2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
آزمایش ایمنی و انعقادی چی هست؟ خودم برم ازم میگسرن؟ یا باید دکتر بنویسه برام

یکسری آزمایش ها هستن مشخص می‌کنه غلظت خون داری یا نه.آزمایش ایمنی هم سی دی مارکر ها هستن که اگه بالا باشه جنین پس میزنه شما حتما یه موردی داری که بتات افت می‌کنه خیلی راحت با داروها کنترل میشه ..نه باید از دکترت بخوای برات بنویس 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون خوبی ؟نی نی خوشکلمون خوبه ؟ببخش شماهم بهت گفتن جنین mild sga  هستش؟ یا فقط وزنش کم بود ...

قربونت عزیزم خوبه شکر خدا

نه عزیزم نگفتن وزنش هم کم نبود ۳۶ هفته دنیا اومد ۳۱۰۰

سونو اولی که رفتم اشتباه کرده بودن گفتن iugrهست احتمالا یه جا دیگه رفتم سونو گفتن وزنش یه خورده کمه بیمارستان بستری شدم رفتم سونو بیمارستان گفتن وزنشو اشتباه گفتن بهت وزنش خوبه

نی نی شما چند کیلوئه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از طریق آزمایش خون انجام میشه؟

آره آزمایش خون هزینشم یکم زیاده ولی برای شما لازم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت عزیزم خوبه شکر خدا نه عزیزم نگفتن وزنش هم کم نبود ۳۶ هفته دنیا اومد ۳۱۰۰ سونو اولی که رفتم ...

۳۴ هفته ۱۹۰۰ بود گفت دور سر و ایناش کمه پایین سونو هم نوشته mild sga  که یعنی شاخص سلامت پایین است 😔😔😔و پیچش ناف دور گردن  بازم چهارشنبه میرم کالر داپلر به نظرت اگه بازم رشدش عقب باشه  سزارین میکنن ؟اخه خیلی کوچیکه ای خدا ....دکتر که گفت عقب باشه دیگه چاره ای نیست باید درش بیاریم شدم مثل  تخت سر آب اینقد حالم بده نمی دونم از حرکاتش شاد باشم با ناراحت میگم نکنه حرکت نابه جا کنه و ناف گره بخوره امان از فکر و خیال ...

سلام عزیزم چهارشنبه وقت عمل داده دعا کنید همه چی خوب پیش بره..... 

انشاالله همه چی خوب و عالی پیش بره برات و بشن بهترین خاطراتت عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی آمین ..آتی جان انشاالله این انتقالت مثبت میشه و مامان میشی من برات دعا کردم دوهفته دیگ با بتای ...

خیییییلیییییییی ممنون قربونت برم انتقال دادم به امید خدا ان شاء الله برای همه بگیره

خدایا به امید تو....
دوستهاى گلم🌹🌹🌹🌹 من تا يكساعت ديگه ميرم كلينيك چون زنگ زدن گفتن ١:٣٠ اونجا باشم خيلى محتاج دعا ...

برات دعا میکنم به حق ام البنین برات بگیره + بشی و نه ماه تو دلت رشد کنه و سلامت بغلش کنی

خدایا به امید تو....
مشکل ایمنی انعقادی نداری ؟جنین و میگره رحمت اما پس می زنه انگار 

نمیدونم یه سری چکاپ پارسال دادم چیزی توش مشکل نداشت غلظت خونمم ۱۵ بود

این آزمایش های ایمنی و اینا رو ندادم 

آره این دفعه دومه که بتا میره بالا بعد میاد پایین 

۳۴ هفته ۱۹۰۰ بود گفت دور سر و ایناش کمه پایین سونو هم نوشته mild sga  که یعنی شاخص سلامت پایین ...

ناراحت نباش عزیزم شریان بند ناف خوب بود؟

آره اگه رشدش عقب باشه درش بیارن بهتره چون دیگه تو محیط رحم خوب رشد نمیکنه بیرون رشدش بهتره اصلا نگران نباش همین که حرکاتش خوبه یعنی بند ناف هم مشکلی نداره فرض کن یه طناب توی آب باشه چون تو آب شناوره سفت نمیشه خیلی کم پیش میاد سفت بشه آمپول ریه زدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ناراحت نباش عزیزم شریان بند ناف خوب بود؟ آره اگه رشدش عقب باشه درش بیارن بهتره چون دیگه تو محیط رحم ...

بله گفت خوبه شریان اما دوباره کالر داپلر بده امپول ریه زدم ۳۱ هفته