عزیزم من اوایل فقط درمان همسرم بود دکتر ظفر بخش دکتر قمری دکتر جواهری پور دکتر اسکندری بعد هم دیگه جواب نداد رفتم آی یو آی کردم دکتر ناهید صفا بیمارستان شفا منفی شدم
بعد کلینیک مادر رفتم دکتر خان آقا پناهی که اونجا هم یکبار آی وی اف و دوبار کاشت و منفی
بعد یه سال گیاه درمانی و هیچی به هیچی
بعد پیش دکتر بهناز صادقزاده که متخصص طب جنین هستن رفتم و ایشون با گیاه درمانی تو مدت یکسال تحرک همسرم که صفر شده بود و به ۱۵درصد رسوندن ولی گفتن دیره و سن میره بالا برو آی وی اف یا میکرو
ارجاع دادن الزهرا اونجا هم ماشالا کرونا تازه شیوع پیدا کرد فعلا انتقال انجام میدادم فقط و برنامه هاشون خوب نبود هر روز یک دکتر از اونجا دوستان دکتر دانایی رو معرفی کردن که اونم ماشالا نزدیک چهار ماه رفتم و گند زد به اینهمه تلاش و بعد از اونجا با دوستامون اومدیم دکتر معصومه دوپور اما دکتر بهجت که پیش دکتر دانایی کار میکرد نمیدونم الان کار میکنه یا نه وقتی بهش گفتم تو انتقال ای قبلیم لک بینی همراه با تب لرز داشتم و بعد پریودی کامل گفتن که احتمال میدم ایمنی بدنت بالا هست آزمایش نوشت که مشخص شد بله ایمنی دارم دکتر پناهی دکتر قبلیم اعتقادی به ایمنی و آسپرین نداشت
اینجا هم تو بیمارستان شمس دوباره پانکچر و کاشت که ایندفعه مثبت شدم ولی رشد نکرد و فعلا سرگردون که چیکار کنم چهارتا جنین برام مونده اما میخوام دوباره پانکچر بشم میترسم که اونا هم منفی بشم و جنین ندارم و میخوام ایندفعه بلاست بشن اگه قابلیت بلاست شدن دارن نمیدونم برم انتقال یا پانکچر اینم سرنوشت ۱۲ساله من