2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جونم آره عزیزم خداروشکر 

سلام عزیزم 

به سلامتی و دل خوش

خیلی تبریک میگم قدم گل پسرت پر خیر و برکت باشه انشالله🥰🥰😍😍😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزدلم خوبی؟  خداروشکر ما خوبیم

خداروشکر مبارک باشه عزیزم 😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیز دلم خوبم فدات شم. خودت بهتری؟

کمی حال روحیم نسبت به دیروز بهتره شکر خدا ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؛دوقلوهای خوشگلت چطورن؟ببخشی یه سوال شما چند هفته سزارین شدین؟؟دوقلوها داخل دستگاه رف ...

سلام مهربونم الحمدالله. من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم عزیزم نه خداروشکر دستگاه نرفتن. 

خداياشكرت....❤️ 

سلام خانوما من فری بتام تو غربالگری اول بالا شده و سندروم دان ریسک بالا ان تیم خوب بود شنبه قراره سلفری بدم

کسی بوده تجربه مشابه داشته و باشه و بچش سالم بوده باشه؟ خوابو خوراک ندارم دارم دق میکنم لطفا اگه تجربه ای دارین بگین 

کمی حال روحیم نسبت به دیروز بهتره شکر خدا ممنون عزیزم 

سعی کن خودت به خودت کمک کنی و از اون حال و هوا بیای بیرون به روزای خوب فکر کن. خدا رو شکر ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خوبی من دیروز انتقال دادم امروز سرفه کردم محکم خطرناک نیست؟    

نه نترس فقط كافيه خدا بخاد كه به اميددخدادمثبت ميشي فرشته جون😘

من روز انتقال نميدونستم بعد انتقال جزيي سرمو اوردم بالا از دكتر سوال بپرسم ماما تازه لب به سخن گشود كه نبايد سرتو تكون بدي🙄بعدم توگروه بچه ها ميگفتن خوب نيس ته دلم قشنگ خالي شده بود ولي شكر خدا با دعاي شما عزيزان مثبت شدم

خداروشکر مبارک باشه عزیزم 😍😍

فدات شم انشاءالله خیلی زود این روزارو تجربه کنی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍