2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بله خیلی تنها ناهی که اینحا میگن ضرر نداره و عالیه تو بارداری همون سالمون هست

میگم من اینبار کپسول امگا۳ که خریدم گیاهی نیست. بنظرت برای انتقال مشکلی نداره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فیبرو کیستیک و فیبرو ادنوم داشتم ۲بار ای وی اف شدم یعنی ۲تا پانکچر و ۲تا انتقال  تو بارداری ...

ممنونم عزیزم . خیالم راحت شد 🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
منم هفته پیش رفتم توو ۳۴ هفته و ۲ روز وزن دختر من از همه کمتره 😐 ۲۳۰۰ ! منم همش میگم ایشالا بکشونم ...

بالای ۲۵۰۰ نرماله برای زایمان من بیشتر چون میگم راحت اولا بتونم بغلش کنم سخت نباشه برام میگم وزن بگیره وگرنه سالم باشن این چیزا مهم نیست 

میگن روزای اخر وزن میگیرن نگران نباش خوبه وزنش که 😍

@fandoghkochollo    

بفرما عزیزم سوالت رو بپرس 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزدلم بخوبیت شکر  سلامت باشی عزیزم انشاءالله به احتمال زیاد یکشنبه آینده

زیاد نمونده پس😍😍😍ان شاالله سالم و سلامت بغلش کنی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
معجزه جون میشه داروهات هم بگی چی بود؟؟

اونسري هيچي نداشتم فقط استراديول و اسپرين حتي انوكساهم بعد انتقال بهم داد( البته اسپرينو از قبل پانكچر ميخوردم همونجوري با اينوفوليك كه چند هفته بودم تازه دكترم گفتش قطعش كن),

ولي اينسري

سيكلمم بلند بود ماه قبلش ال دي از سوم پريود خوردم ١٥ تا كه خوردم سينافكت شروع كردم ٥٠ واحد روزي دور ناف تا ال دي تموم شد و پريود شدم و رفتم تو سيكل گفت بكنش ٢٥ واحد

با شروع انو كساا و پروژسترون ٤ روز قبل انتقال جنين سينافكتم قطع شد،

ازهمون شب پروژسترون انوكسا وقرص منيزيم( علتشو نميدونم) شروع شد

از روز سوم پريود استرومارين١/٢٥ تا خوردم

قبل انتقال متناسب با سن جنين پروژسترون دوتا تو يك سرنگ برام شروع شد همزمان باهاش هم انوكساپارين، 

روز دهمم كه معاينم كرد بهم قرص فيلدناسين اگه اشتباه نكنم بهم داد با پماد واژينا دو درصد و قرص (ينو ع چرك خشكن بود )صد،

چون دير داد تقريبا نتونستم كامل مصرفشون كنم ٦ تاقرص بود كه يكيش موند كپسولارو كامل خوردم ولي پمادمم موند يه روز قبل انتقال ديگه نزدم((( توضيح نداد بخاطر عفونتم داده يا كلا بهمه ميده))

استراديولم كه از سه تا شروع شد روزدهمشد ٤ تاا

ويتاميناهم

امگا٣

فوليك اسيد١

كلسيم + دي

ب١٢ سه تا امپول هفته اي يدونه 

ب٦ 

همين خودم ديگه بهواي روزه و كلا تغذيم جالب نبوده اين سه سال هم خودم بد غذام هم بخاطر شيردهي تا دوسال شير وگوشت و ماهي... خيلي چيزا نخوردم فقط مولتي پركنتال گرفتم در حد ١٥ تاشو چند روز قبل انتقال قطعش كردم

روز خود انتقالم برام سرم اينتراليپيد نوشت

با يه امپول كه با بازوم زدم ميگفتن چسب جنين

ودوسري هاچ سي جي داشتم روز انتقال و ٤ روز بعدش

شبي يشياف ٤ هم شرو شد 

استرومارين١/٢٥ قطع شد

مبارک باشه انشالله بارداری راحت و آرومی داشته باشی و بسلامتی دنیا بیاد. انشالله این آرامش قسمت همه م ...

خيلي ممنونم عزيزززم

ان شالله اين انتقال شما ختم بشه به يبارداري فوق العاده راحت با بچه هاي سالم و صالح 🥰🙌

ببين هرچيزي كه يكي گفته بود انجام ندادم نتيجه هم گرفته بود بعد دونفرم گفته بودن عاره ماهم نكرديم منم از ترسم انجام نميدادم يادمه يكي نوشته بود تو كاغذ مركز ما بعد انتقال نوشته هريج نخوردين منم نخوردم😥خيلي دليل علمي نداره اين اطلاعات منم به روز نشدست هرچي كه ٥ سال پيش قبل انتقال وقت داشتم خوندم هموناست اينسريم تقريباا همونارو رعايت كردم با ناپرهيزي بيشتر

اگه هر یه پله ۱دقیقه مکث ‌کنم ۲۰ دقیقه طول میکشه تا پایین برم😄😄 راستی میشه پله هارو نشسته پایین بر ...

يادمه اونموقع كه ميخوندم يخانم گفته بود با پتو منو بردن بالا خوب خيلي تابلوعه و خطر ناكه بزنن بندازنت بدتر از صدتا پله رفتنه

يا يكي گفته بود توهر پاگرد شوهرم صندلي ميذاشت ميشستم يكم بعد ميرفتم

من تجربه پله بالا رفتن نداشتم اونسري بعد١٤ روز كه مثبت شد با احتياط. دو طبقه رو رفتم بالا

يدقيقه مكث نميكردم ولي عاديم نميرفتم دوتا پام ميومد رو يه پله يمكث باز پله بعدي

انشاالله قسمت خودت بشه عزیزم❤😍 هیچکس غیر خودمو شوهرم و خدا درمورد این موضوع چیزی نمیدونه...

چقده شماها محكمين

من بمامانم و خواهرم گفتم چون بايد ميومد پيشم ميموند ولي بابام طفلي نميدونه  مامانم بهش گفته عكس از رحمش انداخته بايد استراحت كنه،وازونورم مادرشوهر و پدرشوهرم نميدونن خواهرشوهرمم چون تو جريان عمل واريكوسلش بود ديگه گفتيم

فكر ميكردم من خيلي سفتم😅😅كه كسي نميدونه مثلا

سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

سلام عزیزم باردار شدی😍😍😍خدارو شکر خدارو شکر خدارو شکر خیلی خوشحال شدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خانوما جواب بدین لطفا کیا لنفوسیت تراپی رو انجام دادن؟!  چقدر کمک میکنه ک جواب بگیرم؟!  ...

عزیزم نگار خوبی جونم اگه یادت باشه من انجام دادم خیلی موثره چون من دوبار منفی شدم بار سوم انجام دادم مثبت شدم و لنفو داخل رحمی هم انجام دادم ولی متاسفانه رشد نداشت و سقط کردم انشاالله که برات اتفاقای خوب بیافته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممحونم حالم که اصلا خوب نیس داغونم چندروز پیش سقط کردم😭

سلام گلم خدا بهت صبر جمیل بده خیلی سخته من هنوز که هنوز افسرده میشم فکر میکنم خدا به همه مون صبر جمیل بده و راهمون و هموار خدا جاشونو به زودی تو دلمون سبز می‌کنه من مطمئنم