2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام بچه ها امروز مامانم شعله زرد نظرداره ر قابلمه بخدا. اسمهمه تونو یکی بردم به حق کریم اهل بیت همه مامان بشید تورک آنا جون منظورم اینه که این قضیه دهانه رحمم خیلی که حاد نیست درمانمعقب بیافته خیلی بخدا خسته شدم انقد فردم چی میشه دوست دارم زودروز موعد برسه ببینم نتیجه ملم چی میشه چون دفعه اول طاقت ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه بهار جون نشد برم صبح شنبه یه سفری پیش اومد ترجیح دادم برم سفر احتمالا دیگه نتونم برم پیش طاهری پناه از دکتر طرازی هم وقت دارم برای دو هفته دیگه تصمیمم اینه پیش طرازی برم
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند
سلام به روی ماهتون دخترا مامان تینا جون ، من دفعه اول میکرو میشم و چون هایپر شدم انتقال اولم کنسل شد بعد از کنسل شدن 800 تومن هزینه انتقال رو بهمون برگردوندن و هر وقت بخوایم انتقال رو انجام بدیم باید این 800 رو پرداخت کنیم به اضافه 500هزینه آنتی فریز آدی جان من درک میکنم فاصله افتادن تو درمان و مخصوصا انتقال چقدر سخته اما اگه دکتر خواست تا خوب شدن کامل زخم دهانه رحم صبر کنی حتما این کار رو بکن یه ماه بیشتر صبر کردن می ارزه ریسک نکن رزعزیز ان شاء ا... فردا با انتقال جوجه هات و مادر شدنت ،این مادرانگی تا نه ماه طول میکشه آنا جونم مرسی عزیزم ان شاء ا... جوجه شما هم با اومدنش اون التهاب رو میفرسته به یه خواب زمستونی ، تا دیگه بعد از دنیا اومدن نینی هم نیازی به درمان نباشه در مورد هزینه هام هم حتما همین طوره که شما گفتین و ممکنه بعضی از مراکز پرینت جدا ندن بابت هر کدوم از هزینه ها و قابل تفکیک نباشه کیانا جان شکر خدا دو برابر شدن بتا نشونه دو تا چیزه یکی اینکه مطمئنا بارداری خارج از رحم نیست و خیالت بابت این کاملا جمع میشه دوم اینکه بارداری داره شرایط نرمالی رو طی میکنه خدا رو شکر دوباره بهت تبریک میگم عزیزم
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام اجیا من انتقال دادم نی نی هامو و دوساعت ونیم خابیدم روتخت وچهارساعت بعد انتقال رفتم دسشویی........ توکل بخدا........ فدای همتون ک دعام کردید عزیزای گلم..... ازمایشم17اذره..... راسی هاس سی جی هم دارم ک یکیشو امروز میزنم یکیش پنجشنبه واخریو دوشنبه.... انشاله خیره
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
رز جان ان شاله ک نی نی های نازت دل مامان و باباشونو شاد میکنن برات صلوات و أمن یجیب فرستادم به هفدهم فکر نکن چون تو از الان مامانی ! لذت ببر و استرس رو از خودت دور کن کیانا جان خدا رو شکر و ان شالا میری ک صدای تالاپ تولوپشونو بشنوی ک میگن مامان تا اخرش باهاتیم !
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
بچه ها سیستم بیمه چطوریه.من داروهامو تهران تایید کردم.اینجا که همسرم برده واسه چنتا دیگه تایید کنه بهش گفتن داروها واسه آی وی افه؟.ینی تو سیستمشون ثبت شده که من آی وی افیم؟ مارو باش داریم خودمونو میکشیم که کسی از قضیه بویی نبره
مهدیه و مهدیار عزیز خوب معلومه که دارهای تحریک تخمکگذاریه و برای ناباروریه!!!! برای آی یو آی و آی وی اف و میکرو!!!! خوب حالا آی وی اف آشناتره به اون ربط دادن اما در کل این آمپولا کارشون تحریک تخمکگذاریه!!!! مطمئنا واسه سرماخوردگی نیست خانوم خوشگله!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز بی بی چک گذاشتم بعد حدودا یک ربع یه خط خیلی کمرنگ افتاد. تحمل نداشتم صبر کنم تا روز آزمایش واسه همین رفتم آزمایش دادم بتام 19 بود. . چون هیچوقت بتام به یک هم نمیرسید فکر کنم دارم مامان میشم بلاخره.