2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم نگران نباش گاهی بالا پایین شدن هورمون ها بعد پانکچر پریود دوم رو بهم می ریزه  من پ ...

مهتاب جون دارم دیوونه میشم بخدا 🌹😪😪 مرسی از راهنماییت

وااای تا دو ماه واقعا کلافه کنندست من این فشاری که رومه داره دیوونم میکنه تا پریود نشدم آروم نمیشم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دکتر من توی دوتا انتقال قبلیم با ال دی شروع کرد ولی در حین مصرف ال دی از یه تاریخی به بعد مثلا ۲۰ ام ...

من برای درمان کیست بم داده حالا اگر ایرادی ندارد بعد اتمام ال دی و شروع دوره برم برای شروع سیکل خیالم راحت شد مرسی ممنون عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم  والا من کیست داشتم بم روکین داد برای دفع کیست اگر خدا بخواهد دوره شروع بشه برم برای ...

پس جنبه درمانی داره مصرف ال دی تون .من فکر کردم خودتون میخواین مصرف کنین برای انتقال گفتم که بدونین ما در کنارش داروهای دیگه ای برای اماده سازی رحم داشتیم .الان که برای درمان کیستتون هست و دکترتون هم تجویز کرده قاعدتا مشکلی نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی گریه کردم و ناشکری کردم الان پشیمونم ولی باز ته دلم یه جوری هس.کاش منم خداخواسته باردار میشدم و ...

عزیزم انشالله صلاح خدا با چیزی که دلت میخواد یکی بشه و به آرزوت برسی. 

یه چیزی بگم نمیدونم من اینجوریم یا بقیه هم هستند چند روزه خانمهای باردار که دختر باردارن میان تو تاپیک و میپرسن چجوری سریع تا بچه بدنیا اومد ivf کنن برای بعدی که پسر بشه، راستش داغ دل من تازه میشه. میگم خدایا شکرت تو که بلدی بدی چرا به ماها نمیدی؟ هر کیو میبینم اینجا چند تا سقط و درمانهای طولانی و دل های شکسته. تخمک اهدایی، جنین اهدایی…

کاش به ما هم راحت میدادی و دغدغه مون جنسیت بود…

فدات شم دختر ناز تو شکمت گناه داره ، الان به اون فرشته فکر کن بعد یه کاری میکنی بعدی رو 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ایشالا به زودی شما ام یه نی نی سالم و تپل مپل میاد تو دلت الهی آمین🙏🙏🙏

ممنون عزیزم انشاءالله انشاءالله باهمه منتظرا 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
راسی رفتم آزمایشام و تو آزمایشگاه دکتر رضایی انجام دادم همون که میگن دکتر شرکت می فرسته گفتم حداقل ا ...

آره عزیزم کار درستی کردی فکرکنم اگه بری التماس منشیش کنی شاید بین مریض داخلت کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیز دلم، امروز تازه روز ششم انتقالم ، ان شاالله شنبه هفته آینده میرم آزمایش، خیلی محتاج دعای ...

دعاگوتم عزیزدلم انشاءالله به حق این وقت اذانی جنینت لانه گزینی کرده و۸ ماه دیگه یه نی نی سالم وصالح میاد تو بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خب خداروشکر که خوب بوده این هفته های آخر خیلی حواست به تکوناش و دردا باشه  ان شاالله بسلامتی ...

امروزم دومین آمپول بتارو زدم این دوروزه حرکاتش کمتر شده که طبیعیه خب 

بابتِ دردامم تاحالا دودفعه رفتم همش میگن طبیعیه هروقت دردات منظم شد باید بیای اونموقع وقتِ زایمانته ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم همین الانم باز زیر دلم درد میکنه دراز کشیدم استراحت میکنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقيقا مث من  منم قراره باز ي جنين انتقال بدن برام دفعه قبل با نصر انتقال دادم منفي شد و اينك ...

ان شاالله این دفعه مثبت میشی و بارداری خیلی خوب و سلامتی خواهی داشت.

شنبه هفته آینده باید آزمایش بدم عزیزم،التماس دعا 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم انشالله صلاح خدا با چیزی که دلت میخواد یکی بشه و به آرزوت برسی.  یه چیزی بگم نمیدونم من ...

من بنده ناشکری هستم شوهرم و خانوادم بهم میگن😔چیکار کنم دست خودم نیس به جان دخترم خیلی خوشحالم ک داره خواهر دار میشه چون من خودم همیشه عقده اینو داشتم ک تنها هستم خواهرندارم و قصدمم این بود اگر این شد پسر واسه سومی حتما باز رژیم بگیرم بشه دختر ک دخترم تنها نباشه در آینده ولی تو این دوره زمون با این وضعیت مملکتمون نمیشه همینجوری اقدام کرد ک شاید یکی از بچهام بشه پسر الهی شکر وضع مالیمون خوب هس ولی خیلی برام ریسک هس ک سومی هم طبیعی باردار شم ب هوایه اینکه پسربشه.من اگر دوتا بچه اولمم پسر بود حتما سومی رو ای وی اف میکردم واسه دختر منظورم اینه جنس پسر رو اصلا برتر دختر نمیدونم ولی دلم هردوجنس رو میخواد 😔😔😔

ان شالله خدا ب شما هم بچه سالم و صالح بده

عزیزم انشالله صلاح خدا با چیزی که دلت میخواد یکی بشه و به آرزوت برسی.  یه چیزی بگم نمیدونم من ...

ترانه جون ایشالا خیلی زود شما هم بچه دار میشی من مطمینم

و خدایی که در این نزدیکیست

@alaae        

@مامانو_سوفی        @داداشمممم          @امانازحرفمردم         @favali        

سارادلارام ، تورک آنا،  پروانه ، لیلی ، ماشالا، رادیس، مهلا، یاس، مهتاب

و مابقی خانمهای نی نی سایت که شاید کمتر باهاشون آشنایی دارم،  امروز موقع بارون از صمیم قلبم تک تک به اسمتون یا آیدی کاربریتون براتون دعا کردم و حدیث کسا خوندم. الهی که هر حاجتی دارید به اندازه کمتر از چشم بر هم زدنی به خیر و خوشی براتون برآورده بشه عزیزای دلم 🙏🌹

ببخشید بیشتر از ۵ نفر نمی‌ذاره منشن کنم برای همین اسامی مابقی رو‌ بدون منشن کردن نوشتم، یسریا هم آیدیشون یادم نبود ولی میتونم بگم حداقل ۹۰٪ اونایی که این چند وقت توی سایت بودن تک تک توی یادم اومدن و نام بردم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم