2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
دوستان یه سوال داشتم . الان من پانکچر کردم ،جنینام فریز کردن موقع انتقال میتونم بگم ۳ روزه یا ۵ روز ...

سلام عزیزم اگه جنینات قابلیت بلاست شدن(۵روزه) شدن داشته باشن ازشون بخاین آره انجام میدن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، همچنین برای شما زودی جبران بشه. بله عزیزم بخاطر همین هر دفعه فقط یدونه جنین انتقال ...

هانیل جان بی بی میزنی یانه؟

بی صبرانه منتظر خبرای خوشت هستم عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

[QUOTE=235474390]عزیزم ربطی نداره....  اگه موقع فریز اوکی باشه تا 100 سالم اوکیه....  + فکر کن.... [/QUOT

عزیزم من همون رویا هستم اگررر یادت باشه رمز کاربریم یادم رفته آبان فریز شدن ، دوتارم فرش انتقال دادم و شکر خدا سه سالشه ،موندم بقیه رو کی انتقال بدم (قصد دوباره شروع کردن سیکل میکرو از اول ندارم)

واقعا فریز رو کیفیت تاثیرنداره ؟

هرروز عذاب وجدان دارم که نکنه دیر بشه و کیفیتشون افت کنه آخه به همسرم موقع فریز گفتن به مرور کیفیتش کم میشه البته که جنینها گریدخوب هستن

بچه ی سه ساله دارم انرژی ندارم دیگه

[QUOTE=235474390]عزیزم ربطی نداره....  اگه موقع فریز اوکی باشه تا 100 سالم اوکیه....  + فک ...

بنظرم اگر قصد بارداری داری و فقط همین یه بچه سه ساله داری برو انتقال بده 

جون واقعا تفاوت سنی بین بچه هات مناسب میشه و اینکه حداقل یکدوره باهم بزرگ میشن 

هانیل جان بی بی میزنی یانه؟ بی صبرانه منتظر خبرای خوشت هستم عزیزدلم 

ممنون عزیز دلم، امروز تازه روز ششم انتقالم ، ان شاالله شنبه هفته آینده میرم آزمایش، خیلی محتاج دعای خیرتون هستم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا زیاد که نه چون خیلیییی شلوغه ماما بیشتر جواب میدن خودشم بد نیست یزرههههه بگی نگی خوش اخلاق تر ا ...

منم اکثر سوالهام رو از ماماش میپرسم .چه خوب حداقل یه ذره بهتر شده 😂😂 دیشب خانم دکتر رو دیدم 🤦‍♀️ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
باشه حتما عزیزم🤩👌پس پیش بسوی سیسمونی😂موج مثبت😁

دقیقا همینه 😍😍 ایشالله ایشالله🙏🏻🙏🏻 مثبت مثبت

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم، همچنین برای شما زودی جبران بشه. بله عزیزم بخاطر همین هر دفعه فقط یدونه جنین انتقال ...

دقيقا مث من 

منم قراره باز ي جنين انتقال بدن برام

دفعه قبل با نصر انتقال دادم منفي شد

و اينكه منم ميرم پيش متين خيلي دكتر خوبيه خواهرشوهرمم كل بارداريش زير نظرش بود خيلي راضيه خيلي حواسش بود

انشالا ك خبر مثبت شدنتو بدي عزيزم

كي ازمايش ميدي بسلامتي ؟

نه عزیزم سه سال پیش سقط شد

راسی رفتم آزمایشام و تو آزمایشگاه دکتر رضایی انجام دادم همون که میگن دکتر شرکت می فرسته گفتم حداقل اگه نوبت داد و رفتم پیشش تو همون آزمایشگاه که میگه انجام داده باشم دوباره کاری نشه

عزیزم من سیکل قبل انتقال همیشه بهم ال دی میدادن با امپول سینافکت بعد پریود میشدم اون سیکل برام انتقا ...

مرسی عزیزم  والا من کیست داشتم بم روکین داد برای دفع کیست اگر خدا بخواهد دوره شروع بشه برم برای شروع سیکل برای سیکل.پس بنظر شما ایرادی ندارد؟