2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلم پله هاس اگه پله نداشتیم خیلی خوب میشد،خونه مامانمم همش پله اس وگرنه اونجا میرفتم،اونا دسشویی ه ...

عاره ديگه ان شالله بعدش خاستي بره هر يدونه رو يكم وايسااا تند تند نري هيچي نميشه

چون نوشته بود تو برگه مركز ما با احتياط از پله بالا و پايين بشين

نه من پرسيدم گفت نه مشكلي نداره چون خودمم مشكل داشتم، ولي دندون من جراحي ميخاست چون انوكسا و ا ...

هر دندون پزشکی رفتم وقت نداشت ،رفتم پیش این براش توضیح دادم بنده خدا خیلی کمکم کرد یه نوبتشو کنسل کرد تا کار منو انجام بده کلی هم برام دعا کرد گفت انشاله دفعه بعد با نی نی بیای تا برات روکشش ‌کنم

عاره ديگه ان شالله بعدش خاستي بره هر يدونه رو يكم وايسااا تند تند نري هيچي نميشه چون نوشته بود تو ب ...

اگه هر یه پله ۱دقیقه مکث ‌کنم ۲۰ دقیقه طول میکشه تا پایین برم😄😄 راستی میشه پله هارو نشسته پایین برم؟

مرسی باحوصله جواب میدی.راستی عکس العمل بقیه چی بود برا بارداری؟نگفتن چه خبر بودحالا؟؟؟    

قربونت برم...نه بابا خانواده شوهر که سر از پا نمیشناسن انگار نه انگار که من بچه دارم، انگاری اولیه😂😆❤خانواده خودمم کلی دلداریم دادن که اشکال نداره درسته اولش سخته ولی عوضش با هم بزرگ میشن...فعلا فامیلای دور مث خاله و عمه و دایی و اینا نمیدونن اصلا

بعدم بگن میگم کار خداست اشتباهی شد دیگه چکار کنم،،،فکر کن دیگه چقدر از مرحله پرت بودم که تا ۱۹ هفته نفهمیدم😁😄

قربونت برم...نه بابا خانواده شوهر که سر از پا نمیشناسن انگار نه انگار که من بچه دارم، انگاری اولیه😂 ...

عزززززیززم چقد ادم ذوق میکنه  اره منظورم اونایی بود که اولیو نمیدونستن ای وی اف هستن

عزززززیززم چقد ادم ذوق میکنه    اره منظورم اونایی بود که اولیو نمیدونستن ای وی اف هستن

انشاالله قسمت خودت بشه عزیزم❤😍

هیچکس غیر خودمو شوهرم و خدا درمورد این موضوع چیزی نمیدونه...

انشاالله قسمت خودت بشه عزیزم❤😍 هیچکس غیر خودمو شوهرم و خدا درمورد این موضوع چیزی نمیدونه...

الهی آمییییییین.فک کردم خانواده ها میدونن....ماهم غیر از دوستان مجازیم خودم و شوهرم و خدا....

دوستان من تجربم رو بگم شايد بدرد كسي خورد البته كارايي كه من كردم تغذيه و استراحت بود كه كلا ه ...

مبارک باشه انشالله بارداری راحت و آرومی داشته باشی و بسلامتی دنیا بیاد. انشالله این آرامش قسمت همه مون بشه

من متوجه نشدم که چرا هویج نریختی توی سوپ؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻