیول و کرد روزی 5 تا روزی یدونه اسپرین هم داد و ی امپول Gcsf اگه درست نوشته باشم داد گفت فردا برن 5 شنبه بیا بعدشم گفت احتمالا 3 شنبه انتقالته
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
گلسا جون ایشالله که ۱۶ آذر بهترینا در انتظارته و با خبرای خوب میایی و خوشحالمون میکنی!!!! سهیلا جون عشقم قربون دل گرفتت بشم.... چی شده عزیزم.... ایشالله به زودی دلت باز میشع و پشبندشم دلت پر نی نی و بعدشم خونت پی شیطونکایی میشه که از سر و کولت بالا میرن.... گلسا عزیزم تمام سعیمو میکنم به همراهی باهاتون ادامه بدم.... اما وقتی همسری هست دلم نمیاد زیاد تنهاش بذارم.... چون برام خیلی عزیزه.... ندا جون پس ایشالله دیگه چیزی نمونده برای تحقق آرزوی مادر شدنت.... نگار جون عزیزم پس وروجکای تو هم دارن آماده میشن بیان پیشت....
سلام من 25ام انتقال دادم از دیروز کمردرد شبیه پری دارم امروز غروب هم بیشتر شد شکممو با کمربند بستم ک گرم بشه بعد زیر سینه هام درد میکنه البته دست بزنما میگم خاطر اینکه دراز میکشیدم باشه رعایت بعد شیاف تا پریروز معقد میزاشتم الان دو روزی دو بار جلو گذاشتم آخه از جلو ی کمی بیرون میاد منم بی بی بزارم بنظرتون
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
سلام دوستای خوبم... آناجون خدا قوت عزیزم... لاله جون ممنون از اینکه یادم بودین.. به دلایلی ترجیح دادم دیگه نیام تو اون تاپیک.. منم خیلی بالا و پایین داشتیم این مدت. حالا هم در حال مصرف روزی 4تا پردنیزولون، به دلیل بالا بودن یکی از CD مارکرها، نصف قرص لووتیروکسین، آهن، سلنیوم، 2تا کیوتن، 1 آکوامارین، کلسی کر، 2 استروژن و 2 پروژسترون، ویتامین سی و زینک، و فولیک اسید هستم.... روزی 17 تا.... تا اگه خدا بخواد تو بهمن وارد سیکل میکرو بشم...
بچه ها دقیقا چقدر هزینه میکرو هست؟من هفته پیش از بخش مالی رویان پرسیدم البته میکرو با تعیین جنسیت گفت دوروبر هفت و نیم میشه و آی وی اف هم یک و نیم کمتر از میکرو میشه.حالا بدون جنسیت چقدره هزینش.هر وقت که منفی بشه عمل،باز همون 7تومنو باید بدیم