2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ممنون ازدوستان بابت تبریک و دلگرمیشون
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزاده جون مرسی اجی نازم ادی جونم انشاله همینیکه میگی بشه فدات شمممممم انتظار جونم وای چقدر لطف کردی نفسم قربونت برم مهدیه راستش من تجربه شد ک قبل انتقال آب زیادنخوردم.چون واقعا دفعه پیش اذیت شدم..... این دفعه ساعت هشت صبح رفتم دسشویی... تاساعت 10ک انتقال دادم دسشویی م گرفت ک گفتم خانوم دکتر خالی کرد مثانه مو......بعد خداروشکر دسشویی نرفتم و استرسم نگرفت بابت این قضیه.... تا12ونیم خابیدم بعد بلندشدم آهسته رفتم بیرون تومحوطه منتظرشدم تاداروهامو بگیره گاهی میشستم بعدک
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام آنا جون وبقیه دوستان من این مدت حال روحی مساعدی نداشتم ترحیح دادم اینجا نیام کمی فاصله بگیرم که بهتر بشم آنا جون من بالاخره موفق شدم بدم آزارو بنویسن برام فقط الان سوال دارم یکی اینکه آزمایشگاه شهر خودمون ببرم اشکالی نداره ینی جوابش میتونه قابل اعتماد باشه دکتر طرازی جواب هر آزمایشگاهیو قبول میکنه این خیلی مهمه بعد آنا جون دکتر من صاحب کشاف به این آزمایشا اعتقادی نداره وحتی از دستیاراش سوال کردم گفتن سرم آی وی آی جی قدیمی شده خوب من اگه آزمایش بدم وبالفرض مشکل دار باشه اونوخت چکار کنم آنا درمونده شدم یه راهی جلو پام بزارتوروخداااا از یه طرف من هنوز دردای پریود رو دارم مگه کیستمو در نیاورده خوب چرا هنوز درد دارم یادته که منم آندومتریوزی بودم آنا من احساس میکنم همه چی رو بررسی نکرده وتوی لاپاراسکوپی موانع آندومتریوزی رو از سر راه برنداشته و فقط به برداشتن کیست اکتفا کرده واسه همین خیلی نگرانم که اینا باعث منفی شدن های انتقالم بشه آنا جون یه سوال دیگه میشه فریزیهامو ببرم جای دیگه برام انتقال بدن دیگه دوس ندارم با این دکتر ادامه بدم چون اصلا وقت نمیزاره وهمش دستیاراش که ماما هستن همه چیو انجام میدن این فقط دارو مینویسه وعمل میکنه اصلنم جواب سوالاتو نمیده دوس دارم فریزیهامو ببرم طرازی برام بزاره ٬میشه این کارو کنم‌؟؟ ولی موندم چه کنم میشه آنا جون به سوالام کامل ودلسوزانه جواب بدی سردرگم ودرمونده شدم تو بگو چکار کنم راستی از خودشون بابات انتقال فریزیا به یه جا دیگه پرسیدم گفتن تانک ازت میخواد ببریش ولی خوب باید جنین رو از فریز در بیاریم وانتقال بدیم به تانک واین ینی شانس موفقت رو میارهپایین به نظرت راست گفته؟؟ یادته خودت گفتی عجله نکن فریزیهاتو از دست نده پس کمکم کن آنا
خزر جون عزیزم ایشالله که وروجکات اونجا دارن برا خودشون لونه درست میکنن که حسابی جاشون تا نه ماه تو دلت راحت باشه.... در مورد شیافم اون قسمتی که بیرون میاد مهم نیست چون قسمت داروش جذب شده و اون قسمتی که بیرون میاد سهم نگهدارنده و موم مانندشه و داروش جذب شده.... و اما دو مورد بی بی به نظرم یه دو روزم صبر کنی بهتره و مطمئنتره.... خزر جون عزیزم جنین تو همچین سنی اگه بخواد دفع بشه قابل رویت نیست.... اون چیزایی که دوستان با جنین اشتباه میگیرن مال دیواره رحمه که به خاطر این داروها ضخامتش بالارفته وقتی دیواره میریزه به نظر میاد مثل تیکه گوشت داره دفه میشه.... وگرنه جنین قابل رویت نیست.... باد عزیز ایشالله ته این همه قرض و دوا درون یه جایزه خوب قسمتت میشه.... سند مادر شدنت!!!!! مامان تینا جون خوب بار اولش که هزینه داروها با بیمه بسته به بدن و شرایطت یه چیزی حول و حوش 700-800 الی 1-1/5 میشه!!!! هزینه عملم حدودای 2/5 الی 3-4 تومنه! پی جی دی نمیدونم هزینش چقدره اما حدودای 3 تومن رو شنیده بودم اما اینکه رویان این هزینه ها چقدر میشه دقیق نمیدونم..... خوب اینطور که میگی حدودای 7/5میشه اما بازم بگم دقیقش بعد معلوم میشه.... و اما اگه خدای نکرده منفی بشه.... عزیزم بستگی به این داره با جنسیت مورد نظرت فریز داشته باشی یا نه!!!! مثلا اگه کلا 10 تا جنین برات تشکیل بشه و از این 10 تا تعداد جنین پسر که مد نظرته بالا باشه خوب شانس فریز و تکرار برای دفعات بعد رو خواهی داشت اما اگه تعداد جنین پسر کم باشه خوب مطمئنا احتمال موفقیت و فریز کم میشه و برای بار بعد مجبوری همه هزینه ها رو مجددا تقبل کنی!!!!! بهار جون عزیزم اگه یه دفعه تعداد زیادی تخمک ازت گرفته بشه و تخمدانات بیش از اندازه تحریک بشن هایپر میشی و معمولا کسی که هایپر میشه اگه کنترل شده باشه انتقال جنین انجام میشه اما اگه شدتش خیلی بالا باشه 2-3 ماه انتقال به تعویق میفته و جنینا فریز میشن و بعد چند ماه میره تو سیکل انتقال جنینای فریزش!!!! رز جون عزیزم ایشالله که صلاحت تو مادر شدنت باشه.... سلام غزل جون عزیزم ایشالله که از هر نظر چه روحا چه جسما به زودی حالت خوب خوب میشه.... در مورد آزمایشگاه خوب هر چی آزمایشگاه دقیقتر و معتبرتر باشه بهتره!!! واللا من چون آزمایشگاهی که خود طرازی گفته بود انجام بدم انجام دادم نمیدونم جای دیگه رو قبول داره یا نه.... عزیزم بهتره زنگ بزنی از منشیش بپرسی ببینی اون آزمایشگاهی که میخوایی بدیشون رو قبول داره یا نه!!! که دوباره کاری نشه و مجبور نشی دوباره دردسر نوشتن آز و انجامش و تقبل مجدد هزینه گردنت بیفته.... و اما در مورد جواب آزات از الان به فکر روند درمانت نباش اولا اصلا معلوم نیست مشکل ایمنی داشته باشی و به سرم آی وی آی جی نیازی باشه.... اول آزارو بده بعد میشینی در مورد ادامه روند درمانت فکر میکنی.... این همه تنش و استرس خوب نیست.... یکم خودتو رها کن عزیزم... و اما در مورد آندومتریوزت.... عزیزم من بعد عمل با پادمهر صحبت کردم که آیا بعد عمل بازم درد خواهم داشت؟ گفت تا 2-3 ماه احتمالا درد داشته باشی!!!! چون گفت درسته بافت آندومتریوز برداشته شده اما التهاباتی که ناشی از اونا بوده زمان میبره رفع بشه!!!! من بعد لاپرا تقریبا اواسط هفته قبل پریود شدم و اولا دردش خیلی کمتر بود اما درد رو داشتم اما خوب میزان خونریزی و رنگش کاملا از این رو به اون رو شده بود.... تقریبا تا 4 روز خونریزی کامل، روز 5 یکم خونریزی کمتر و روز 6 در حد لک و تموم!!! خونریزیمم از نظر رنگ در مقایسه با قبل که مدتها بود خیلی سیاه و کثیف بود این دفعه قرمز بود، حتی لخته هام دیگه سیاه نبودن!!!! رنگ قرمز خوشرنگی که نزدیک یک سال شایدم بیشتر بود ندیده بودم!!!! در ضمن میشه گفت اولش در حد یه ساعت لک بود و بعد خونریزی کامل شروع شد و موقع تموم شدنشم در حد نصف روز لک داشتم و بعد پاک پاک شدم!!!! دردشم درسته از بعد از ظهر روز اول یکم بیشتر شد اما به مسکن نیازی نشد.... لااقل در مقابل دردایی که من داشتم قابل تحملتر بود.... اما خوب بستگی به جایی که کیست داشت هم میشه.... مثلا مال من چون تو ناحیه یوتروساکرال و کلدوساک خلفی بود طبق گفته پادمهر چون تو ناحیه خیلی دردناک بوده پس میتونه علت کم شدن دردامم باشه.... البته من یه کاریم کردم.... چون پادمهر به قضیه التهاب اشاره کرده بود من شروع کردم به خوردن دمکرده پنیرک.... پنیرک خاصیت ضد التهاب و ضد درد داره و آنتی بیوتیک خوبیم هست و برای سیستم گوارشی و درمان یبوستم خوبه،در ضمن رحمم تقویت میکنه.... در ضمن طبعشم معتدله و باعث نمیشد خونریزیمم تشدید کنه.... خلاصه احتمالا اونم بی تاثیر نبوده!!!! غزل جون من بابت آندومتریوزم یه کاریکه یکم خیالمو راحت کرد این بود که با خزعلی و کلینیک آندومتریوز ابن سینا انجامش دادم.... اینطوری چون کار و تخصصشون تو این زمینه بود یکم با خیال راحتتر جلو رفتم.... عزیزم از عملت فیلمی چیزی داری؟ اگه داری میتونی یه ویزیت ابن سینا انجام بدی تا خیالت از بابت درمانت راحتتر بشه.... امیدوارم که کامل رفع شده باشه و این دردات به مرور زمان بهتر بشه.... در مورد انتقال فریزات میدونم آبان با طرازی میتونی جنیناتو بیاری و اونجا انتقال بده برات.... فکر نکنم مشکلی پیش بیاد بازم در مورد روند انتقال بپرس ببین چه جوریه اما خوب اینم در نظر بگیر اگه همه چی بررسی و در نظر گرفته نشه و بخوایی همونجا انتقال انجام بدی احتمال داره بازن منفی بشه پس درسته انتقال جنین فریز از یه جا به جای دیگه ریسک داره اما از قبول چشم بسته منفی مطمئنا ریسکش کمتره!!!! اگه حس میکنی با کشاف موفق نمیشی بهتره دکترت رو عوض کنی اما خوب من چون شناختی به کشاف ندارم این تصمیم گیری رو به خودت میسپارم.... عزیزم ایشالله که بهترین راه جلو پات گذاشته میشه.... به نظرم اولین کار اینه آزای تکمیلیتو یه جای معتبر انجام بدی بعد فکر بقیش رو میکنیم.... فعلا به اونش فکر نکن.... سعی کن آرامشتم حفظ کنی.... طرازی اون سری به من تاکید میکرد استرس رو از خودت دور کن چون داشتن آرامش سهم عمده ای تو نتیجه گرفتن داره!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلمون این ختم به کمک leila جون شروع و کامل شد، امیدوارم انتظارمون به زودی سر بیاد و خدا مصلحتمون رو در مادر شدنمون قرار بده!!! leila: دوستان مهربونم اگه مایل باشین ختم سوره یاسین بزاریم و هدیه کنیم به حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل علیه السلام. هر روز به نیت یکی خونده بشه تا چهل روز. البته با اجازه آنا جون امیدوارم همه کسانی که منتظر بچه هستند خداوند لطفشو شامل حالشون کنه و تا آخر امسال مادر بشن 5 آذر 94- Negar به نیت مامان شدنش 6 آذر 94- تورک آنا به نیت مامان شدنش 7 آذر 94- دیبا جون به نیت مامان شدنش 8 آذر 94- کیانا 66 به نیت مامان شدنش 9 آذر 94- انتظار به نیت مامان شدنش 10 آذر 94- نسیم به نیت مامان شدنش 11 آذر 94- مونیکا به نیت مامان شدنش 12 آذر 94- ماری به نیت مامان شدنش 13 آذر 94- منتظر معجزه به نیت مامان شدنش 14 آذر 94- rozea به نیت مامان شدنش 15 آذر 94- tanrim به نیت مامان شدنش 16 آذر 94- شایلی به نیت مامان شدنش 17 آذر 94- مام به نیت مامان شدنش 18 آذر 94- سپیده بانو به نیت مامان شدنش 19 آذر 94- قنقلی به نیت مامان شدنش 20 آذر 94- 22 رز به نیت مامان شدنش 21 آذر 94- آلاله به نیت مامان شدنش 22 آذر 94- رز سفید به نیت مامان شدنش 23 آذر 94- ستایش به نیت مامان شدنش 24 آذر 94- بهار به نیت مامان شدنش 25 آذر 94- نازی به نیت مامان شدنش 26 آذر 94- ati به نیت مامان شدنش 27 آذر 94- شاپری به نیت مامان شدنش 28 آذر 94- کیمیا به نیت مامان شدنش 29 آذر 94- maman arash& ava به نیت مامان شدنش 30 آذر 94- آزاده هستم به نیت مامان شدنش 1 دی 94- رویا. به نیت مامان شدنش 2 دی 94- فوزی به نیت مامان شدنش 3 دی 94- آسا به نیت مامان شدنش 4 دی 94- leila به نیت مامان شدنش 5 دی 94- شاینا به نیت مامان شدنش 6 دی 94- نسترن 3311 به نیت مامان شدنش 7 دی 94- talajooon به نیت مامان شدنش 8 دی 94- adi به نیت مامان شدنش 9 دی 94- نجمه به نیت مامان شدنش 10 دی 94- زهرا به نیت مامان شدنش 11 دی 94- ریرا به نیت مامان شدنش 12 دی 94- نینی جون به نیت مامان شدنش 13 دی 94- آوا به نیت مامان شدنش 14 دی 94- مینو به نیت مامان شدنش لیست کامل شد!!! لیست کامل صفحه ۹ برای مراجعه هست!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی انا جون من تین سری خیلی استراحت ندارم یعنی بعد چهار روز بلند شدم ب کارای خونم میرسم یعنی غذا ظرف شستن بعدش هم خیلی بیخیالی طی میکنم بعد س. روز هم از نت هم گوشی استفاده میکنم آخه حوصله ام سر میره بعد همه میگن ضرر داره میترسم ولی میگم هر چی خدا بخواد هرچی ب صلاحمه آنا جون خیلی ممنونم ب خاطر اطلاعات واقعا ک حوصله زیاد داری
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
سلام دوستای خوبم.منم دیروز رفتم ابن سینا واسه شروع سیکل دکتر کریمی بودن.چقد خوب همه چیز رو بررسی میکردن و توضیح میدادن.خواستم بدون ال دل شروع کنم گفتن میشه ولی احتمال داره تخمکات سایزشون ناهمگون بشه منم گفتم نتیجه مهمتره تا زود شروع شدن سیکلم.از امشب قرار شد ال دی رو شروع کنم.ازمایش ویتامین دی ازم خواستن(تازه الان که سیکلم داره شروع میشه یاد شون افتاده)منم چند ماه پیش خودم انجام داده بودم که عددش23شده بود که دکترم گفت خوبه ولی دیروز که نشون دادم گفتن بایدبین50تا 30باشه پس برای شما کمه درحالی که من میگفتم کمه میگفتن نه نرماله!!!!! ببخشید پر حرفی کردم راستی دکتر کریمی به دستیارشون گفتن براش بزن سیکل انتا,میشه بگید یعنی چی؟؟
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مامان مهدیه تو تایید داروها واسه این می پرسن واسه چه کاری میخوای که بدونن واقعا بیمار هستی و قصد سواستفاده از داروها را نداری اناجون من فهمیدم زخم روده ام، کاری بوده از سیستم ایمنی بدنم که به فشارعصبی واکنش نشون داده .با این حساب فکرکنم ایمنی هم بلللله!!!
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
خزر جون کار خوبی کردی.... بیخیالی بهترین کاره!!!! به نظرم به گوشیم وسواس نشون نده.... منم اولش حساس بودم... اما بعدش گفتم خوب این همه پارازیت دوروبرمونه.... خودم قطع کنم همسایه ها که قطع نمیکنن... الان تو هر خونه ای هزار تا موبایله و اینترنت و وای فای و .... پس خدا خودش به دادمون برسه وگرنه با خاموش کردن یه گوشی هیچی نمیشه!!!! رز سفید آره آتوسا کریمی دکتر مهربون و با حوصله ای هست.... فقط متاسفانه بار اول من بود چون اون موقع بحثاین بررسی آزهای تکمیلی نبود و منم متاسفانه کلکسیون مشکلاتم بعدا رو شد منفی شدم وگرنه هنوز هنوزم که هست خیلی دوسش دارم.... ببین پس خوب تونسته برا بدون ال دی توجیهت کنه!!!! من دوست دارم دکتر اینجوری باشه.... اون موقع منم هر سوالی داشتم با حوصله جواب میداد.... منم انتقالم و یه سری از ویزیتام با آتوسا کریمی بود.... آره ویتامین دیت کمه!!!! مال منم ۳۱ بود برام یه چند تا آمپول د۳ تجویز کرد!!! اگه گفته آنتا احتمالا منظورش آنتاگونیست بوده!!!! یعنی ذخیره تخمدانت چنده؟ این سیکل سینافکت نداره!!! یعنی اول تحریک تخمک گذاری شروع میشه و یکم که فولیا رشد کردن بعدش برات ستروتاید تجویز میکنه!!!! یعنی اول مهار نمیکنه بعد تزریقا و چند روز مونده به تموم شدن تزریقات ستروتاید شروع میکنه!!! من ۴ روز آخر ستروتاید داشتم روزی یکی صبحا!!!! این سیکل رو معمولا برا کسایی در نظر میگیرن که احتمال هایپری ندارن!!!! بهار جون فدات کاری نکردم... صبور جون چیزی که میگی میتونه ممکن باشه.... بد نیست بررسیش کنی!!!!
درسته انا جون خیلی با حوصله جواب میدن و وقت میذارن ,بر خلاف بقیه ی دکترای ابن سینا. پرسیدم سیکلم کوتاهه یا بلند گفتن کوتاهه سینا فکت هم نداری. ذخیره م 6.3هستش( که طبق رنج ابن سینا نرمال هست).ازم پرسید تا حالا شده چندین فولی با امپولا داشته باشی که گفتم نه برای iuiبا 6تا hmgفقط 2تا فولی 16و18داشتم.پس برا همین احتمال هایپری نداده... انا جون یادت هست شما برای این سیکل انتا دقیقا چه داروهایی داشتی؟ ممنونم ازت انا جونم بابت جوابت
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آنا جون لطفا 2000 تا صلوات برای منم بذار ایشالله همه دوستان خوب باشن و خبر مادر شدن تک تکشون رو بشنویم الهی آمین
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
آنا جان ختم یاسین از پنج شنبه شروع میشه؟ تاپیک ivf ظاهرا یکی از خانما(نگار**) از شرکت تو ختم انصراف دادن .لطفا به لیلا جان اطلاع بدید یه جایگزین بزارن
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت