2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
من دو سال پیش پانکچر داشتم و از شهرستانمون گرفتم تازه دارو خونه ها که اصلا نداشت...من مراحل آماده سا ...

قبول میکنن شهرخودمون دارو تحت نظر یه دکتر مصرف کنیم برا روز عمل بریم مرکز دیکه؟

یا رب العالمین
@هانیلsآریل     سلام عزيزم رفتي دكتر؟ @رزانا٦٨ حالت چطوره همش فكرم پيشته

سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای خیر شما ان شاالله که خوب و سلامت پیش بره 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟میگم ماشالا جون شما ریسک  آن تی چند بود رفتی سلغری انجام دادی؟

سلام عزیزم خوبم بخوبیت 

ریسکم ۱ به ۹۸ آره عزیزم سلفری انجام دادم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم، بله خدا رو شکر ساک حاملگی داخل رحمه، گفت دو هفته دیگه باز برم سونو، توکل بر خدا با دعای ...

خدارو هزار مرتبه شکر انشاءالله تا آخرش به خوبی وسلامتی میگذره ومیاد تو بغلت نی نی نازت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم . بخدا اوضاع شوهرم تو ازمایش اصلا خوب نبود . خیییلی خوب شد . من چون دلم خواست تعیین جنسیت ...

برا بچه دوم که فعلا هیچ برنامه ای ندارم برا ۶ ۷ سالگی پسرم میگفتم اقدام میکنم برا دومی با اینکه بارداریمم خداروشکر راحت وبدون مشکل بود ولی حالا حالاها نمیخام بیارم مگر اینکه خدا سورپرایزم کنه وطبیعی بهم بده که مسئله اش فرق میکنه

@چیکا1     چیکا جونم پاپیون جون ازت سوال داره

ماشالله جون یه چیزی که من راجع به زردی فهمیدم که البته دوستم دیر بهم گفت یعنی موقعی بهم گفت که بچم زردی گرفته بود،، این بود که اولین روزی که زایمان کردی همون موقع قطره بیلی ناستر و توی بیمارستان داشته باش ۵ قطره بریز تو دهن بچه دیگه زردی نمیگیره یا اگه هم بگیره خیلییی ناچیزه...

اون خودش انجام داده بود و جواب گرفته بود...راستم میگفتا من روز اولی که بچم بدنیا اومد صورتش تپلی لپاش سرخ و اویزون اصلا خوردنی بود بعد فردا صبح که نگاش کردم دیدم دیگه از اون لپای سرخ خبری نیست...همه بچه هارو بردن برا واکسن وقتی پسرمو آوردن گفتن بچت زردی داره عددش هم ۷٫۷ و بذار تو دستگاه بمونه بیمارستان که البته من قبول نکردم بردمش خونه

حالا اگه خدا بخواد زایمان که کردم حتما روز اول ۵ قطره بیلی ناستر بهش میدم چون یه قطره گیاهیه هیچ ضرری هم برا بچه نداره...

برا بچه دوم که فعلا هیچ برنامه ای ندارم برا ۶ ۷ سالگی پسرم میگفتم اقدام میکنم برا دومی با اینکه بارد ...

بسلامتی انشالله . ۷ سالگی دیره . دخترم ۷ سالشه خیلی تنهاس ‌‌.باید زودتر به فکر بودم .

خدای من خدای معجزه هاست . 
ماشالله جون یه چیزی که من راجع به زردی فهمیدم که البته دوستم دیر بهم گفت یعنی موقعی بهم گفت که بچم ز ...

باشه چشم ممنون که گفتی عزیزم ❤❤❤

شما گل پسرت چند هفتگی بدنیا اومد زی زی جون؟

برا بچه دوم که فعلا هیچ برنامه ای ندارم برا ۶ ۷ سالگی پسرم میگفتم اقدام میکنم برا دومی با اینکه بارد ...

ماشالله جون از من به تو نصیحت مثله من نکن من بهم میگفتن زودتر بیار به خیال خودم بچم نرفته پیش این یکی دنیا میاد ولی ای دله غافل کلاس اولم احتمالا تموم کنه حالا اگه این بار مثبت بشم اگرم نه که تا کلاس دوم سومم میره خیلی فاصله نده اشتباه وقتی پشیمون میشی که زمانو از دست دادی الان صدبار میگم کاش تو یک سالگی دخترم اقدام میکردم خودت میدونی این راهم علافی و عقب افتادن زیاد داره میگم باز جنین داری

من جوابش تازه گرفتم.عددش 1.44 جواب آزمایشم زده ا به 830دوشنبه وقت دکتر دارم.

ریسکت ۱ به ۸۳۰ که مشکلی نداره خوبه دیگه بنظرم 

برامن تو دسته پرخطرا بود تازه ریسکِ بالا 

عزیزم بلدی چیکا جون رو برام تگ کنی .۵ ماهه دارم پردنیزیولون استفاده میکنم anti tpo دوبرابر نرمال بود ...

جانم عزیزم. پردنیزولون درمانگر تی پی او نیستش برای منم ۱۳۸ هستش. فقط کمک میکنه برای کنترل. نگران نباش 

خداياشكرت....❤️